Vi heier på Norge - dugnad!

Som en del av prosjektet kvalitetsklubb, får Skedsmo FK sine lag også i høst år et veldig bra tilbud fra NFF.

NFF kjører prosjektet «Vi heier på Norge», hvor hovedmålet er å skape fellesskap, styrke tilhørighet til klubb og landslag, samt fylle Ullevål stadion på Norges landslags kamper.

I den forbindelse kan vi som klubb dra på landskamper «gratis».

Alle spillere, ledere, foreldre, søsken m.m er invitert til å se

Norge - Nord-Irland søndag kl. 20.45

Trenere og ledere i Skedsmo FK

Skedsmo FK har som de fleste vet kvalifisert seg for Kvalitetsklubb. Dette betyr ikke at man kan sole seg i kvalitetsklubb glansen, men at vi søker stadig nye mål. Målet er at vi ønsker å tilby kurs, både lederkurs og trenerkurs. Trenerkursene starter nå i oktober og vi håper at akkurat DU har lyst til å lære enda mer om det å være trener, enten for kun barnefotball – ungdom eller begge deler. Trener – C-lisens er på hele 60 timer, men er delt opp i 4 deler(2 av delene er barnefotball). Du må ikke ta alle 60 timene nå, men kan ta en og en del. se mer info ved å trykke på linken: https://www.fotball.no/kretser/akershus/klubb-leder-og-trener/trener/nff-c-lisens/#Toppen

Nora spilte hele kampen mot Sverige

Skedsmo FK spiller Nora var sterkt delaktig i Norges 2 - 1 seier over Sverige tirsdag 5 september. Nora spilte stopper hele kampen. Ny kamp torsdag 7 september mot Sverige. Lykke til Nora!!!

Se høst tilbud fra Avancia

Mulighet for å bli sprek nå som høsten nærmer seg med stormskritt. Kort tid til jule ribba skal fordøyes. Det må forberedes og Avancia vet hvordan

Oppstart lag 6 åringer f. 2011

Vi starter opp med treninger for 6 års lag 5/9.

Meld dere på innen 30/8.

Foreldremøte med info om klubben er 4/9.

Til spesielt jentetrenere eller jentespillere som ønsker å bli trenere - Grasrottrener delkurs 1 – 9-10 september

Grasrottrener delkurs 1 (16 timer) – 9.- og 10. september kl. 09.00- 17.00 begge dager. Dette kurset er satt opp på Strømmen Stadion og er beregnet for jenter fra 15 år og oppover, men de jentene som er født i 2004 og 2003 kan også melde seg på, dersom ledig plass så får dere også delta.

J2003 vant Norway Cup

Skedsmos Jenter 14 årets vinner av Norway Cup 2017
 Fantastisk innsats av jentene som har spilt seg bedre og bedre for hver kamp. Jentene trodde på seg selv og på hverandre, sammen klarte de å gå helt til topps i Norway Cup. Utrolig bra
 Takk til alle som har støttet og heiet på jentene ⚽️

Vi gratulerer jentene med seieren.

PRESSEMELDING

A-lagets hovedtrener Knut Aga JR har valgt å trekke seg som hovedtrener for A-laget til Skedsmo FK. Årsaken til dette er stort arbeidspress i jobb samt helse. Vi i Skedsmo FK takker Knut Aga JR for den jobben han har lagt ned i Skedsmo FK sitt A-lag, og ønsker han lykke til videre.

Kjetil Moren Bråthen og Kristian Hage vil lede laget videre på trening og kamp.

Rekrutteringsdommerkurs

Rekrutteringsdommerkurs for jenter arrangeres 20. august kl 10:00 – Skedsmo stadion.

Dette kurset er for jenter født i 2001 eller tidligere. Dersom det er noen jenter født i 2002 og gutter født 2001 eller tidligere som også har lyst å delta, så meld dere på, dersom det er ledige plasser så får dere delta.

Kurset er primært for jenter denne gangen (som ønsker å dømme kamper i 9er og 11er der kretsen setter opp dommere). Det vil også være mulig for gutter å melde seg på, men hvis maksgrensen for deltakere blir nådd prioriteres jentene. Deltakerne bør ha fylt 16 i år, eller gjøre det i løpet av sesongen. (For jentene kan vi gjøre unntak her hvis det er plass ledig på kurset.)

Kurset holdes av Malin Øiseth (dommer 1. divisjon kvinner) og Tore Lia (rekruttdommeransvarlig. Malin var på jentemøte i
Årets tredje rekrutteringsdommerkurs blir avholdt på Skedsmo stadion søndag 20. august klokka 10:00 til 17:00. Kursholdere er Malin Øiseth (dommer 1. divisjon kvinner) og Tore Lia (rekruttdommeransvarlig). Kursdag to er enten tirsdag 22. eller torsdag 24. august. (Man velger en av dagene ved påmelding.)

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her
Været