SLM og Skedsmo FK fortsetter samarbeidet

Vi fortsetter det gode arbeidet som gjøres på marked og kommer med svært gode nyheter. SLM har signert en ny tre års avtale med Skedsmo Fotballklubb.
Vi gleder oss til å fortsette det gode samarbeidet.

Opp og frem - Vi bygger for fremtiden

Vi søker flere samarbeidspartnere

Skedsmo Fotballklubb er i stor utvikling, både sportslig og på markeds- og inntektssiden. Vi jobber kontinuerlig med å se på nye inntektsbringende tiltak som gir oss handlingsrom til å utvikle barne, ungdom og seniorfotballen i forhold til klubbens visjoner og målsetninger.

I den forbindelse har vi laget en oversikt, og promo, for hvilke samarbeidsmuligheter som finnes hos oss.

Sten-Tærud banen og Øvre banen stadion

Sten-Tærud banen og Øvre banen er pr. 3. april ikke gode treningsbaner.

Lagene som er satt opp der må trene alternativt de neste dagene (noen lag får vi inn på 7'er banen).

Nå er det meldt + grader og regn de neste dagene slik at isen forhåpentlivs vil tine raskt.

Det er forøvrig også sendt forespørsel til kommunen om salting slik at isen går så fort som mulig.

Bedre forhold vil det uansett snart bli, så hold ut... : )

Veien til Ullevål - andre kvalifiseringsrunde

Veien til Ullevål:

Oiiiii nå begynner vi virkelig å glede oss. Trekningen til andre kvalifiseringsrunde er gjort. Vi får hjemmekamp onsdag 4 april og kampen skal foreløpig spilles 1900.

Vi håper flest mulig tar seg tid til å komme på kamp. Vi ønsker å fylle stadion.

Veien til Ullevål - vi er fortsatt med!

Veien til Ullevål

I første kvalifiseringsrunde vi møtte Aurskog-Høland på en onsdags kveld. Tross mye vær, snø og tøffe forhold i år så var banen myk og klar til kamp.

Som de fleste fikk med seg så ble det en tøff batalje som endte med 120 minutters kamp og straffekonkurranse.

Årets vårmøte er vel overstått

40 - 50 trenere og lagledere tok seg tid til å møte opp på årets vårmøte. Flott og se kjernen i Skedsmo fotballen tilstede. Nedenfor ligger presentasjonen som ble brukt.

Vårmøte Skedsmo Fotballklubb

Vårmøtet finner sted på Tæruddalen Ungdomsskole samlingssalen førstkommende tirsdag (20/3) kl. 18-20.30.

Møtet er for alle med interesse rundt Skedsmo Fotballklubb (trenere, ledere, spillere, dommere, foreldre mm)

Alle lag må være rep. med minst en person.

Brage Skaret solgt til Vålerenga Fotball

Brage Skaret har i dag blitt solgt til Vålerenga Fotball Elite.

Brage har hele sin karriere spilt i Skedsmo FK, og de siste årene har han blant annet spilt på G15 og G16 landslaget.

Påskecamp

Vi nærmer oss allerede påskeferie og vi arrangerer fotballcamp på Skedsmo Stadion mandag og tirsdag i påskeferien. Vi følger oppskriften fra vintercampen, hvor dagene starter kl 09.00 og varer frem til 15.30. Kjernetiden er fra kl 10.00 til 14.30, før og etter legger vi opp til at "løkkefotball" og egenaktivitet på banen.

Klubbdommerkurs på Skedsmo Stadion

Torsdag 22/3 kl. 18.00 til ca.20.30 blir det arrangert klubbdommerkurs på Skedsmo Stadion. Det er kretsen som har satt opp kurset og det vil bli holdt av Erik Lia.

Kurset er for spillere f. 2006 og eldre, som kan tenke seg å dømme fotballkamper på stadion.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her
Været