Kjøp Skedsmobrødet

Mer Skedsmobrød til salgs!

Vi tok med oss Christian Haulan på Rema 1000 på Skedsmokorset.

Se mer her: https://www.facebook.com/www.skedsmofk.no/videos/602741766746530/

Løp og kjøp Skedsmobrødet på Rema 1000 på Skedsmokorset eller på Holt-Vestvollen.

LSK - Sandefjord - Æresgjesten

Skedsmo er invitert til å være æresgjester i kampen mellom LSK og Sandefjord søndag 06/05 kl 1800.

Det betyr at alle klubbens medlemmer og øvrige tilhengere er hjertelig velkomne GRATIS på kamp. Det er Skedsmo sine egne yngre spillere som vil være maskoter på denne dagen. Skedsmo stiller også opp med ballhentere.

Påmelding akademiet

Onsdag 2.mai er vi i gang med ny måned på akademiet.

LSK på besøk

I morgen (onsdag 25 april) er det en innholdsrik dag på Skedsmo stadion. LSK A-lag herrer og utviklingsavdeling kommer på besøk gjennom prosjektet Æresgjesten.
Dagen vil inneholde trening, snakket med spillere fra Eliteserien og trenerforum. LSK kommer 1700 og er her frem til ca. 2000
Vel møtt.

Andre serierunde Norsk Tipping ligaen

Andre serierunde i Norsk Tipping ligaen
Skedsmo – Vestfossen 1-2.
Mål: Lars Jørgen Mork (assist Fredrik Mundal).

Spillere, trenere, ledere og publikum var alle klare og motiverte for en revansje fra NM kvalifiseringstapet mot Vestfossen. Dessverre skulle vi ikke klare å håndtere et direkte Vestfossen lag som nok en gang gjør to mål etter innkast.

G14 med sølv i Drammen cup

Vi gratulerer G-14 med sølv i Drammen cup.

Strålende innsats av både spillere og ledere.

Opp og frem - Vi bygger for fremtiden

Akademi Ekstra - 21.april

Lørdag 21 april så ønsker vi å invitere dere til akademi ekstra. Akademi ekstra er et tilbud vi kommer til å ha innimellom og direkte knyttet til dager hvor A-lag herrer spiller sine hjemmekamper.

Garderobefasiliteter

Da er sesongen i gang og vi gleder oss til høy aktivitet og mye god fotball på stadion vår.

Som de fleste er kjent med så er ikke garderobe situasjonen på stadion veldig god og da kan da være greit med litt kjøreregler.

Reisebrev første serierunde

Østsiden - Skedsmo i Norsk Tipping ligaen.
Vi møter et aggressivt, fysisk og direkte Østsiden lag og vi responderer meget bra på energi og engasjement i spillet vårt.
Kampen er tett og jevn og begge lag skaper store muligheter i kontringsfasene.

Barnehageakademiet

Fra og med 18. april starter vi opp nytt tiltak for barna i barnehagen, i år 2012 og 2013-kullet. En organisert akademitrening hver onsdag fra kl 16.15 til 17.15 på Skedsmo Stadion.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her
Været