Mistet bilnøkkel ?

I går tirsdag 6 juni spilte Skedsmo J08 borte mot Kløfta. I etterkant av kampen ble det funnet en bilnøkkel. Gi beskjed til adm dersom det er deg, ev. ta kontakt med Kløfta

Vegard og Brage tatt ut på G15 landslaget

Vi i Skedsmo FK er kjempestolte av at vi nå har 2 spillere som er tatt ut på G15 landslaget til samling i Porsgrunn 26 - 30 juni. Vi ønsker Vegard og Brage lykke til og vet at dere begge vil representere Skedsmo FK på en fremdragende måte på samlingen

PS! I tillegg er Nora tatt ut på J15 landslaget i Stavanger.

Skedsmo Uranus vant Fair Play Pokal

Skedsmo Uranus deltok helgen 27. og 28. mai 2017 på TrollCup på Øyer. Laget reiste til cupen med ambisjoner om en hyggelig og sosial helg med mye moro og god fotball. Dette oppnådde man med glans. Ved premieutdelingen ble laget tildelt Fair Play prisen. Det ble spesielt påpekt deres gode lagånd og at guttene holdt en god tone på og utenfor banen.

Jenterekrutteringsprosjektet 2017

Torsdag 1.juni kl 20:00 inviterer vi ALLE jenter mellom 13 og 17 år som er eller har vært aktiv i Skedsmo FK til et felles jentemøte. Møtet avholdes i Samlingssalen på Sten-Tærud skole og varer ca 1 time.

Formålet med møtet er å rekruttere jenter til andre roller i innad klubben, enten som trenere eller dommere. Jentene sitter på masse verdifull kompetanse og erfaringer som kan styrke jentefotballen i klubben vår. Akershus fotballkrets vil informere om prosjektet hvor kvinnelige trener og dommere forteller som sin hverdag. Her vil også representanter fra styret i Skedsmo FK informere om hvilke aktiviteter som planlegges i jentefotballen fremover.

Nora tatt ut på J15 landslaget

Vår egen Nora J2002 er tatt ut på J15 landslaget og samlingen som skal foregå 21 - 25 juni 2017 i Stavanger. Skedsmo FK er stolte og ønsker Nora lykke til i Stavanger

IHUS og Skedsmo FK = SANT

Megler firmaet IHUS som holder til på Skedsmo senter og Skedsmo FK har inngått en samarbeidsavtale. Ved å benytte seg av IHUS når du skal selge bolig vil alle medlemmer, foreldre venner og bekjente kunne forvente seg gode priser

Vinn VIP-billetter til Norge-Tsjekkia!

Norge møter Tsjekkia lørdag 10.juni kl. 20.45 i VM-kvalifiseringskamp. Vår samarbeidspartner Norsk Tipping gir gjennom Drømmetanken 10 personer muligheten til å se Lars Lagerbäcks første hjemmekamp som ny landslagstrener fra de beste plassene på Ullevaal!

For å søke, gå inn på Norsk Tippings sider her.

Det er enkelt å søke og fristen er 22.mai.

Søker må ha fylt 18 år.

PS. Sjekk også ut andre de andre drømmene som ligger i Drømmetanken.

Til deg som har konto i Lillestrøm banken

Skedsmo FK har mistet litt terreng i lokalbidraget. Vi trenger din stemme!!!

Status for Lokalbidraget er nå oppdatert per 15. mai. https://lillestrombanken.no/sponsorat/lokalbidraget/stem

Fortsatt mange kunder som ikke har brukt sin stemme, så det er fortsatt tid til å påvirke dem til å stemme på dere frem til 11. juni !...

See More

Stem på Lokalbidraget - LillestrømBankenGi din stemme på Lokalbidraget, der LillestrømBankens kunder deler ut 3 millioner kroner til lokale lag og foreninger.lillestrombanken.no

Skeid og Skedsmo best i Kiwi Grønn cup

Skedsmo FK vant G14 klassen, mens Skeid vant G13 klassen. Kiwi grønn cup er i G13 og G14 klassen en ren breddeturnering. Vi ønsker lag som spiller i 2 div. og nedover. Kiwi grønn cup ble en jevn turnering hvor det ble mange uavgjort kamper og maks ett mål seire i de fleste kamper. Dette er også intensjonen med turneringen. Dette er en turnering hvor det er den typiske bredde som skal delta. Takk til alle deltagende lag for god sportsånd og stor Fair play holdning

Mange lag deltok også i G11 og G12 klassen. Takk til alle lag, spillere, trenere og ledere for god innsats. Takk også til alle foreldre og turneringsledelsen. Uten dere ville vi ikke kunne oppleve den fantastiske glede på Skedsmo stadion.

Flere bilder ved å se hele artikkelen

J 19 søker flere spillere

Jenter 19 år består både av J19 spillere og spillere på Skedsmo Damelag. Til kamper har vi også med noen J17 spillere. De fleste er fra Skedsmokorset, men vi har også jenter på laget fra andre steder på Romerrike. Noen har vært med siden vi startet opp som J00-lag i 2006, resten har kommet til etterhvert. Vi har nå en blanding av 99, 00, 01, 02 og 03 jenter.

Vi ønsker å få flere spillere til J19. Har du som mål å utvikle deg videre som fotballspiller og lyst å spille i 1.divisjon J19 ? Ta gjerne kontakt med oss - på mail eller telefon til lagleder.

Vi har et godt miljø i laget, gode kvalifiserte trenere og støtteapparat. Du vil bli tatt godt i mot hos oss. I løpet av 2017 skal vi i tillegg til seriekamper også delta på flere cup'er.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Neste kamp

Norsk Tipping ligaen TOPPOPPGJØR Skedsmo FK - Mjølner