Garderobefasiliteter

Da er sesongen i gang og vi gleder oss til høy aktivitet og mye god fotball på stadion vår.

Som de fleste er kjent med så er ikke garderobe situasjonen på stadion veldig god og da kan da være greit med litt kjøreregler.

Reisebrev første serierunde

Østsiden - Skedsmo i Norsk Tipping ligaen.
Vi møter et aggressivt, fysisk og direkte Østsiden lag og vi responderer meget bra på energi og engasjement i spillet vårt.
Kampen er tett og jevn og begge lag skaper store muligheter i kontringsfasene.

Barnehageakademiet

Fra og med 18. april starter vi opp nytt tiltak for barna i barnehagen, i år 2012 og 2013-kullet. En organisert akademitrening hver onsdag fra kl 16.15 til 17.15 på Skedsmo Stadion.

Plass til flere skilt på stadion..

Kom igjen folkens, heng dere på..

Vi utvider vårt markedsarbeid til mer synlig skiltreklame på Skedsmo stadion.
Se bilder av to/tre nye skilt-muligheter på stadion.

Fotografering av lagene

Fotografering til sesongprogrammet 2018 pågår nå i samlingssalen på Sten-Tærud skole.

Møte opp iført spilledrakt i god tid

Sten-Tærud banen pr.mandag 9/4

Banen er fortsatt isete i hjørnene/ytterkanetene.

Men, det er fullt mulig å kjøre treninger på gresset. Gresset er mykt og fint.

Bilde er fra 9/4:

Øvre Kunstgress pr. mandag 9/4

Banen er fortsatt isetet i ytterkantene, men fullt mulig å kjøre treninger på f.o.m i dag.

Bildet er fra 9/4:

Barnehageakademiet

Fra og med 18. april starter vi opp nytt tiltak for de eldste barna i barnehagen, i år 2012-kullet. En organisert akademitrening i uken frem til de starter opp med den organiserte fotballen i september.

SLM og Skedsmo FK fortsetter samarbeidet

Vi fortsetter det gode arbeidet som gjøres på marked og kommer med svært gode nyheter. SLM har signert en ny tre års avtale med Skedsmo Fotballklubb.
Vi gleder oss til å fortsette det gode samarbeidet.

Opp og frem - Vi bygger for fremtiden

Vi søker flere samarbeidspartnere

Skedsmo Fotballklubb er i stor utvikling, både sportslig og på markeds- og inntektssiden. Vi jobber kontinuerlig med å se på nye inntektsbringende tiltak som gir oss handlingsrom til å utvikle barne, ungdom og seniorfotballen i forhold til klubbens visjoner og målsetninger.

I den forbindelse har vi laget en oversikt, og promo, for hvilke samarbeidsmuligheter som finnes hos oss.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her
Været