Skedsmo FK har en fordelsavtale med Skedsmo naprapatklinikk.

Få hjelp med idrettsskader, rehabilitering og andre muskel- og leddplager hos Skedsmo Naprapatklinikk. Her får du både informasjon, råd og treningsøvelser/-program.

Skedsmo FK har siden 2015 hatt en samarbeidsavtale som gir medlemmer i Skedsmo FK og nærmeste familie rabatt på behandlinger hos Skedsmo Naprapatklinikk.
Dere får 15% rabatt på første behandling, og 10% rabatt på oppfølgninger.

Klinikken drives av Thomas Lund Johannesen som ofte er å se på stadion. Han er inne i sitt tredje år med fysisk- og skadeforebyggende trening på G19, og vil i år også hjelpe G15/16 med behandling og rehabilitering av skader.
Du trenger ingen henvisning fra lege for å booke time, da det er privat praksis.

Les mer om Skedsmo Naprapatklinikk på www.skedsmonaprapatklinikk.no og følg oss gjerne på facebook www.facebook.com/skedsmonaprapatklinikk

EN STEMME FRA ELLER TIL BETYR VELDIG MYE!!!!!

Har du konto i Lillestrømbanken gå inn og stem på Skedsmo FK

Til orientering har vi lagt ut oppdatert liste over status på Lokalbidraget pr 19. april på bankens hjemmeside.

Vi heier på Norge - dugnad!

Som en del av prosjektet kvalitetsklubb, har Skedsmo FK sine lag også i år fått et veldig bra tilbud fra NFF.

NFF kjører prosjektet «Vi heier på Norge», hvor hovedmålet er å skape fellesskap, styrke tilhørighet til klubb og landslag, samt fylle Ullevål stadion på Norges landslags kamper.

I den forbindelse kan vi som klubb dra på landskamper «gratis».

Alle spillere, ledere, foreldre, søsken m.m er invitert til følgende kamper:

Norge - Tsjekkia lørdag 10. juni kl. 20.45

Norge - Sverige tirsdag 13. juni kl. 19.45

OBS.... OBS alle spillere, trenere, ledere og foreldre i Skedsmo Fotballklubb

Vi inviterer alle Skedsmo FK sine lag til fest når Ull/Kisa kommer på besøk i NM kampen mot Skedsmo A-lag herrer, onsdag 26.04.17 kl 1800. Ull/Kisa har startet sesongen på en utmerket måte og ligger nå på 3 plass i OBOS ligaen(1 div.). Skedsmo FK har også startet bra og leder 3 div. David mot Goliat, men cup er cup:-). Klisjeen hvor var du når Oddvar Brå brakk staven kan få en ny klisje.

Vegard debuterte for Norge med tap mot Irland

Skedsmo FK er stolte av G16 sin siste skanse og debut for det Norske landslaget. les landslagstrener Erland Johnsen sin dom: https://www.fotball.no/landslag/norge-gutter-15/2017/g15-tapte-duellene-mot-irland/

PS! Brage var nære på å bli tatt ut i troppen.Her er det muligheter Brage.

Bilde: fra NFF

Seier i svak serieåpning. Skedsmo - Salangen 2 - 1

Fuglene kvitret, blomstene blomstret, snøen var smeltet og dagen var her. SERIEÅPNING! Ordene som hvert eneste år gir den kilende følelsen i magen. Da tenker jeg ikke på ettervirkningene av en Kebab fra Verona, men spenningen før kamp. Den herlige sitringen før det hele er i gang. SERIEÅPNING. Det er alltid noe spesielt med serieåpningen. Selv om sesongen er igang, og vi har vært gjennom to kvalifiseringsrunder til NM, er det alltid noe spesielt med serieåpninger. Idag eksemplifisert ved at halvparten av lagene i avdelingen spilte uavgjort, og vi var det eneste laget som scoret mer enn et mål.

Påske Skedsmo Fk administrasjonen

Fom onsdag 12/4 tom mandag 17/4 har Administrasjonen påskeferie

Vi er tilbake tirsdag 18/4 til vanlige åpningstider

G13 med sølv i Drammen Cup

Strålende innsats av våre gutter i Drammen i helgen.  Vi stilte med G14-1, og to lag fra TG1, i G13.
G14 leverte et bunnsolid gruppepill på lørdag, som endte i gruppeseier. I A sluttspillet søndag ble et solid Asker lag for sterke.
Gode fremganger og et godt resultat fra G14!

Det var mange gode lag å bryne seg på i G13 klassen også. Gruppespillet lørdag viste glimrende innsats fra begge lag.
Mange gode treningsøkter så langt i år, ga uttelling i gode fremganger på banen.

Viktig for alle barnelag: Autorisering av lag til kamper i utlandet

Alle norske lag som skal delta i privatkamper, offisielle kamper eller turnering i utlandet må autoriseres før avreise fra Norge.

Kamper i Norden For kamper i Norden trenger ikke norske lag autorisasjon for deltakelse. Tilsvarende gjelder for Nordiske lag som spiller kamper i Norge.

For spillere som ikke har fylt 12 år ved årets begynnelse (m.a.o. spillere til og med det året de fyller 12 år), gjelder NIFs Barneidrettsbestemmelser. Ved henvendelser eller spørsmål fra lag/klubber er det viktig å understreke at de må etterleve NIFs Barneidrettsbestemmelser.

Først det året spilleren fyller 11 år, kan spilleren delta i konkurranser i Norden.

Reiseregningene for mars utbetales 12 april(ikke 15 som vanlig)

Det betyr at fristen for levering er 5 april kl. 12.00

Kommer reiseregningene til jol@skedsmofk.no etter kl. 12.00 blir de utbetalt 15 mai

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her