Fotballskolen dag 2 med TACO

Taco til lunsj er alltid innertier på fotballskolen - ved 13 tiden må spillerne prppes fulle med frukt

Tema: Pasninger

Fotballskolen dag 1

Da er Skedsmo FK i gang med Tine fotballskole 2017. 130 glade barn deltar. Varm mat er populært som man ser på bildene

Skifte av kunstgress på 7er banen stadion

Som de fleste sikkert har hørt så skal gresset på 7er banen skiftes i år. Dagens gress ble lagt i 2004 og er som også de fleste vet moden for utskifting

Takk til alle dere som har stemt på Skedsmo FK

Skedsmo FK har også i år søkt om midler til garderobeanlegg på Skedsmo stadion. Vi jobber samtidig med kommunen for å kunne få til dette. Vi holder, som dere sikkert vet, til på kommunal eiendom så vi må få bygging inn i kommunal plan.

Takk for bidraget til nytt garderobeanlegg

Resultattavle

Vi har jobbet i to uker for å få på plass riktig tekst på bortelaget. Leverandøren mener de nå har funnet ut feilen og at det skyldes feil på styringsenhet til display til bortelag. De klarer ikke å få løst problemet før helgen, dessverre. Konsollet er lagt tilbake i kiosken og kan brukes, men bortelaget er feil.

Sesongprogrambladet 2017

Sesongprogrammet skal nå være levert i alle postkasser på Skedsmokorset.

Dersom du ikke har fått, eller trenger flere... så kan du hente blader i kiosken på Stadion.

Meld deg på årets Fotballcamp 26 - 29 juni 2017

I fjor hadde vi rekord mange påmeldte. Bli med på årets camp hvor spillere fra både damelaget, A-laget herrer og andre kvalifiserte trenere er instruktører

Se mer info på link:

HASTER - SØNDAG 11 JUNI AVSLUTTES STEMMING PÅ LOKALBIDRAGET

Hver stemme er verdt over Kr. 3000,- STØTT SKEDSMO FK
DIN STEMME ER VERDT MANGE PENGER FOR SKEDSMO FK. DETTE ER DIN ENKLESTE DUGNAD FOR KLUBBEN

Veldig bra oppmøte på jenterekrutteringsmøte.

Torsdag 1 juni inviterte SFK alle jenter i alderen 13 -17 år til et jenterekrutteringsmøte. Invitasjonen var til både spillere som enda er aktive, og de som tidligere har vært aktive.

Agenda for dagen var å fortelle ungdommen om at deres kompetanse som fotballspiller også kan benyttes til andre deler av sporten. Det er ønskelig at flere jenter blir enten dommere eller trenere (Grasrottrener) i fotballen, eller gjerne begge deler.Ca 40 jenter møtte opp og dette er vi svært fornøyd med.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her
Været