Veldig bra oppmøte på jenterekrutteringsmøte.

Torsdag 1 juni inviterte SFK alle jenter i alderen 13 -17 år til et jenterekrutteringsmøte. Invitasjonen var til både spillere som enda er aktive, og de som tidligere har vært aktive.

Agenda for dagen var å fortelle ungdommen om at deres kompetanse som fotballspiller også kan benyttes til andre deler av sporten. Det er ønskelig at flere jenter blir enten dommere eller trenere (Grasrottrener) i fotballen, eller gjerne begge deler.Ca 40 jenter møtte opp og dette er vi svært fornøyd med.

Trenerforum i forbindelse med nasjonal G14 kamp mot NFF Hordaland.

Til alle SKEDSMO TRENERE

Lørdag 17. juni spiller NFF Akershus kamp mot NFF Hordaland i den nasjonale G14 serien.

I den forbindelse inviterer kretsen til trenerforum på Åråsen fra klokka 12.30.

Mistet bilnøkkel ?

I går tirsdag 6 juni spilte Skedsmo J08 borte mot Kløfta. I etterkant av kampen ble det funnet en bilnøkkel. Gi beskjed til adm dersom det er deg, ev. ta kontakt med Kløfta

Vegard og Brage tatt ut på G15 landslaget

Vi i Skedsmo FK er kjempestolte av at vi nå har 2 spillere som er tatt ut på G15 landslaget til samling i Porsgrunn 26 - 30 juni. Vi ønsker Vegard og Brage lykke til og vet at dere begge vil representere Skedsmo FK på en fremdragende måte på samlingen

PS! I tillegg er Nora tatt ut på J15 landslaget i Stavanger.

Skedsmo Uranus vant Fair Play Pokal

Skedsmo Uranus deltok helgen 27. og 28. mai 2017 på TrollCup på Øyer. Laget reiste til cupen med ambisjoner om en hyggelig og sosial helg med mye moro og god fotball. Dette oppnådde man med glans. Ved premieutdelingen ble laget tildelt Fair Play prisen. Det ble spesielt påpekt deres gode lagånd og at guttene holdt en god tone på og utenfor banen.

Jenterekrutteringsprosjektet 2017

Torsdag 1.juni kl 20:00 inviterer vi ALLE jenter mellom 13 og 17 år som er eller har vært aktiv i Skedsmo FK til et felles jentemøte. Møtet avholdes i Samlingssalen på Sten-Tærud skole og varer ca 1 time.

Formålet med møtet er å rekruttere jenter til andre roller i innad klubben, enten som trenere eller dommere. Jentene sitter på masse verdifull kompetanse og erfaringer som kan styrke jentefotballen i klubben vår. Akershus fotballkrets vil informere om prosjektet hvor kvinnelige trener og dommere forteller som sin hverdag. Her vil også representanter fra styret i Skedsmo FK informere om hvilke aktiviteter som planlegges i jentefotballen fremover.

Nora tatt ut på J15 landslaget

Vår egen Nora J2002 er tatt ut på J15 landslaget og samlingen som skal foregå 21 - 25 juni 2017 i Stavanger. Skedsmo FK er stolte og ønsker Nora lykke til i Stavanger

IHUS og Skedsmo FK = SANT

Megler firmaet IHUS som holder til på Skedsmo senter og Skedsmo FK har inngått en samarbeidsavtale. Ved å benytte seg av IHUS når du skal selge bolig vil alle medlemmer, foreldre venner og bekjente kunne forvente seg gode priser

Vinn VIP-billetter til Norge-Tsjekkia!

Norge møter Tsjekkia lørdag 10.juni kl. 20.45 i VM-kvalifiseringskamp. Vår samarbeidspartner Norsk Tipping gir gjennom Drømmetanken 10 personer muligheten til å se Lars Lagerbäcks første hjemmekamp som ny landslagstrener fra de beste plassene på Ullevaal!

For å søke, gå inn på Norsk Tippings sider her.

Det er enkelt å søke og fristen er 22.mai.

Søker må ha fylt 18 år.

PS. Sjekk også ut andre de andre drømmene som ligger i Drømmetanken.

Til deg som har konto i Lillestrøm banken

Skedsmo FK har mistet litt terreng i lokalbidraget. Vi trenger din stemme!!!

Status for Lokalbidraget er nå oppdatert per 15. mai. https://lillestrombanken.no/sponsorat/lokalbidraget/stem

Fortsatt mange kunder som ikke har brukt sin stemme, så det er fortsatt tid til å påvirke dem til å stemme på dere frem til 11. juni !...

See More

Stem på Lokalbidraget - LillestrømBankenGi din stemme på Lokalbidraget, der LillestrømBankens kunder deler ut 3 millioner kroner til lokale lag og foreninger.lillestrombanken.no