Da går det mot slutten for gode gamle 7er kunstgress banen

Når dagen i dag er slutt er det også slutt for vårt gamle kunstgress på 7er banen. Vet ikke helt når det nye blir levert, men alt skal som tidligere informert om være på plass 31 juli.

NY ansatt i Skedsmo FK

Denne unge mannen blir ansatt i Skedsmo FK fra 1 august 2017. Christian Haulan vil ha hovedansvaret for Akademiet og G14. Christian har i denne sesongen jobbet med det samme på fritiden. Vi ønsker å videreutvikle akademiet videre. Lykke til i Skedsmo FK.

Kim Andre har fått sin Madeleine

Gratulerer Kim Andre og Madeleine som nå har sagt ja til å tilbringe resten av livet i ekteskap. Lykke til med ekteskapet!!

Vielsen var i Lørenskog kirke lørdag 1 juli kl. 15.00. Begge sa ja til hverandre med hjelp fra forlover Andre Schelander(som ser ut til å kose seg) Fra kirken dro brudeparet til fotografen, mens resten dro til Frogner for å feire. Etter hvert kom brudeparet også. Pål Kilmork stod for levende musikk. Etter brudevals så ble det kakeskjæring som bød på litt problemer for brudgommen(noen synes det var gøy)

Fotballskolen Dag 4 - Turnering

Allsidig læring under avslutningsdagen med speaker tjeneste

Fotballskolen Dag 3 hvor alle gruppene blir satt inn i Fair Play

Sola steiker og fotballen er i fokus. I dag er fokus knyttet til:

Tema: Avslutninger / fair-play

Fotballskolen dag 2 med TACO

Taco til lunsj er alltid innertier på fotballskolen - ved 13 tiden må spillerne prppes fulle med frukt

Tema: Pasninger

Fotballskolen dag 1

Da er Skedsmo FK i gang med Tine fotballskole 2017. 130 glade barn deltar. Varm mat er populært som man ser på bildene

Skifte av kunstgress på 7er banen stadion

Som de fleste sikkert har hørt så skal gresset på 7er banen skiftes i år. Dagens gress ble lagt i 2004 og er som også de fleste vet moden for utskifting

Takk til alle dere som har stemt på Skedsmo FK

Skedsmo FK har også i år søkt om midler til garderobeanlegg på Skedsmo stadion. Vi jobber samtidig med kommunen for å kunne få til dette. Vi holder, som dere sikkert vet, til på kommunal eiendom så vi må få bygging inn i kommunal plan.

Takk for bidraget til nytt garderobeanlegg

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Neste kamp

Sesongens andre treningskamp for A-laget, Skedsmo FK - Ottestad