Ny ansatt i Skedsmo FK

Skedsmo FK har i dag gjort det sterkt på overgangsvinduet. Etter lengre prosess har vi endelig kommet frem til en avtale med Kim Pedersen.
 Kim Andre har tidligere jobbet i SFK som sportslig leder ungdom og trener på alle klubbens nivåer, men nå sist har han vært ansatt i Viking Fotballklubb.

Trine Fausk og Brage Skaret ble hedret på kretstinget

Tom Lund-stipendet ble tildelt Brage Skaret på kretstinget denne uken og Trine Fausk ble tildelt honorært lederstipend.

G19 videre til NM!

Skedsmo G19 vant 2-1 over Fjellhamar torsdag, i den avgjørende kampen om å kvalifisere seg til årets G19-NM (Telenor Cup)

Påmelding Skedsmo Fotballakademi - Mars/April

Fra og med torsdag (1.mars) er vi i gang med ny måned/periode

A-laget med sterk seier i Fredrikstad

A-laget tok turen til Fredrikstad for å møte Kråkerøy som vi også møter når vi skal telle poeng. Vi benyttet mange spillere i denne kampen. Etter å ha ledet 3-0 til pause ble det gjort mange bytter som fører til at vi mister litt tak i kampen. Kampen endte med en sterk 3-2 seier til oss. Alt i alt en meget god kamp av Skedsmo FK

Til alle leder, trenere, material forvaltere, økonomiansvarlig og andre som bidrar rundt laget

Vår årlige møte for alle dere som bidrar rundt våre lag fra 5/6 åringene til senior/old-g/b går av stabelen Tirsdag 20.03 Kl 1800 Tæruddalen skole. På møte vil du bli oppdatert på Skedsmo FK, regler i seriespillet og andre viktige ting som hvor spiller vi osv.

Etter en felles innledning vil vi dele på oss slik at de som tilhører barnefotballen får informasjon relatert til den mens undomsfotballen og senior vil få informasjon som er relatert for de som er tilknyttet de litt eldre.

PS! Har du spesielle ønsker du ønsker vi skal belyse send en mail til: laur-le@online.no

Skedsmo FK G16 møter LSK Kvinner sitt toppserielag

Kampen spilles fredag 9 februar kl. 18.30 i LSK hallen. Skedsmo FK sitt guttelag har fått en knallstart på sesongen med å ha vunnet alle 3 kvallik kamper til NM's 1 runde.

A-laget 2018 begynner å ta form

A-laget som i 2018 skal spille i Norsk Tipping ligaen avd. 2. A-stallen består for det meste av lokale Skedsmo gutter. Mergim, Thorud og Glenn har lagt opp, Jonas har gått til Leirsund, mens Emil har gått til Skeid. Ellers er stallen veldig lik fjoråret, men med mindre skader. I tillegg har Edvard kommet tilbake fra LSK. I tillegg har vi flere lokale unggutter som vil prege laget.

Ny elektronisk bom på plass

Kommunen har satt opp ny elektronisk bom ved inngangen til Stadion, fra Steinbråteveien.

F.o.m torsdag 8. februar går porten automatisk ned kl. 15.00.

Vi henviser derfor alle om å benytte parkeringsplassen fra Industriveien, slik at man ikke blir sperret inne.

Fotballcamp i vinterferien (21 - 23. februar)

Vi arrangerer fotballcamp i vinterferien, åpent for alle barn født 2010 til 2006.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her
Været