Resultattavle

Vi har jobbet i to uker for å få på plass riktig tekst på bortelaget. Leverandøren mener de nå har funnet ut feilen og at det skyldes feil på styringsenhet til display til bortelag. De klarer ikke å få løst problemet før helgen, dessverre. Konsollet er lagt tilbake i kiosken og kan brukes, men bortelaget er feil.

Sesongprogrambladet 2017

Sesongprogrammet skal nå være levert i alle postkasser på Skedsmokorset.

Dersom du ikke har fått, eller trenger flere... så kan du hente blader i kiosken på Stadion.

Meld deg på årets Fotballcamp 26 - 29 juni 2017

I fjor hadde vi rekord mange påmeldte. Bli med på årets camp hvor spillere fra både damelaget, A-laget herrer og andre kvalifiserte trenere er instruktører

Se mer info på link:

HASTER - SØNDAG 11 JUNI AVSLUTTES STEMMING PÅ LOKALBIDRAGET

Hver stemme er verdt over Kr. 3000,- STØTT SKEDSMO FK
DIN STEMME ER VERDT MANGE PENGER FOR SKEDSMO FK. DETTE ER DIN ENKLESTE DUGNAD FOR KLUBBEN

Veldig bra oppmøte på jenterekrutteringsmøte.

Torsdag 1 juni inviterte SFK alle jenter i alderen 13 -17 år til et jenterekrutteringsmøte. Invitasjonen var til både spillere som enda er aktive, og de som tidligere har vært aktive.

Agenda for dagen var å fortelle ungdommen om at deres kompetanse som fotballspiller også kan benyttes til andre deler av sporten. Det er ønskelig at flere jenter blir enten dommere eller trenere (Grasrottrener) i fotballen, eller gjerne begge deler.Ca 40 jenter møtte opp og dette er vi svært fornøyd med.

Trenerforum i forbindelse med nasjonal G14 kamp mot NFF Hordaland.

Til alle SKEDSMO TRENERE

Lørdag 17. juni spiller NFF Akershus kamp mot NFF Hordaland i den nasjonale G14 serien.

I den forbindelse inviterer kretsen til trenerforum på Åråsen fra klokka 12.30.

Mistet bilnøkkel ?

I går tirsdag 6 juni spilte Skedsmo J08 borte mot Kløfta. I etterkant av kampen ble det funnet en bilnøkkel. Gi beskjed til adm dersom det er deg, ev. ta kontakt med Kløfta

Vegard og Brage tatt ut på G15 landslaget

Vi i Skedsmo FK er kjempestolte av at vi nå har 2 spillere som er tatt ut på G15 landslaget til samling i Porsgrunn 26 - 30 juni. Vi ønsker Vegard og Brage lykke til og vet at dere begge vil representere Skedsmo FK på en fremdragende måte på samlingen

PS! I tillegg er Nora tatt ut på J15 landslaget i Stavanger.

Skedsmo Uranus vant Fair Play Pokal

Skedsmo Uranus deltok helgen 27. og 28. mai 2017 på TrollCup på Øyer. Laget reiste til cupen med ambisjoner om en hyggelig og sosial helg med mye moro og god fotball. Dette oppnådde man med glans. Ved premieutdelingen ble laget tildelt Fair Play prisen. Det ble spesielt påpekt deres gode lagånd og at guttene holdt en god tone på og utenfor banen.

Jenterekrutteringsprosjektet 2017

Torsdag 1.juni kl 20:00 inviterer vi ALLE jenter mellom 13 og 17 år som er eller har vært aktiv i Skedsmo FK til et felles jentemøte. Møtet avholdes i Samlingssalen på Sten-Tærud skole og varer ca 1 time.

Formålet med møtet er å rekruttere jenter til andre roller i innad klubben, enten som trenere eller dommere. Jentene sitter på masse verdifull kompetanse og erfaringer som kan styrke jentefotballen i klubben vår. Akershus fotballkrets vil informere om prosjektet hvor kvinnelige trener og dommere forteller som sin hverdag. Her vil også representanter fra styret i Skedsmo FK informere om hvilke aktiviteter som planlegges i jentefotballen fremover.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Neste kamp

Sesongens andre treningskamp for A-laget, Skedsmo FK - Ottestad