Reiseregningene for mars utbetales 12 april(ikke 15 som vanlig)

Det betyr at fristen for levering er 5 april kl. 12.00

Kommer reiseregningene til jol@skedsmofk.no etter kl. 12.00 blir de utbetalt 15 mai

Vegard tatt ut på landslaget

Skedsmo FK gratulerer Vegard med uttak til U15 landslaget. Gratulerer Vegard og lykke til mot Tsjekkia https://www.fotball.no/landslag/norge-gutter-15/

Se preseseringer av de nye reglene fra 2017

Dette er viktig informasjon før sesongen 2017!

IFAB/FIFA vil 1. juni komme med nye regler/ retningslinjer.

NFF Dommerkomite har bestemt at vi innfører to nye regler fra sesongstart i norsk fotball og ved samme anledning kommer med noen presiseringer.

Etter en godt gjennomført landsdel samling for Nora og Mille er det nå Vegard og Brage sin tur. Gutta sin samling starter torsdag 30 mars og varer til søndag 2 april

Hele 4 spillere fra Skedsmo FK tatt ut på landsdelsamling i Østfoldhallen 23 - 26 mars og 30 mars til 2 april. Gratulerer Nora, Mille(har dessverre ikke bilde), Brage og Vegard med uttaket: Les merhttps://www.fotball.no/kretser/akershus/spillerutvikling/artikkel/2016/uttak-landsdel-gutter/

Årsmøte i Skedsmo FK 17 mars 2017 kl. 18.00 på Skedsmo stadion

Dagsorden:

1. Godkjennelse av de stemmeberettigede.

2. Godkjenning av innkalling og dagsorden

3. Valg av møteleder, referent og 2 medlemmer til å underskrive protokollen

4. Styrets årsberetning 2016

5. Behandle regnskap i revidert stand

6. Behandle innkomne forslag og saker– må meldes innen 03.03.2017

7. Fastsette kontingent og treningsavgift

8. Godkjenning av styrebehandlet budsjett

9. Valg:

a) Leder og Nestleder

b) 8 styremedlemmer og 1 varamedlem

c) Velge statsautorisert/registrert revisor

d) Kontrollkomité med 2 medlemmer

e) Valgkomité med leder og 1 medlem

Skedsmo FK har inngått et samarbeid med Ford Store Røhneselmer Lillestrøm.

Vi har fått til en bra avtale og alle medlemmer av Skedsmo Fk får rabatt når de handler bil hos dem. I tillegg blir det en kickback til Skedsmo FK.

Ta kontakt med Mato på RøhneSelmer  på mail Mato@rohneselmer.no el på telefon 93284994.

Hvis spørsmål ang denne avtalen kan du/dere også kontakte

Glenn Johansen i Skedsmo FK. Mail : Glenn.o,j@gmail.com el tlf 93050011.

Så løp og kjøp så blir det ny bil før påske .

Eksempel på at våre brukte drakter kommer til nytte

På bildet ser du Skedsmo FK utgaven i Gambia. Vi har mange Skedsmo FK lag i Serbia. Turen videre går til Filippinene og Ghana. Så det er viktig å levere tilbake de gamle draktene.

Gratulerer vår egen Skedsmo dommer, Svein Sørlie med velfortjent oppmerksomhet på Kretstinget til NFF Akershus. Vi er stolte av å ha en slik ressurs i vår klubb.

Kretsens gullmerke og liten ball

Svein Sørlie (Skedsmo FK) ble autorisert som kretsdommer i 1967 og går løs på sin 26. sesong som dommer på Romerike. Han har bidratt i en rekke dommerverv, og har en imponerende CV med blant annet cupfinale og Europacup.

Takk til alle som stilte opp på vårmøtet

120 - 130 stilte opp på vårmøtet tirsdag 28 februar. Det betyr at det er mange gode ledere og trenere i Skedsmo FK. I dette antallet var også A-lag herrer og damelaget. En god rød tråd igjennom vårmøtet hvor verdier ble presisert gjennom alle innlegg, fra Ronny Nilsen til Trond Ivar Døvle fra kretsen og videre. Knut Aga JR ønsket flere tilskuere på hjemmekampene og ønsker at barnefotballen skal benytte seg av A-lagsspillerne og støtteapparatet på A-laget. G/J02 spillerne Nora og Brage fortalte om sin hverdag som fotballspiller i Skedsmo FK. Takk til vår generalsponsor Lillestrømbanken som hadde stand hele kvelden. Også takk til SLM og Comet Sport som også hadde stand og bidratt med premier til lotteri på inngangsbilletten. Lykke til med sesongen.

Beklager at møtet tok lengre tid enn planlagt. Læring til neste samling.

Kvalitetsklubb hva er det?

Skedsmo FK er sertifisert som Kvalitetsklubb, Nivå 1. Viktig at trenere og ledere går inn på link http://skedsmofk.no/Om-SFK/Kvalitetsklubb og leser om hva dette betyr for deg. Skedsmo FK er stolt over ditt bidrag til Kvalitetsklubb sertifiseringen!!

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Neste kamp

FOLKEMØTE VEDR: FREMTIDIG IDRETTSANLEGG PÅ SKEDSMOKORSET- Avholdes på Skedsmo samfunnshus

21.sep kl 18.30