Klubbdommerkurs Skedsmo FK

Tirsdag 14/2 kl. 17.45 - ca. 20.30 avholdes klubbdommerkurs på Møterommet i Kafeteriaen 2. etg. på Skedsmo Stadion.

Dette er et teori kurs i 7'er og 9'er fotball. Aldersgrense for å dømme 7'er er 12 år (f. 2005), og aldersgrense for å dømme 9'er er 14 år (f. 2003).

Alle som ønsker å dømme fotball i 2017 bes møte på dette kurset.

Kursholder er satt opp av Akershus Fotballkrets.

Påmelding gjøres i forkant av kurset, til Skedsmo Fk sin dommeransvarlig Jon Spantell.

mail: j_spantell@yahoo.no  sms: 47252003

Skuffende INNE-KM, mens G15 leverte en bra turnering!

Etter en hektisk helg med Inne-KM del 2 så er vi ikke fornøyd med den totale prestasjonen.

G15 spilte seg hele veien til finalen og kan være godt fornøyd med det.

A-laget herrer møter Blaker borte i første kvallik runde til NM

Skedsmo FK gutta vil få mer enn nok å stri med når de skal til Bruvollen? for å kvallifisere seg til videre NM spill. Kampen må spilles senest 29 mars, så får vi se om det blir Champagnejubel. Tore Wang har mest trolig allerede bestilt plass på ullevål i desember.

Skedsmobrødet gir klubbkassa gode penger - Takk til alle dere som kjøper Skedsmo brødet på Rema Skedsmokorset og på Holt/Vestvollen!!!

For hvert brød som selges går 2 kr  til klubbkassen til SFK.

Totalt kick back i 2016 ble Kr. 14 530,-

Tilbud på overdel-underdel REST SALG

For de som har behov:Body overdel og underdel hvit.Tilbud kr 299,00

Overdel Kr. 199,-

Underdel Kr. 150,-

Vi søker etter regnskapsmedarbeider i kombinasjon med fotballtrener

Skedsmo Fotballklubb søker etter ny medarbeider med bakgrunn i regnskap og som fotballtrener.

Vi er ute etter en person i fulltidsstilling.

Se mer informasjon.

Vi søker etter flere trenere på akademiet

Skedsmo Fotballklubb v/ Skedsmo akademiet

Skedsmo Fotballklubb søker etter trenere, instruktører og ledere til vårt Fotballakademi. Vi er en stor klubb med stor barne- og ungdomsavdeling.

Fotballakademiet trener på dagtid på Skedsmo stadion utendørs, innendørs i Tærudhallen og helgebaserte samlinger gjennom året.

Drift av sommerfotballskole og høstcamp gjøres også av akademiets ansatte.

Nå fyres det over alle hauger på hovedbanen.

Problemet med fyren er løst og nå fyres det knallhardt for å røske opp i is og snø.

Vi håper at i løpet av dagen så er banen tren-bar igjen.

Ha en fotball rik helg

Ikke frys: Kjøp Skedsmo lue og hansker

Vi har kjøpt inn helt nye luer og hansker for sesongen som kommer.

Lue koster: 125 kr

Hansker koster: 125 kr

Både lue + hansker Kr. 225,-

Kjøper du begge deler koster det 225 kr. Bestilling gjøres hos oss på post@skedsmofk.no; eller ved å komme på stadion.

Nye satser for kjøregodtgjørelse 2017

Som vanlig er det nye satser for reiser i 2017. Last ned 2017 skjema her: http://skedsmofk.no/Nyttig/Reiseregulativ

Som dere ser så blir km godtgjørelsen lavere og lavere for hvert år. Den blå regjering lager nå et byråkrati som er veldig komplisert. Du kan skrive km med sats 4,10, men du må skatte av alt over km sats 3,50. Derfor har vi i Skedsmo FK laget et skjema med sats 3,50 slik at vi slipper å måtte rapportere samme skjema i 2 deler. Usikker på hva myndighetene ønsker å oppnå med dette med unntak av å øke byråkratiet.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Neste kamp

Norsk Tipping ligaen TOPPOPPGJØR Skedsmo FK - Mjølner