Barnas hjørne

I denne utgaven av barnas hjørne så skal vi oppdatere dere på hva som har skjedd i barnefotballen den siste måneden. I denne utgaven skal vi fortelle litt om Skedsmo FK gutter 2001 og 2002 årgangen. Er det noen som har ønsker eller gode innspill til denne reportasjoen, fra lag som har vært rundt eller med på turneringer så gi den sportslige redaksjonen tilbakemelding på dette.

Årets første test

Lørdag kl 1200 skal våre beste gutter ut i årets første treningskamp. Stallen er i ferd med å ta form og alvoret nærmer seg. Det er bare litt over 2 mnd til vi for aller første gang skal spille en kamp på landets tredje høyeste nivå, Oddsenligaen.

Gutta tar turen til Krokstadelva for å måle krefter med hardtsatsende Birkebeineren Fotball. Birkebeineren gjorde det meget godt i 2012 og var ikke mange poengene fra opprykk. Det er derfor ingen tvil om at våre gutter virkelig skal få føle på nivået. Vi reiser til Krokstadelva med en tropp som bør bite godt fra seg selv om vi har en del forfall. Blant annet mangler vi både Willy og Andy som i fjor tilsammen scoret over 50 mål.

Vi kommer tilbake med mer info om oppkjøringen til årets sesong en av de nærmeste dagene.

Kim Andre Pedersen

Kim Andre Pedersen er i dag ansatt i Skedsmo Fotballklubb ved siden av å drive med Idrettsakademiet/fotballakademiet på Skedsmo.

Legea klær og drakter kommer i dag mandag 21 januar

Legea starter sin leveranse av klær i dag mandag 21.01. Vi vet ikke alltid hvem som får det, men jeg gir beskjed til lagene. For å få utstyret levert må det selvsagt være betalt, så det er ingen grunn til å vente. Neste leveranse blir i morgen tirsdag og da vil det gå slag i slag utover denne uken og neste.

Damelaget med seier i årets første kamp

Damelaget startet 2013 med en sterk seier i treningskampen mot Øvrevoll/Hosle på Hosle banen. Ø/H er en sterk jenteklubb i Bærum. Skedsmo stilte med 3 debutanter, Rikke Sofie, Marte og Vilde fra start og Vilde ble matchvinner allerede i det 30 min etter gjennomspill fra den andre debutanten Marte. Keeper Shirin fikk også debutert på damelaget da hun stod 2 omg.

INNE-KM TIL HELGEN

Til helgen er det en ny runde med Inne-Km i LSK hallen.

Møt opp å følg med på Skedsmo sine representanter i klassene G13, G14, G15, J13, J14, M34, K29, Unified.

Ta med dere barn, foreldre, besteforeldre, venner, nevøer, flagg, skedsmo gensere og syng lagene videre inn i sluttspillet for å hente inn nye pokaler.

UKENS ØVELSE UKE 3

Hei alle sammen. Da kommer ukens øvelse uke 3.

Øvelsene blir også lagt i arkivet under Sportslig og ukens økt.

Med vennlig hilsen Kim Andre Pedersen - sportslig leder- og trenerutvikler U6-U12

Oppløftende fotball av Skedsmo G13

Lørdag 12. januar spilte treningsgruppe 1 ved lag 1 og 2 treningskamper mot VIF G13`s elitelag på Skedsmo stadion. Det var 13 minus i luften men god Skedsmofotball varmet skuelystne foreldre og støttespillere på sidelinjen. Guttene viste gode fotballtakter og stor innsats.

Kampen til lag 2 endte med tap mens lag 1 spilte uavgjort i en kamp som Skedsmoguttene dominerte.

Dette lover bra for sesongen 2013 - vi gleder oss :-)

Hilsen stolte fotballforeldre

Barna`s hjørne

Hei alle sammen. Dette er en liten artikkel/spalte om hva som skjer i barnefotballen. Vi kaller den Barna`s hjørne. Denne vil publiseres fortløpende og 1.gang i måneden. Her vil det være ulike ting som kommer frem blant annet når barnelagene har treningssamlinger, cuper, reiser m.flere. Her kommer en liten oppdatering på hva som har skjedd, tanker og hva som skal skje fremover.

Har vi noen foreldre eller venner som jobber med gitter?

Skedsmo FK har skaffet til veie en ny Brakke. Tanken er at vi skal ha lager plass til vårt Legea utstyr. For å sikre utstyret trenger vi å få satt på gitter eller netting som er innbruddssikkert. Har vi noen i vår klubb som arbeider med denslags som kan gjøre dette rimeligere for oss??

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Neste kamp

Sesongens andre treningskamp for A-laget, Skedsmo FK - Ottestad