Legea klær og drakter kommer i dag mandag 21 januar

Legea starter sin leveranse av klær i dag mandag 21.01. Vi vet ikke alltid hvem som får det, men jeg gir beskjed til lagene. For å få utstyret levert må det selvsagt være betalt, så det er ingen grunn til å vente. Neste leveranse blir i morgen tirsdag og da vil det gå slag i slag utover denne uken og neste.

Damelaget med seier i årets første kamp

Damelaget startet 2013 med en sterk seier i treningskampen mot Øvrevoll/Hosle på Hosle banen. Ø/H er en sterk jenteklubb i Bærum. Skedsmo stilte med 3 debutanter, Rikke Sofie, Marte og Vilde fra start og Vilde ble matchvinner allerede i det 30 min etter gjennomspill fra den andre debutanten Marte. Keeper Shirin fikk også debutert på damelaget da hun stod 2 omg.

INNE-KM TIL HELGEN

Til helgen er det en ny runde med Inne-Km i LSK hallen.

Møt opp å følg med på Skedsmo sine representanter i klassene G13, G14, G15, J13, J14, M34, K29, Unified.

Ta med dere barn, foreldre, besteforeldre, venner, nevøer, flagg, skedsmo gensere og syng lagene videre inn i sluttspillet for å hente inn nye pokaler.

UKENS ØVELSE UKE 3

Hei alle sammen. Da kommer ukens øvelse uke 3.

Øvelsene blir også lagt i arkivet under Sportslig og ukens økt.

Med vennlig hilsen Kim Andre Pedersen - sportslig leder- og trenerutvikler U6-U12

Oppløftende fotball av Skedsmo G13

Lørdag 12. januar spilte treningsgruppe 1 ved lag 1 og 2 treningskamper mot VIF G13`s elitelag på Skedsmo stadion. Det var 13 minus i luften men god Skedsmofotball varmet skuelystne foreldre og støttespillere på sidelinjen. Guttene viste gode fotballtakter og stor innsats.

Kampen til lag 2 endte med tap mens lag 1 spilte uavgjort i en kamp som Skedsmoguttene dominerte.

Dette lover bra for sesongen 2013 - vi gleder oss :-)

Hilsen stolte fotballforeldre

Barna`s hjørne

Hei alle sammen. Dette er en liten artikkel/spalte om hva som skjer i barnefotballen. Vi kaller den Barna`s hjørne. Denne vil publiseres fortløpende og 1.gang i måneden. Her vil det være ulike ting som kommer frem blant annet når barnelagene har treningssamlinger, cuper, reiser m.flere. Her kommer en liten oppdatering på hva som har skjedd, tanker og hva som skal skje fremover.

Har vi noen foreldre eller venner som jobber med gitter?

Skedsmo FK har skaffet til veie en ny Brakke. Tanken er at vi skal ha lager plass til vårt Legea utstyr. For å sikre utstyret trenger vi å få satt på gitter eller netting som er innbruddssikkert. Har vi noen i vår klubb som arbeider med denslags som kan gjøre dette rimeligere for oss??

UKENS ØVELSE UKE 2

Hei alle sammen.

Her kommer ukens øvelse uke 2

Kim Andre Pedersen - Skedsmo Fotballklubb

Trening for G19. tr.gr. 2

Alle spillere f. 94, 95, 96 er velkommen til spillermøte i 2. etg på Skedsmo Stadion i dag mandag 7/1 kl. 20.00

Det blir trening rett etter møtet kl. 20.30-22.00

Hovedtrener for sesongen er Håkon Skogvold og hj.trener er Martin Østby.

Velkommen til møte og trening :)

Status Sten-Tærud, 7er og hovedbanen på Skedsmo stadion

Godt Nytt Fotball år ønskes alle spillere, trenere, ledere og foreldre i Skedsmo Fotballklubb

Nå starter vi opp igjen etter nytt år og noen av oss har jobbet med banene før dere spillere skal boltre dere på bortimot perfekte baner. På Sten-Tærud er det noen få plasser hvor det er litt is, mens problemet er på hjørnet mot Sten-Tærud skole(som vanlig). Her har det samlet seg vann som nå har fryst. På 7er stadion er det fryst vann på kort sidene, men mye av banen er bra. På hovedbanen er det noen få IS flekker på halvdelen mot kunstgress øvre. Undervarmen er på og 50 kg salt er lagt på og rundt isflekkene så det tar ikke lange tiden før banen er helt isfri. Det er også planer om å få ryddet kunstgress øvre for snø i løpet av uken. Lykke til i oppstarten av ny sesong.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her
Været