Styremedlem ??

Kunne du tenke deg eller kjenner du noen som kunne tenke seg å forme Skedsmo FK videre. Ta kontakt med valg komiteens leder Torgeir Mork på tlf. 901 46 340 eller Styreleder Jonny Sørensen på tlf. 930 27 000

Andre treningskamp på tre dager

A-lags troppen ligger ikke på latsiden om dagen. I tillegg til et tett treningsprogram med seks økter i uka er det gjennomført to treningskamper på tre dager. Lørdag tok vi turen til Gjøvik for å møte Gjøvik FF, et rutinert 2 div lag.

Selv med tap 2-1, etter et straffemål på overtid ble dette en fin gjennomkjøring. Vi mangler flere sentrale spillere, og Svein og Tommy benytter muligheten til å forsøke ulike kombinasjoner. Det er veldig hyggelig å se at formasjonene og kommunikasjonen i gruppa tar klare steg fra kamp til kamp. Vi spiller til tider fin fotball og burde helt klart vunnet denne kampen, men det lugger litt når vi nærmer oss motstandernes sekstenmeter. Dette er ting som vil komme på plass etter hvert som gutta blir samspilt. Hyggelig var det også å se at Lars Marius og Arber fikk sin debut på dette nivået.

Neste lørdag er det ny treningskamp. Vi får besøk av Askim FK på stadion lørdag kl 1500. Da håper vi å se mange ivrige SFK supportere på plass.

A-laget i gang med treningskamper

Selv om kalenderen fortsatt viser januar har A-laget alt gjennomført to treningskamper. Lørdag ble det tap 4-1 borte mot Birkebeineren. Et lag som i fjor var svært nærme opprykk til Adeccoligaen. Vi slet til tider med organiseringen av laget på det vanskelige underlaget. Birkebeineren var hakket bedre enn oss i det meste, men kampen var jevnere enn resultatet tilsier. Vi var ikke særlig giftige foran mål. Og med Willy eller Andy på plass kunne det fort sett anderledes ut. Beklngsmålene kom stort sett etter personlige feil, og det skal vi luke bort før seriestart.

Baneforholdene

Det har vært mildvær ett par dager. Det er både fordeler og ulemper ved det. Hovedbanen er perfekt nå, men det skyldes undervarmen. 7er banen på stadion er langt fra perfekt. Is fritt område mot midten, men dessverre mye is. Det anbefales at de som har treningstid der ser i baneboka etter annen ledig plass. Sten-Tærud kan det trenes på, men det er et område rundt kant/midt mot parkeringen som det er is. Det er viktig at lagene som trener samtidig er fleksible. Nå er kun en månedstid(med vinterferie) før våren forhåpentlig kommer.

UKENS ØVELSE UKE 5

Hei alle sammen. Her kommer ukens-øvelse, uke 5.

Barnas hjørne

I denne utgaven av barnas hjørne så skal vi oppdatere dere på hva som har skjedd i barnefotballen den siste måneden. I denne utgaven skal vi fortelle litt om Skedsmo FK gutter 2001 og 2002 årgangen. Er det noen som har ønsker eller gode innspill til denne reportasjoen, fra lag som har vært rundt eller med på turneringer så gi den sportslige redaksjonen tilbakemelding på dette.

Årets første test

Lørdag kl 1200 skal våre beste gutter ut i årets første treningskamp. Stallen er i ferd med å ta form og alvoret nærmer seg. Det er bare litt over 2 mnd til vi for aller første gang skal spille en kamp på landets tredje høyeste nivå, Oddsenligaen.

Gutta tar turen til Krokstadelva for å måle krefter med hardtsatsende Birkebeineren Fotball. Birkebeineren gjorde det meget godt i 2012 og var ikke mange poengene fra opprykk. Det er derfor ingen tvil om at våre gutter virkelig skal få føle på nivået. Vi reiser til Krokstadelva med en tropp som bør bite godt fra seg selv om vi har en del forfall. Blant annet mangler vi både Willy og Andy som i fjor tilsammen scoret over 50 mål.

Vi kommer tilbake med mer info om oppkjøringen til årets sesong en av de nærmeste dagene.

Kim Andre Pedersen

Kim Andre Pedersen er i dag ansatt i Skedsmo Fotballklubb ved siden av å drive med Idrettsakademiet/fotballakademiet på Skedsmo.

Legea klær og drakter kommer i dag mandag 21 januar

Legea starter sin leveranse av klær i dag mandag 21.01. Vi vet ikke alltid hvem som får det, men jeg gir beskjed til lagene. For å få utstyret levert må det selvsagt være betalt, så det er ingen grunn til å vente. Neste leveranse blir i morgen tirsdag og da vil det gå slag i slag utover denne uken og neste.

Damelaget med seier i årets første kamp

Damelaget startet 2013 med en sterk seier i treningskampen mot Øvrevoll/Hosle på Hosle banen. Ø/H er en sterk jenteklubb i Bærum. Skedsmo stilte med 3 debutanter, Rikke Sofie, Marte og Vilde fra start og Vilde ble matchvinner allerede i det 30 min etter gjennomspill fra den andre debutanten Marte. Keeper Shirin fikk også debutert på damelaget da hun stod 2 omg.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her
Været