Lønnsomt sponsorat

Det skal lønne seg å være en del av Skedsmo FK familien.

Noe vi nylig fikk et godt eksempel på da to av våre gode samarbeidspartnere inngikk avtale om leveranse av 10 biler.

Daglig leder Tommy Stovner i Grorud Håndtverk-service AS og Camilla Myhre i Mobile Kjeller AS/Opel var tilstede når fem av bilene ble overlevert.

Vi oppfordrer alle til å støtte opp om våre samarbeidspartnere. Uten de ville det bli tungt å drive Skedsmo FK.

Lys på kunstgress øvre

Nå skal det være bedre lys på kunstgress øvre. Det er satt opp lys på stolpe som manglet tidligere, pærer skal være skiftet og lyset skal komme automatisk på når det blir for mørkt.

Skedsmo FK trenger trener til ett av sine ungdomslag på jentesiden

Er du strukturert, utviklingsorientert, faglig dyktig og god til å behandle fotballspillere? Ja, da har vi det rette laget for deg. Er du interessert ta kontakt med Kalle på tlf. 468 06 367 eller Kjell Ove på tlf. 911 62 121

Skedsmo FK J98 vant sølv i Kristiansand

Jenter 14 deltok i helgen i Vintercupen i Kr. sand. Laget vant sin gruppe i det innledene gruppespillet.

INFOMØTE FOR ALLE JUNIORSPILLERE FØDT 96,95,94 onsdag 7.11.12 kl 1900.

Informasjon til alle spillere og foreldre i Skedsmo FK som har/er født 96,95,94 og er Juniorspillere den kommende sesongen.

Informasjonsmøte onsdag 7.november på Skedsmo stadion fra kl. 19-20.00 i 2.etg på Skedsmo stadion.

Det vil være informasjon om hva som skjer den kommende sesongen ved Rune Larsen, Kalle Blindheim, Lasse Ullereng m.flere. Viktig at alle juniorspillere, uansett hvilket lag og hvilken gruppe man ønsker å spiller på, kommer. Her kan både foreldre og spillere som ønsker informasjon komme.

Skedsmo J13 vant LSK-Kvinner NattCup

Disse 7 blide jentene fra Skedsmo J13 dro i land seieren i LSK-Kvinners årlige NattCup i LSK hallen.

Trening på Skedsmo stadion

Torsdag 1 november er en perfekt dag for fotball både på hovedbanen og kunstgress øvre.

Påminnelse til G19.1 har informasjonsmøte på Skedsmo stadion torsdag 1/11. kl 18.00.

Rune Larsen og Lasse Ullereng er engsjerte som trenere, og fotball trening med åpne treninger starter mandag 5/11. De som vil delta på åpne treninger, som kommer fra andre klubber, må ha med seg bekreftelse fra egen klubb, samt kontakte Lasse Ullereng på tlf: 95911668 for å avtale.
MVH.

Ronny Gresmo

Trener og spillerutvikler Skedsmo FK

40201939

Kong vinter kom plutselig i år også, men det blir kortvarig

Det er fortsatt noen lag som holder det gående på tross av vinteren som er innom Skedsmo stadion. Baneforholdene er ikke optimale med unntak av 11er hovedbane. Styret har forøvrig bestemt av det ikke skal fyres før fra 2013. Det jobbes med 7er banen for å få den spillbar. Kunstgresset øvre vil være siste prioritet av de banene vi har.

Infomøte G16 - Treningsgruppe 1/2/3/4

Infomøter til G16 treningsgrupper 1,2,3 og 4.

Foreldremøte 1: Tirsdag 30. oktober klokka 19.30 på Skedsmo stadion.

Dette er et foreldremøte for alle spillere som har krysset av for lag 1 og lag 2 (det som i kartleggingsskjemaet kalles treningsgruppe 1 og treningsgruppe 2 og hvor treningsmengden er 4 ganger i uka pluss egentreninger).

Foreldremøte 2: Mandag 05.11.12 kl. 19-20 på Skedsmo stadion

Dette er et foreldremøte for de som har valgt treningsgruppe ¾

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her
Været