SFK / Cuper / Skedsmo Fk dekker følgende cuper

Skedsmo Fk dekker følgende cuper

Lagene velger selv hvilke turneringer og cuper de ønsker å delta på. Lagene melder på og betaler startgebyret selv.

Her kan man søke etter cuper: https://wp.nif.no/PageTerminAvansert.aspx?AdvancedSearch=True&SFID=365

.

Unntaket er:

For våre 5'er lag (7-10 år) dekker klubben påmeldingsgebyret til Gjerdrum Cup (mai) og Frogner Cup (juni). Lagene melder på selv, men betaler ikke startgebyr.

For våre 7'er lag (11-12 år) dekker klubben påmeldingsgebyret til Frogner Cup (juni). Lagene melder på selv, men betaler ikke startgebyr.

Jentelag: 6-17 år: Kan delta på Rælingen Jentefestival uten å betale startgebyr.

Dana Cup: Klubben dekker startgebyret for aldersbestemte lag (13-19) til Dana Cup. Lagene melder på selv, men klubben betaler startgebyret.

Norway Cup: Lagene dekker alt selv, og melder på selv.

Inne-Km: Alle lag som ønsker delta på Inne-km betaler startgebyret selv (også 1.lag). Administrasjonen v/Trine melder på via fiks.

Telenor (NM) aldersbestemte lag: Klubben dekker påmeldingsgebyret.

.

Skedsmo sine turneringer 2017:

Tærud Cup (5'er inne) arrangeres 31/1-5/2.2017 og er for G/J 11, 12, 13, 14 og 15.

Alle Skedsmo sine tr.grupper deltar med 1 lag gratis (laget får noen dugnadsvakter), utover det kan man melde på hvor mange lag man vil.

Kiwi Grønn Cup arrangeres 5. og 6. mai 2017 og er for G11, 12, 13 bredde og 14 bredde. Alle Skedsmo Skedsmolag deltar gratis (laget får noen dugnadsvakter).

Små Føtter arrangeres 26. og 27. august og er for G/J 7-10 år. Alle Skedsmolagene meldes automatisk på og foreldrene får dugnadsvakt.