SFK / Lagene

Jenter

Jentelaget

Akademiet

Dette er Skedsmo Fotballakademi sin side. Her vil det ligge informasjon om aktiviteter, planer, og annet som er av interesse.

Skedsmo Fotballakademi er et tilbud for spillere i klubben og andre klubber i alderen 6-12 år.

Fotballakademiet på Skedsmo trener på dagtid på Skedsmo stadion og trener av kvalifiserte og profesjonelle trenere som har sitt daglige virke i barne, ungdom eller seniorfotballen i klubben. Akademiets instruktører går månedtlig igjennom klubbens og akademiets utviklingsplan slik at barna får et best mulig tilbud tilpasset deres eget nivå.

Fotballakademiet på Skedsmo er for alle spillere fra 6-12 år som ønsker

• Kommer å trening for å lære
  • Følge reglene som gjelder på akademiet
  • Har en ambisjon om å lære noe nytt hver gang
  • Alle som ønsker får plass

Vi har inntak av spillere fortløpende.

Ansatte

• Kim Andre Pedersen - sporslig leder og trenerutvikler Skedsmo FK, Akademileder Skedsmo Fotballakademi
  • Richard Moseby Jensen - trener ungdomsavdelingen, trener Skedsmo Fotballakademi
  • Jørn Ove Lunder - daglig leder Skedsmo Fotballklubb, trener Skedsmo Fotballakademi

Generell informasjon om det praktiske

Skedsmo FK ønsker at alle medlemmer setter inn Kr. 300,- på konto: 1286 41 44185 månedlig. For å slippe administrasjon med fakturering ønsker vi denne rutinen(dette er samme rutine som for deltagelse på Fotballskolen). Håper ikke dette skaper problemer for noen(ta i så fall kontakt).

Hente og følgeordning

De eldste barna på fotballakademiet, 12,11 og 10 år ønsker vi primært at skal komme seg til anlegget selv. De barna som er yngre en dette og ikke har mulighet til å sykle, bli kjørt eller kan komme seg til anlegget selv kan vi lage en ordning for. For disse barna vil vi møte på skolen og følge dem bort til stadion. Informasjon og spørsmål rundt dette tas med akademiansvarlig.

Unntak fra regelen om henting:

• Skulle det være noen av de yngste (type 2004) som har stort behov for følgeordning (Åsenhagen, Vardeåsen eller Sten-Tærud) så kan vi løse dette ved å møte barna på skolene å gå med dem bort.
  • Dette gjelder ikke Brånas pr. i dag fordi vi ikke har noen buss som kan hente barna. Hvis barna kan komme seg til stadion på egen måte så er det glimrende. Hvis ikke så får vi se på ulike løsninger. Alt er mulig å løse.

Pris:

• 1-2 dager trening i uken: 300 kr. pr mnd. (Deltagelse i cup kommer utenom)
  • 3 dager trening i uken: 500 kr. pr mnd. (Deltagelse i cup kommer utenom)
  • Cup deltagelse kommer på ca. 150 kr pr. cup (akademiet deltar på ca 1-6 cuper i året)

Daglig leder i Skedsmo FK Jørn Ove Lunder, jol@skedsmofk.no; vil være ansvarlig for oppfølging av betalinger.

Andre praktiske hensyn eller spørsmål tas med undertegnede som er klubbens og akademiets leder fra og med nå..

Kontaktinformasjon akademiet

web: www.skedsmofk.no;