SFK / Lagene / Akademiet / Akademiet

Akademiet

Akademiets ordtak:

"FREMTIDEN TILHØRER DE SOM FORBEREDER SEG FOR DEN", som igjen gjør "ny trening og nye muligheter.Ny kamp og nye muligheter til å bli litt bedre en det man var sist.

FOR Å UTVIKLE SEG SÅ MÅ MAN TRENE MYE.

FOR Å UTVIKLE SEG SÅ MÅ MAN TRENE MED GOD KVALITET.

FOR Å UTVIKLE SEG SÅ MÅ MAN VILLE DET SELV.

Informasjon om Skedsmo Fotballakademi.

Dette er Skedsmo Fotballakademi sin side. Her vil det ligge informasjon om aktiviteter, planer, media, kalender, cuper, turneringer og annet som er av interesse for medlemmene våre eller andre eksterne aktører som ønsker informasjon.

Skedsmo Fotballakademi er et tilbud for både spillere i klubben , men også og andre klubber i alderen 7-12 år.

Fotballakademiet trener på dagtid på Skedsmo stadion og trener av kvalifiserte og profesjonelle trenere som har sitt daglige virke i barne, ungdom eller seniorfotballen i klubben. Akademiets instruktører går månedlig igjennom klubbens og akademiets utviklingsplan slik at barna får et best mulig tilbud tilpasset deres eget nivå.

Fotballakademiet på Skedsmo er for alle spillere fra 7-12 år som ønsker

• Kommer å trening for å lære.
  • Vite hva man er god på og bruke dette.
  • Følge reglene som gjelder på akademiet.
  • Har en ambisjon om å lære noe nytt hver gang.

Regelen på akademiet er at dersom man følge retningslinjene ovenfor så får alle som ønsker plass. Dette er helt uavhengig hvor man selv er på sin utviklingstrapp. Har du lyst, så får du lov.

Vi har inntak av spillere fortløpende.

Kontaktinformasjon akademiet

web: www.skedsmofk.no;

Christian Hauan

Mail: haulan8@yahoo.no