SFK / Lagene / Gutter / MG10 f.2007 / Pitbull

Dette er hjemmesiden til Skedsmo gutter født 2007 - Pitbull

Skedsmo Pitbull 2015

Bak fra venstre: Tom, Christian, Jonatan M., Eirik, Ådne, Marcus, Jan-Erik, Geir.

Saem, Casper, Isak, Sindre, Leander, Henrik.

Magnus, Haroon, Tobias, Mikkel, Jonatan W., Axel, Sameer.

Sesongavslutning Skedsmo Pitbull 2016

Sesongavslutning for Skedsmo Pitbull ble avholdt på Stadion torsdag 29.september 2016.

Info om utetrening og cup i mars

Hei og godt nyttår til alle dere i Skedsmo Pitbull

Det har vært en velfortjent pause fra fotballen, men denne uken starter vi opp igjen for alvor. Heretter utover våren fram til seriestart vil det være to treninger i uken, en ordinær trening på tirsdager på samme tid som tidligere, samt en utetrening for de som er interessert på søndager kl. 14.00 – 15.00 på Sten-Tærud kunstgressbane. Utetreningen er frivilig og vil bli avlyst dersom temperaturen blir kaldere enn minus 8 grader. Første trening er førstkommende søndag 12. januar. Evt. avlysninger blir sendt kvelden før på e-post og på lagets klubbside på www.skedsmofk.no.

Vi har meldt på Skedsmo Pitbull på to cuper i Fjellhamarhallen i mars, Vintercup og Triaden-cup. Invitasjonen vedlegges. Cupene foregår helgen 1.-2. mars og 22.-23. mars. Vi regner med at det blir samme opplegg som i forrige cup og at laget spiller bare på en av dagene med 3 kamper og premiering etter kampslutt. Vi har valgt å bare melde på et lag til hver cup og ber derfor tilbakemelding fra dere hvilken helg som er mest aktuell for deres barn å delta. Vi legger opp til at hvert barn får delta på minst en cup. Dersom det blir for få som deltar på en av cupene vil noen av guttene få tilbud om å delta i begge. Max deltagelse per cup blir 10 spillere.

Ta gjerne kontakt dersom dere har noen spørsmål.

Daniel, lagleder Skedsmo Pitbull

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Hva skjer?

Kalenderen eksisterer ikke