SFK / Lagene / Herrer / A-laget

Skedsmo FK A-lag

A-laget

Ønsker du å få aktivitetskalenderen vår automatisk oppdatert gratis på mobil og/eller PC, kan du klikke her for å abonnere på den!

Har du Android-telefon, bruk telefonens browser (nettleser) og gå til Lagkalenderen-->klikk på Kalenderknappen nederst i høyre hjørne på Lagskalenderen og legg til kalenderen der!

Takk til våre sponsorer Meny Seby Oie MobileKjeller Modul Grorud Strommen Bergheim

Sortland - Skedsmo 2 - 0

Denne helgen var det klart for ny tur til Nord-Norge og motstanderen het Sortland. Dette var også nest siste seriekamp før vi tar en etterlengtet sommerferie. Lørdagen begynte grytidlig, med avreise fra Gardermoen kl 08:15. Vi ankom Sortland rundt kl 11:00, sjekket inn på hotellet og fikk spist en nydelig lunsj før matchen startet kl 16:00. Alt lå til rette for at dette skulle bli en fin dag for Skedsmo fotball.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Hva skjer?

Kalenderen eksisterer ikke