SFK / Lagene / Jenter

Jenter

Jentelaget

J19 f.00

Jenter 19 år består av rene J19 spillere, de yngste spillerne på Skedsmo Senior Kvinner og spillere fra J17. I år spiller dette laget i 1.divisjon og får god matching.

De fleste er fra Skedsmokorset, men vi har også jenter på laget fra andre steder på Romerrike. Noen har vært med siden vi startet opp som J00-lag i 2006, resten har kommet til etterhvert. Vi har nå en blanding av 99, 00, 01, 02 og 03 jenter.

Vi har et godt miljø i laget, gode kvalifiserte trenere og støtteapparat. I løpet av 2017 skal vi i tillegg til seriekamper også delta på flere cup'er.

Aktivitetskalender:

Ønsker du å få aktivitetskalenderen vår automatisk oppdatert gratis på mobil og/eller PC, kan du klikke her for å abonnere på den!

Har du Android-telefon, bruk telefonens browser (nettleser) og gå til Lagkalenderen-->klikk på Kalenderknappen nederst i høyre hjørne på Lagskalenderen og legg til kalenderen der!

Nye spillere og keepere ønskes velkommen til J19 og Skedsmo Fotballklubb! Ta gjerne kontakt med oss - på mail eller telefon.

J16/17 f.01

J15 f.02