SFK / Lagene / Jenter / J13 f.04

Jenter 13 -Alver

J13 f.04

Ønsker du å få aktivitetskalenderen vår automatisk oppdatert gratis på mobil og/eller PC, kan du klikke her for å abonnere på den!

Har du Android-telefon, bruk telefonens browser (nettleser) og gå til Lagkalenderen-->klikk på Kalenderknappen nederst i høyre hjørne på Lagskalenderen og legg til kalenderen der!

Åpen trening lørdag 30.04.16

Åpen fotballtrening for alle jenter født i 2004. Her kan du få prøve å være med et par timer for å se hvor gøy vi har det og se om du kanskje vil prøve å være med oss å spille fotball.
Vi er Skedsmo Alver J04 som vil gjerne ha flere spillere. Vi er et lag som trener sammen, spiller kamper sammen, reiser på fotball turer sammen og har andre aktiviteter sammen. Vi har jenter fra alle 3 barneskolene på Skedsmokorset så du kjenner sikkert noen.
Vi skal ha åpen trening lørdag 30.4.2016 på Skedsmo stadion fra kl. 12:00- 14:00 på 7`er banen.
Vi skal ha noen lette øvelser, litt spill og til slutt en morsom konkurranse.
Alle trenere og ledere kommer til å være tilstede, dersom du eller foreldrene dine har noen spørsmål om laget, klubben eller andre ting. Det er helt gratis og du trenger bare å ta på deg joggesko.
Håper du kan komme :-)
Anne Sofie Talberg - Lagleder 913 39312
Neill Hanks - Hovedtrener 905 11 399

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Hva skjer?

Kalenderen eksisterer ikke

Neste kamp

Norsk Tipping ligaen TOPPOPPGJØR Skedsmo FK - Mjølner

06.aug kl 16.00

Hovedkontakt for J13 f.04

Lagleder: Anne Sofie M. Tallberg.

Mobil: 91339312.

E-post: anne.sofie.mt@gmail.com