SFK / Lagene / Jenter / J17 f.01/02

Skedsmo J02 med 2015s samling av troféer

Skedsmo J02.

_________________________________________________________________

Ønsker du å få aktivitetskalenderen vår automatisk oppdatert gratis på mobil og/eller PC, kan du klikke her for å abonnere på den!

Har du Android-telefon, bruk telefonens browser (nettleser) og gå til Lagkalenderen-->klikk på Kalenderknappen nederst i høyre hjørne på Lagskalenderen og legg til kalenderen der!

Skedsmo vant sølv i klasse J16 i årets Dana Cup!

Jentene kom til A-sluttspillet med andre plass i Gruppe 4.  Første kamp var en 2-0 tap mot National Soccer Academy (USA), men laget vant de siste tre kampene i gruppespillet med sifrene 5-1, 2-1 og 4-1.  Laget slo SSIF-Team Sandby (SE) i sekstendedelsfinalen 2-0 og Trott i åttendedelsfinale 1-0.  Kvartfinalen var en tøff, tett kamp mot Forus og Gausel, som endte med en 3-1 serie til Skedsmo.  Forus og Gausel traff tverrliggeren med kun noen minutter igjen med stillingen 2-1, og Skedsmo sikret serien rett deretter.  Storhamar var motstanderen i semifinalen.  Skedsmo lå under 0-1 ved pause, tok en 2-1 ledelse i 2.omgang, før Storhamar utlignet med noen få minutter igjen.  Etter målløse ekstra omganger, avansert Skedsmo til finalen med 5-4 i straffesparkkkonkurranse.

I finalen ble Aalborg Akademi for sterk, og de tok en fortjent 2-0 seier.

Skedsmos lag i Dana Cup besto av J02 laget, forsterket av Synne Bråthen, Mina Karlsen og Selma Saastad (J01), og Emma Paixao Jakobsen og Lana Ghadani (J03).

Gratulerer til laget for en veldig sterk prestasjon!

Skedsmo J02 sølvvinnere i Adidas cup 2017

Skedsmo J02 fortsatt sin vellykket sesong med sølv i Adidas cup klasse J15.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Hva skjer?

Kalenderen eksisterer ikke