SFK / Nyttig

Nyttig

HLR

Skedsmo Fotballklubb har en hjertestarter som henger rett innenfor døren til Skedsmo Stadion (gammelt bygg).

Det står også en båre i gangen (samme sted som igjenglemte klær).

I kiosken ligger et førstehjelpsskrin som kan lånes ved behov.

Her ser du en nyttig video i forhold til HLR: http://www.youtube.com/watch?v=Ff_kalDZfzU

Reiseregulativ

Nye satser for statens reiseregulativ for 2018. Last ned nyeste versjon av reiseregningsskjema til Skedsmo FK.

Endring for 2018 er at det ikke lenger er grense for antall km når når det gjelder sats. Du bruker nå 3,50 på km sats også når du kommer over 10000 km..

Skulle tro at med blå - grønn regjering at man skulle få bort byråkratiet, men neida. Nå blir det skatt på diettgodtgjørelsen, men bare deler av den. Det vi gjør er at vi ikke benytter denne delen av reiseregningen.

Stadion klokke

Brukerveiledning stadion klokke

Skedsmo FK har stadion klokke tilhørende 11er kunstgress på Skedsmo stadion. Ved å bruke denne i forbindelse med kamper vil selve kampen få en ekstra god ramme rundt arrangementet. Klokke styres via ett trådløst tastatur hvor data, som hvilke lag spiller og hvor lenge hver omgang varer er viktige programmeringer som må gjøres i forkant av hver kamp. Det er viktig at en person har ansvaret for å styre tavlen, gjerne lagleder, materialforvalter el. Tastaturet hentes i kiosken og leveres på samme sted etter kampen er ferdig.

Hjørneflagg på 11er stadion

På hovedbanen på Skedsmo stadion er det hull til hjørneflagg i alle fire hjørner av banen. Hjørene flaggene settes opp i forkant av hver kamp av lagene selv. Det mest naturlige er at lagleder eller materialforvalter gjør dette.

• Hjørneflagg kan hentes i kiosken.

Når kampen er ferdig skal hjørneflaggene tas inn igjen og settes eller leveres der det ble hentet. Det er en stor fordel at samme person som hentet hjørneflaggene også tar de inn og leverer dem.

Skulle det være ny kamp etter at dere er ferdig må det avtales med kampansvarlig i den kampen om de skal ha hjørneflaggene eller ikke.

Stadionanlegg

Stadionanlegget ligger i blå kontainer mellom tribunen og gasshuset.

Nøkkel til dør på kontainer(mot tribunen) kan hentes i kiosken. Den ligger i skuffen merket "Garderobenøkler"

Innstruks:

Stadionanlegg

Stadionanlegget ligger i blå kontainer mellom tribunen og gasshuset.

Innstruks:

Avancia

Her er fordelene hos Avancia:

Avancia

Her er fordelene hos Avancia:

Avancia gir nye medlemmer av klubben, en mnd pris på Kr:

399,- pr mnd, med binding 12mnd.

For medlemmer mellom 12-18 år gis en pris på Kr:

279,- pr mnd med binding 12 mnd.