SFK / Om SFK

Trine Fausk, mob: 920 32 158, mail: trine@skedsmofk.no

Kim Andre Pedersen, mob: 995 09 440, mail: kimapeders@skedsmofk.no

Snørydding vinterstid

Ved spørsmål om snørydding ta kontakt med Terje Olsen Tlf. 986 69 853, Mail: TerOls@skedsmo.kommune.no

133348052196_Terje_Olsen_1

For å få til mest mulig snørydding påse at målene du benytter settes på kortlinjene. På ukedagene vil snøryddingen prioriteres etter følgende rekkefølge, Sten-Tærud, Hovedbane Stadion, 7er bane, Kunstgress øvre. Unntaket kan være i helgen hvor bane som det skal spilles kamp på er første pri.

Her ser du hvem som jobber i administrasjonen, hva de jobber med og hvordan du kontakter dem.

fra venstre: Jørn Ove, Trine og Kim Andre

ADM

Har du spørsmål rundt områdene:

• Medlemsinfo.
  • Spillerregister
  • Turneringer
  • Treningstider
  • Serie påmeldinger + Norway Cup/Dana Cup
  • Oppstart første klasse
  • Sesongprogrammet
  • Vaktlister kiosken

Send mail til Trine.

• Klubb policy
  • Reklame
  • Sponsorater
  • Økonomi
  • Materiell
  • Forsikringer
  • Overganger
  • Annet

Prat med Jørn Ove(Jørci)

Er det spørsmål rundt Fotball Akademiet eller barnefotballen i Skedsmo FK ta kontakt med Kim Andre.

Kioskansvarlig er Trude Elisabeth Bye. Hun treffes på mail: byetrude@gmail.com mob: 90792906

133348052218_Trude Elisabeth_Bye_1

Klubbkontoret (2 etg. Skedsmo stadion) er åpent:

mandag, tirsdag, torsdag og fredag fra kl. 12.00 - 16.00

onsdager er klubbkontoret åpent fra kl. 12.00 - 18.00 (det er stengt 16.00 - 18.00 de ukene det er skoleferie)

Fotballskolen dag 4

Fotballskolens siste dag og i dag har det både vært strålende vær, litt regn og deretter sol. I dag har det vært pasta og kjøttsaus/pølser på menyen sammen med VM-turnering og kåringer av gruppenes beste spillere. Dette ble selvfølgelig et høydepunkt. Dagen blir avsluttet med konkurranse mot trenerne.

Visjon og verdier

Skedsmo FK sin visjon er - "Skedsmo Fotballklubb – skaper samhold på Skedsmokorset"

Skedsmo FK sine verdier er - samhold - respekt - åpenhet. Gå inn på linken for å lese mer om hvordan Skedsmo FK definerer sine verdier

VIKTIG at alle i Skedsmo FK(medlemmer, trenere, lagledere, andre ledere og ikke minst spillere) kjenner til klubbens visjon og verdier.

Oppstart nytt årskull

Her finner du info om hvordan Skedsmo Fotballklubb starter opp med nytt årskull:

Klubbhåndbok

Her finner du Skedsmo Fotballklubb sin klubbhåndbok, med beskrivelse av roller, funksjoner med mer: