SFK / Om SFK / Nyheter

Viktig møte for Skedsmo FK, Skedsmo Ishockey og Skedsmo Isdans.

Er du fornøyd med Skedsmo stadion sine fasiliteter trenger du ikke å møte. Mener du at vi har vokst ut av Skedsmo stadion du møte 21 september. Si din mening på møtet eller hør hva politikerne sier. Er det nødvendig å vente 4 år før man jobber videre med nytt idrettsområde etter avslag?

Skedsmo stadion og klubbene der taper kampen om barn- og ungdommen. Hvem vinner jo sofa, spill og party(og det som det fører med seg). Skal vi kunne konkurrere må vi ha noe å konkurrere med. Møt opp å bidra til fortgang i planene om nytt idrettsområde. Hvordan ønsker du at oppveksten for dine barn skal være ?

Høstcamp

Mandag, tirsdag og onsdag i uke 40 (høstferieuka), arrangeres høstcamp på stadion for spillere f. 2010 - 2005.

Her blir det mye fotball og lek, samt pause hvor det serveres varmmat.

Meld dere på : )

HØSTCAMP17.pdf 604,27 kB

Vi heier på Norge - dugnad!

Som en del av prosjektet kvalitetsklubb, får Skedsmo FK sine lag også i høst år et veldig bra tilbud fra NFF.

NFF kjører prosjektet «Vi heier på Norge», hvor hovedmålet er å skape fellesskap, styrke tilhørighet til klubb og landslag, samt fylle Ullevål stadion på Norges landslags kamper.

I den forbindelse kan vi som klubb dra på landskamper «gratis».

Alle spillere, ledere, foreldre, søsken m.m er invitert til å se

Norge - Nord-Irland søndag kl. 20.45

Trenere og ledere i Skedsmo FK

Skedsmo FK har som de fleste vet kvalifisert seg for Kvalitetsklubb. Dette betyr ikke at man kan sole seg i kvalitetsklubb glansen, men at vi søker stadig nye mål. Målet er at vi ønsker å tilby kurs, både lederkurs og trenerkurs. Trenerkursene starter nå i oktober og vi håper at akkurat DU har lyst til å lære enda mer om det å være trener, enten for kun barnefotball – ungdom eller begge deler. Trener – C-lisens er på hele 60 timer, men er delt opp i 4 deler(2 av delene er barnefotball). Du må ikke ta alle 60 timene nå, men kan ta en og en del. se mer info ved å trykke på linken: https://www.fotball.no/kretser/akershus/klubb-leder-og-trener/trener/nff-c-lisens/#Toppen

Nora spilte hele kampen mot Sverige

Skedsmo FK spiller Nora var sterkt delaktig i Norges 2 - 1 seier over Sverige tirsdag 5 september. Nora spilte stopper hele kampen. Ny kamp torsdag 7 september mot Sverige. Lykke til Nora!!!

Se høst tilbud fra Avancia

Mulighet for å bli sprek nå som høsten nærmer seg med stormskritt. Kort tid til jule ribba skal fordøyes. Det må forberedes og Avancia vet hvordan

Oppstart lag 6 åringer f. 2011

Vi starter opp med treninger for 6 års lag 5/9.

Meld dere på innen 30/8.

Foreldremøte med info om klubben er 4/9.

Til spesielt jentetrenere eller jentespillere som ønsker å bli trenere - Grasrottrener delkurs 1 – 9-10 september

Grasrottrener delkurs 1 (16 timer) – 9.- og 10. september kl. 09.00- 17.00 begge dager. Dette kurset er satt opp på Strømmen Stadion og er beregnet for jenter fra 15 år og oppover, men de jentene som er født i 2004 og 2003 kan også melde seg på, dersom ledig plass så får dere også delta.

J2003 vant Norway Cup

Skedsmos Jenter 14 årets vinner av Norway Cup 2017
 Fantastisk innsats av jentene som har spilt seg bedre og bedre for hver kamp. Jentene trodde på seg selv og på hverandre, sammen klarte de å gå helt til topps i Norway Cup. Utrolig bra
 Takk til alle som har støttet og heiet på jentene ⚽️

Vi gratulerer jentene med seieren.