SFK / Om SFK / Nyheter

Avancia

Skaff deg Fotball medlemsskap på AVANCIA

IHUS med kjempetilbud i forbindelse med åpningen av nytt Skedsmosenter med nye lokaler

Ta kontakt dersom noen av dere foreldre kjenner noen som skal selge bolig eller leilighet

Til dere som ikke har ført alt av kjøregodtgjørelse ennå!!

Viktig at dere som skal ha mer i kjøregodtgjørelse for 2017 sender det til jol@skedsmofk.no senest 5 november. Det vil ikke bli betalt ut kjøring for 2017 i 2018.

Idrettsmassasje på Skedsmo stadion starter opp onsdag i uke 41 - BOOKING FØR KL. 12.00 TIRSDAG - ANBEFALES

Skedsmo FK har inngått en avtale med Cecilie Bibow. CB gir massasje på legger, rygg, nakke med mer. Du kan velge om du ønsker 30min, 60min eller 90min. Fint om dere informerer spillerne/foreldrene.

Reserver møterom 4 her!

Få hjelp med idrettsskader, rehabilitering og andre muskel- og leddplager hos Skedsmo Naprapatklinikk

Her tilbys det både behandling av plager, men også hjelp til å lage (skade)forebyggende- og prestasjonsfremmende styrketreningsprogrammer.

Skedsmo FK har siden 2015 hatt en samarbeidsavtale som gir medlemmer i Skedsmo FK og nærmeste familie rabatt på behandlinger hos Skedsmo Naprapatklinikk.
Dere får 15% rabatt på første behandling, og 10% rabatt på oppfølgninger.

Skedsmo FK Alver, Gaseller og Stjerner var maskotter under Champions league kamp mellom LSK Kvinner og Brøndby på Åråsen

22 maskotter fra Skedsmo FK stilte opp på Åråsen og masjerte inn sammen med spillerne. En god opplevelse for spillerne og kanskje får vi se flere av maskottene i "voksen" versjon i Champions league senere?

Skedsmo J02 sølvvinnere i årets Adidas Cup, klassen J15.

Det er vel å merke at Skedsmo J02 fikk bronse i årets Dana cup og sølv i årets Adidas cup, og vi er allerede sikret en medalje i årets serien med 3 kamper igjen å spille. Gull i serien er fortsatt i rekkevidde, og den avgjøres antagligvis i hjemmekampen mot Rælingen fredag 13.10.

Vi gratulerer!!!

Sykler på stadion

Disse to syklene har ligget på stadion i over en uke.

Høstcamp

Mandag, tirsdag og onsdag i uke 40 (høstferieuka), arrangeres høstcamp på stadion for spillere f. 2010 - 2005.

Her blir det mye fotball og lek, samt pause hvor det serveres varmmat.

Meld dere på : )

HØSTCAMP17.pdf 604,27 kB

Viktig møte for Skedsmo FK, Skedsmo Ishockey og Skedsmo Isdans.

Er du fornøyd med Skedsmo stadion sine fasiliteter trenger du ikke å møte. Mener du at vi har vokst ut av Skedsmo stadion du møte 21 september. Si din mening på møtet eller hør hva politikerne sier. Er det nødvendig å vente 4 år før man jobber videre med nytt idrettsområde etter avslag?

Skedsmo stadion og klubbene der taper kampen om barn- og ungdommen. Hvem vinner jo sofa, spill og party(og det som det fører med seg). Skal vi kunne konkurrere må vi ha noe å konkurrere med. Møt opp å bidra til fortgang i planene om nytt idrettsområde. Hvordan ønsker du at oppveksten for dine barn skal være ?