SFK / Om SFK / Nyheter

Skedsmo FK G16 møter LSK Kvinner sitt toppserielag

Kampen spilles fredag 9 februar kl. 18.30 i LSK hallen. Skedsmo FK sitt guttelag har fått en knallstart på sesongen med å ha vunnet alle 3 kvallik kamper til NM's 1 runde.

A-laget 2018 begynner å ta form

A-laget som i 2018 skal spille i Norsk Tipping ligaen avd. 2. A-stallen består for det meste av lokale Skedsmo gutter. Mergim, Thorud og Glenn har lagt opp, Jonas har gått til Leirsund, mens Emil har gått til Skeid. Ellers er stallen veldig lik fjoråret, men med mindre skader. I tillegg har Edvard kommet tilbake fra LSK. I tillegg har vi flere lokale unggutter som vil prege laget.

Ny elektronisk bom på plass

Kommunen har satt opp ny elektronisk bom ved inngangen til Stadion, fra Steinbråteveien.

F.o.m torsdag 8. februar går porten automatisk ned kl. 15.00.

Vi henviser derfor alle om å benytte parkeringsplassen fra Industriveien, slik at man ikke blir sperret inne.

Fotballcamp i vinterferien (21 - 23. februar)

Vi arrangerer fotballcamp i vinterferien, åpent for alle barn født 2010 til 2006.

SLM Tærud Cup 2018

Tærud Cup 2018 er over.

Det ble spilt 197 kamper fordelt over 6 dager, og alt gikk bra.

Takk til alle foreldre som stilte opp som dugnadsvakter.

Resultater finner du på CUPER - SLM TÆRUD CUP - KAMPOPPSETT

Noen få viktige endringer i reiseregulativet for 2018

Gå inn på linken og last ned reiseregningsskjema som skal brukes i 2018 som ligger under

NYTTIG og reiseregulativ og ta ut siste skjema

Ringnes blir SKEDSMO FK's nye leverandør

Etter flere år med Coca Cola blir det nå Ringnes produkter som selges i kiosken til sommeren. Skedsmo FK satser på et fruktbart samarbeid med Ringnes.

På Skedsmo stadion kan du få løst opp i musklaturen

Forebygg mot stive muskler, vond rygg, problem med ledd og ankler hos Cecilie. Bransjens billigste muskel massasje får du på Skedsmo stadion. Sjekk linken for ledig tid: http://www.skedsmofk.no/Nyttig/Booking-Idrettsmassasje-Skedsmo-Stadion

Se omtale fra en av damespillerne som har benyttet seg av Cecilie:

Umbro drakter kommer i løpet av 14d

Vi har noen drakter i str. 164, S og XS. Vi legger ut på nettsiden når vi har fått drakter ++.

Tirsdag 16 januar

Som de fleste sikkert har sett så snør det forholdsvis mye på Skedsmokorset i dag. Det jobbes på spreng, spesielt på 11er banene siden det er kvalik kamp til interkrets der i dag. Utfordringen er ikke selve måkingen, men å få frest bort snøen slik at vi får hel bane. For å få dette til er vi nok avhengig av at det slutter å snø snart.

På de andre vinterbanene vil det være mye snø, men det er mulig å drive aktivitet men forbered dere på noe annet en fotball.