SFK / Om SFK / Nyheter

Kunne du tenke deg og bidra rundt A-laget til Skedsmo FK. De spiller i 3 div.??

Har du lyst til å bidra i støtteapparatet rundt A-laget herrer, ta kontakt med Jørn Ove Lunder jol@skedsmofk.no eller på tlf. 91818301

Årsmøte i Skedsmo FK 13 mars kl. 19.00

Sakspapirer blir lagt ut etterhvert

Arne Ullereng – en av de store i Skedsmo-fotballen moderne historie

– gikk bort julaften i en alder av 73 år. Etter mange års kamp mot den snikende sykdommen måtte han til slutt gi tapt og sovnet stille inn på den store dagen. Arne Ullereng vokste opp på Leirsund, men spilte i enkelte perioder på Skedsmo for yngre lag. Etter militærtjenesten fikk han fast plass på Lillestrøm Sportsklubbs A-lag i 1966, men etter det ble det – først to år i Leirsund – og så da han flyttet til Skedsmokorset ble det Skedsmo som ble klubbens i hans hjerte. Arne Ullereng var den selvskrevne lagkaptein, var spillende trener, sikkert og god midtstopper eller midtbanespiller. En lei kneskade hindret han endel, men han fortsatte å spille på A-laget i flere år etter det. Etter sin aktive karriere ble det trenerkurs og mange treneroppgaver. Først i egen klubb – og så en periode for Lillestrøm/Fram der han tok denne klubben opp på fjerde nivå – kun ett nivå under storebror på den andre sida av jernbanelinja. Etter dette trente Arne juniorlag i Skedsmo FK – og utviklet mange av de spillerne som skulle prege A-laget gjennom 80 og 90 tallet. Arne har fulgt klubben sin fra tribunen gjennom alle år – og har hatt sin faste plass på tribunen blant gruppa fra 1970-laget. I løpet av årets høstsesong har helsa stadig blitt dårligere – og plassen sto derfor ofte tom, men telefonoverføring av resultatene til hjemmet i Gjerdrum har han satt stor pris på. Nå har lagkapteinen gått fra borde, men minnene vil for alltid være med oss.

1970-laget

Nå er fyrverkerisalget i gang for fullt

Som de fleste vet har vi tidligere år hatt Fyrverkeri salg på Skedsmo senter. I romjulen 2017 har vi ikke fått lov til det, men vi har en avtale med leverandør som selger på Coop Extra, Brånåsen. Vis frem dette på mobilen når du handler og du vil få god pris, se bildet. Vi ses på BRÅNÅSEN http://viewer.ipaper.io/spectra-norge/hoveddm/

God jul

Skedsmo Fotballklubb administrasjonen ønsker dere alle en riktig God Jul og et godt nytt år : )

Onsdag - fredag i romjulen er SFK kontoret bemannet kl. 12-16.

Retningslinjer for publisering av bilder og film

Til alle idrettslag, særforbund og idrettskretser

I dag skjer det mye tilfeldig og ulovlig deling og publisering av bilder. Norges idrettsforbund minner derfor om hvilke regler som gjelder for publisering og videreformidling av bilder og film av våre medlemmer.

Parkering og mål og en del gladmeldinger

Som noen har merket - smertelig - så er det som i alle år parkering forbudt i Steinbråteveien. Bøtene for å parkere der er Kr. 900,-. Så har du ikke for mye penger du ønsker å bli kvitt, parker på parkeringsplassen nedenfor nytt garderobeanlegg.

Vi er mange lag i Skedsmo FK og skal vi bli gode må vi bli det sammen. RESPEKT, for de som skal trene etter dere, skyv målene ut på KORTLINJEN

Nå kommer det positive:

Forebygg mot skader og invester i gode innleggssåler

Forebygg mot beinhinne betennelse, rygg problemer og andre belastningsskader. Skedsmo FK har inngått en avtale som gir spillere, foreldre, ledere og andre kjente god pris på innleggssåler. Dette anbefales på det sterkeste. Gå inn på www.godfot.no

Vidar Gundersen ny hovedtrener for A-laget.

Vidar kommer fra trenergjerning i Vålerenga damer og cup finale til Skedsmo stadion. Han har tidligere vært trener i Lørenskog A-lag og LSK rekrutt. Vi ønsker Vidar lykke til i ny jobb.

Under følger litt kursinformasjon fra dommerseksjonen.

KONTAKT DOMMERANSVARLIG I SKEDSMO FK, JON SPANTELL DERSOM DETTE ER AV INTERESSE

Rekrutteringsdommerkurs

Årets første rekrutteringsdommerkurs blir avholdt på Skedsmo stadion, lørdag 27. januar 2018. Påmeldingsskjemaet til kurset finner du her: https://fotball.formstack.com/forms/rekrutteringsdommerkurs18_1