SFK / Om SFK / Nyheter / Dana Cup

Dana Cup

Hei alle dere som er kontaktpersoner/trenere for lagene våre under sommerens store fotballbegivenhet:Nå er det like før avspark for årets Dana cup, og store deler av Skedsmo FKs virksomhet forflyttes til Hjørring og omegn en ukes tid.Etter årets Dana cup skal klubben og lagene våre bli husket for fotballglede og gode prestasjoner både på og utenfor gressmatta.Vi i Skedsmo FK er gode representanter for Fair play fotballen, og handlingene og holdningene våre preges av verdiene RESPEKT, ÅPENHET og SAMHOLD.Følgende tiltak gjør alle Skedsmolagene under årets cup:

• Etter Fair Play hilsen før kampstart løper hele laget på rekke til motstanders laglederbenk/trenere for å hilse på og ønske lykke til med kampen.
  • Etter kampen kontakter lagkapteinen vår motstanders laglederbenk/trenere for å takke for kampen og ønske lykke til videre. Vår laglederbenk gjør som vanlig det samme.
  • Lagene våre er duellsterke, og vår spiller som er i duellen rekker ut en hjelpende hånd hvis motstander "ligger nede".
  • Støtteapparatet/trenere fokuserer på fotballglede og det som fungerer bra sportslig samt coacher løsningsfokusert for endring.
  • Alle på og rundt lagene respekterer dommerens avgjørelser. Dommeren er også et menneske :-)
  • Støttespillerne på sidelinja heier på lagene i medgang og motgang.

Viktig at dere videreformidler dette til spillerne og støtteapparatene deres!!Hjemmepublikummet vårt ønsker oppdatering underveis i cupen og vi har fått ansvaret for at det skjer på klubbens hjemmeside.Vi trenger derfor at dere som er registrert som kontaktpersoner for lagene sender oss en kamp - og stemningsrapport for ditt lag innen kl 21.30 hver kveld. Send det per mail til:thomas.vethe@hotmail.com eller bye.trude@gmail.com eller merete.lokse@norgesgruppen.noSammen er vi gode :-)Med ønsker om en Dana uke fylt med fotballglede og gode opplevelser.For styretSkedsmo fotballklubbThomas Vethe, Merethe Løkse og Trude Bye