SFK / Om SFK / Nyheter / Dana Cup 2018

Dana Cup 2018

Dana Cup 2018

Skedsmo vant sølv i klasse J16 i årets Dana Cup!

Jentene kom til A-sluttspillet med andre plass i Gruppe 4.  Første kamp var en 2-0 tap mot National Soccer Academy (USA), men laget vant de siste tre kampene i gruppespillet med sifrene 5-1, 2-1 og 4-1.  Laget slo SSIF-Team Sandby (SE) i sekstendedelsfinalen 2-0 og Trott i åttendedelsfinale 1-0.  Kvartfinalen var en tøff, tett kamp mot Forus og Gausel, som endte med en 3-1 serie til Skedsmo.  Forus og Gausel traff tverrliggeren med kun noen minutter igjen med stillingen 2-1, og Skedsmo sikret serien rett deretter.  Storhamar var motstanderen i semifinalen.  Skedsmo lå under 0-1 ved pause, tok en 2-1 ledelse i 2.omgang, før Storhamar utlignet med noen få minutter igjen.  Etter målløse ekstra omganger, avansert Skedsmo til finalen med 5-4 i straffesparkkkonkurranse.I finalen ble Aalborg Akademi for sterk, og de tok en fortjent 2-0 seier.

Vi gratulerer også G16 kom til kvartfinale i A sluttspill, og G13 vant B sluttspill.