SFK / Om SFK / Nyheter / LSK - Sandefjord - Æresgjesten

LSK - Sandefjord - Æresgjesten

LSK - Sandefjord - Æresgjesten

Skedsmo er invitert til å være æresgjester i kampen mellom LSK og Sandefjord søndag 06/05 kl 1800.

Det betyr at alle klubbens medlemmer og øvrige tilhengere er hjertelig velkomne GRATIS på kamp. Det er Skedsmo sine egne yngre spillere som vil være maskoter på denne dagen. Skedsmo stiller også opp med ballhentere.

På søndag er vi invitert som Æresgjest på Åråsen (søndag 6.mai).

Hei alle i Skedsmo fotballklubb – klarer vi å sette ny rekord?

Fra kl 1600 vil det i Fanzone vil det foregå miniturneringer for de aller minste i klubben.

Der vil det også være muligheter for oss å stikke innom TV – bussene og andre aktiviteter. Det er også i Fanzone at LSK spillerne passerer før kamp, så muligheten for en autograf av spillerne, eller kanskje få hilst på akkurat din favorittspiller, er stor.

På storskjermen vil vi som klubb bli presentert og da er det ekstra fint om alle lag som ønsker det sender inn lagbilde til følgende adresse: trine@skedsmofk.no eller sender info på Mail slik at vi kan bruke lagbilder som ble tatt for noen uker siden.

Alle klubber i Romerike blir invitert til dette en gang og vi er en stor klubb, så vi håper å slå rekorden som pr nå er på ca 750 personer.
Hvordan kommer jeg inn på stadion?

Vi har billetter tilgjengelig på Skedsmo stadion og de kan hentes hos Adm (Trine/Jørci/Christian) på torsdag 3. mai eller fredag 4 mai før 1600 eller etter avtale.

Billetter kan også hentes hos Linda Myhrvold kl. 1700 på Fanzone hvis man ikke får hentet ut dette på SFK stadion.

Vi oppfordrer alle til å stille i Skedsmo jakke/genser – avhengig av vær selvfølgelig men la oss vise at vi er mange.