SFK / Om SFK / Nyheter / Pressemelding fra Skedsmo Fotballklubb vedrørende nytt trenerteam

Pressemelding fra Skedsmo Fotballklubb vedrørende nytt trenerteam

Pressemelding fra Skedsmo Fotballklubb vedrørende nytt trenerteam

Jørn Harethon ble i går kveld (28.6.18) ansatt som ny hovedtrener for A-lag herrer. Spillermøte, første trening og gjennomgang av veien videre ble gjort i går kveld.

Jørn har jobbet i Skedsmo i flere år på aldersbestemt nivå med både G19 og rekrutt.

Skedsmo Fotballklubb er svært godt fornøyd med ansettelsen av Jørn og har klokketro på at vi skal få mye ut av dette samarbeidet. Jørn er en fagmann, en tydelig og klar leder som ønsker at trenere og spillere jobber godt i team sammen for å lykkes.

I tillegg til Jørn vil også Kim Andre Pedersen (sportssjef) fungerer som trener på feltet sammen med Kristian Hage (trener) Thomas L.J (fysio) og Simen Bakke (keepertrener).

Jørn siterer: «Som trener kommer til å ha fokus på en god treningskultur som vi skal skape sammen gjennom et langsiktig perspektiv»

Samtidig er vi utålmodig etter kortsiktig forbedring og vi går for å vinne alle kamper vi spiller.

Spørsmål til Jørn kan rettes til tlf: 913 70 525 eller e-post: jharethon@getmail.no eller til Kim Andre på tlf: 9950 9440 eller e-post kimapeders@skedsmofk.no