SFK / Om SFK / Nyheter / Pressemelding:

Pressemelding:

Pressemelding

Vidar Gundersen har valgt å trekke seg som hovedtrener for Skedsmo FK A-lag.

Skedsmo Fotballklubb v/ Vidar Gundersen har i dag den 25/6 tatt den vanskelige avgjørelsen om å slutte i jobben som trener for Skedsmo FK senior herrer.

Vidar siterer: Tar det ansvaret som jeg føler meg forpliktet til å ta når man ikke får de resultatene man hadde håpet på. Viktigst av alt er det nå at en (skadefri) spillergruppe får nye muligheter og marginer med seg for å nå målet om å sanke nok poeng til å holde seg i divisjonen.

Vil til slutt benytte anledningen til å takke for meg og det gode samarbeidet med mine dyktige trenerkolleger i den fine klubben Skedsmo FK lykke til videre!

For spørsmål ta kontakt med tidligere Hovedtrener i SFK v/ Vidar Gundersen tlf: 994 54 321, e-post v.gundersen@live.no, vidar.gundersen@hme.oslo.kommune.no;  eller Skedsmo Fotballklubb ved sportssjef Kim Andre Pedersen på tlf: 9950 9440 eller e-post kimapeders@skedsmofk.no