SFK / Om SFK / Nyheter / Til alle leder, trenere, material forvaltere, økonomiansvarlig og andre som bidrar rundt laget

Vår årlige møte for alle dere som bidrar rundt våre lag fra 5/6 åringene til senior/old-g/b går av stabelen Tirsdag 20.03 Kl 1800 Tæruddalen skole. På møte vil du bli oppdatert på Skedsmo FK, regler i seriespillet og andre viktige ting som hvor spiller vi osv.

Etter en felles innledning vil vi dele på oss slik at de som tilhører barnefotballen får informasjon relatert til den mens undomsfotballen og senior vil få informasjon som er relatert for de som er tilknyttet de litt eldre.

PS! Har du spesielle ønsker du ønsker vi skal belyse send en mail til: laur-le@online.no