SFK / Om SFK / Nyheter / Til spesielt jentetrenere eller jentespillere som ønsker å bli trenere - Grasrottrener delkurs 1 – 9-10 september

Grasrottrener delkurs 1 (16 timer) – 9.- og 10. september kl. 09.00- 17.00 begge dager. Dette kurset er satt opp på Strømmen Stadion og er beregnet for jenter fra 15 år og oppover, men de jentene som er født i 2004 og 2003 kan også melde seg på, dersom ledig plass så får dere også delta.

Bruk linken over til å melde dere på.
Dere får da opp kursinformasjon og nederst på denne siden finner dere linken til selve påmeldingskjemaet. Fyll inn Kursnr. 1713 (grasrottrenerkurs) og fyll inn kontaktinformasjon.

Fint om dere også sender en melding til Post@skedsmofk.no eller til Merete Løkse når dere har meldt dere på kurset, slik at vi får en oversikt over hvor mange som deltar fra Skedsmo. Tusen takk :)

Påmeldingsfrist: 4. september

•Barnefotballens verdigrunnlag, og konsekvenser for treneren, laget og klubben
•Vite hvordan klubben og treneren skal samarbeide for å skape god barnefotball, herunder klubborganisering for god differensiering og jevnbyrdighet
•Vite hvordan trening og kamp skal planlegges, organiseres og gjennomføres for å holde ungene i flytsonen slik at det blir god og riktig aktivitet, og dermed trivsel for barna
•Vite hvordan man skal opptre og veilede slik at alle skal trives.
•Trenerne skal spesielt å ha oversikt over hvilke fotballaktiviteter som både er motiverende og som gir læring på dette aldersnivået. De nasjonale rammeplaner er utgangspunktet for planlegging og gjennomføring av øktene.