SFK / Om SFK / Nyheter / Trine Fausk og Brage Skaret ble hedret på kretstinget

Trine Fausk og Brage Skaret ble hedret på kretstinget

Trine Fausk og Brage Skaret ble hedret på kretstinget

Tom Lund-stipendet ble tildelt Brage Skaret på kretstinget denne uken og Trine Fausk ble tildelt honorært lederstipend.

Brage Skaret

Tom Lund-stipendet gikk til Brage Skaret. Brage er meget dedikert , og er et eksempel til etterfølgelse med strukturert og målrettet jobbing. Han har gått gradene i kretsen sin Landslagsskole, med sone, kretslag, Landsdelsamlinger og aldersbestemte landslag. Høydepunktet så langt er fire G15 landskamper i 2017, hvor han viste at han er en meget spennende stoppertype for framtida, og en ledertype både på og utenfor banen.

Vi gratulerer Brage med prisen!

Trine Fausk

NFFs honorære lederstipend deles ut til personer som sitter i lederstillinger som en påskjønnelse og inspirasjon til fortsatt virke i sin klubb. NFF Akershus deler normalt ut to priser, en til hvert kjønn, og det gjorde de også i år.

Trine Fausk ble tildelt for hennes store engasjement og de mange rollene hun har hatt i klubben og tar et tak der det trengs, uavhengig om det i utgangspunktet er hennes oppgave. Hun har vært engasjert i klubben i mange år, og startet opp i klubben med å følge opp sine barn. Hun har hatt ulike roller i klubben siden slutten av 90-tallet.

Vi gratulerer Trine med prisen. Velfortjent!