SFK / Om SFK / Nyheter / Under følger litt kursinformasjon fra dommerseksjonen.

Under følger litt kursinformasjon fra dommerseksjonen.

Under følger litt kursinformasjon fra dommerseksjonen.

KONTAKT DOMMERANSVARLIG I SKEDSMO FK, JON SPANTELL DERSOM DETTE ER AV INTERESSE

Rekrutteringsdommerkurs

Årets første rekrutteringsdommerkurs blir avholdt på Skedsmo stadion, lørdag 27. januar 2018. Påmeldingsskjemaet til kurset finner du her: https://fotball.formstack.com/forms/rekrutteringsdommerkurs18_1

Kurset starter klokka 10 og avsluttes rundt klokka 17. Kurset er primært for deltakere som ønsker å dømme kamper i 9er og 11er, der kretsen setter opp dommere. Gjennom sesongen vil rekruttene bli fulgt opp av faddere og veiledere, som også settes opp av kretsen.

Alle som ønsker kan delta på kurset, men i utgangspunktet bør deltakerne fylle 16 i løpet av sesongen. Vi ønsker gjerne å ha klubbdommere som har fått litt erfaring på kurs, tidligere fotballspillere eller trenere er gode kandidater, men også andre som ønsker å bli fotballdommere er naturligvis velkomne. Hvis aktive spillere også ønsker å forsøke seg i dommergjerningen skal vi gjøre det vi kan for å legge forholdene til rette for at dette kan kombineres på en god måte.

Vi har veldig lyst på mange deltakere på dette kurset, slik at vi kan øke antallet dommere i kretsen. Derfor er det fint hvis kursinformasjonen går ut til alle medlemmene i klubben så fort som mulig. Hvis dere har noen spørsmål rundt kurs er det bare å ta kontakt. Link til kretsens kurs side: https://www.fotball.no/kretser/akershus/dommer/dommerkurs/

Klubbdommerkurs

I 2018 er det relativt store endringer i regelverket ifm. nye spillformer, og det er informasjon som bør ut til alle klubbdommere (og spillere). Ettersom vi venter stor pågang denne våren er det lurt å være tidlig ute for å bestille kursholder fra kretsen.

De fleste klubber som har hatt behov for klubbdommerkurs har kontaktet undertegnede, som igjen har videreformidlet med kursansvarlig. Noen klubber har benyttet egne ressurser. I ettertid har man betalt direkte til kursholderne. Fra og med 2017/18 må alle ta kontakt med dommerkonsulenten for kurs. Fotballkretsen vil stå for betaling av kursholder, og fakturere klubben i etterkant (1200 kroner + kjøring).

Det er to årsaker til denne justeringen. For det første er det en mal på klubbdommerkurs fra NFF som vi må sikre at alle bruker, og for det andre må godtgjørelsen inn i riktige rammer for våre kursholdere.

Trenger du klubbdommerkurs?

- Send en epost til dommerkonsulenten med to-tre alternative dager for kurset (kursansvarlig avtaler med dere)

-          - Få faktura for kursholder/materiell

Vi håper på mange henvendelser så alle klubbdommere har fått innføring i regelendringene når sesongen 2018 sparkes i gang!

VEDLEGG: Info om klubbdommerkurs 2018 PDF