SFK / Om SFK / Nyheter / Vi heier på Norge - dugnad!

Vi heier på Norge - dugnad!

Vi heier på Norge - dugnad!

Som en del av prosjektet kvalitetsklubb, får Skedsmo FK sine lag også i høst år et veldig bra tilbud fra NFF.

NFF kjører prosjektet «Vi heier på Norge», hvor hovedmålet er å skape fellesskap, styrke tilhørighet til klubb og landslag, samt fylle Ullevål stadion på Norges landslags kamper.

I den forbindelse kan vi som klubb dra på landskamper «gratis».

Alle spillere, ledere, foreldre, søsken m.m er invitert til å se

Norge - Nord-Irland søndag kl. 20.45

Dette er i tillegg en dugnad for klubben da vi som klubb får kr. 100,- betalt for hver billett som blir benyttet.

Dere bestiller billetter lagssamlet for hver enkelt kamp via vår nettshop. Dere legger da ut et depositum på kr. 100,- pr kamp, og i slutten av sesongen (når alt er telt opp) får dere tilbake 100,- for hver benyttet billett. Dvs. at det summa summarum vil bli gratis inngang for alle : )

(Dersom dere bestiller billetter, men ikke benytter billettene vil det ikke bli refundert kr. 100,- for de billettene som ikke benyttes.)

Påmeldingen gjøres her: http://www.skedsmofk.no/Nettbutikk-for-kjoep-av-utstyr/Vi-heier-paa-Norge

Lagene organiserer transport/kjøring frem og tilbake selv.

De billettene vi får er i utgangspunktet samlet ved Bendit tribunen. Det utstedes billetter hvor det står barn, men vaktene ved de gitte inngangene er orientert om at mange voksne kommer inn på samme billett ifbm prosjektet.

Meld dere på, få en flott opplevelse, støtt landslaget og klubben