SFK / Om SFK / Nyheter / Vi søker flere samarbeidspartnere

Vi søker flere samarbeidspartnere

Vi søker flere samarbeidspartnere

Skedsmo Fotballklubb er i stor utvikling, både sportslig og på markeds- og inntektssiden. Vi jobber kontinuerlig med å se på nye inntektsbringende tiltak som gir oss handlingsrom til å utvikle barne, ungdom og seniorfotballen i forhold til klubbens visjoner og målsetninger.

I den forbindelse har vi laget en oversikt, og promo, for hvilke samarbeidsmuligheter som finnes hos oss.

Sleng dere ned på sofaen, bruk fem minutter og se om noen av våre muligheter er av interesse.

Vi jobber blant annet med å utvide våre samarbeidspartnere og sponsorater rundt:
Skiltreklame på stadion
Intervjuvegger som brukes på sosiale medier, til bilder og video. Her kan alle plassene som vist selges.
Draktreklame senior herrer (kun shorts ledig nå), Kampsponsorer til A-laget sine arrangement
Mål-aksjer.
Camp-sponsorater
Fotballakademiets aktiviteter..
Og mye annet....

Ta kontakt med daglig leder på jol@skedsmofk.no eller sportssjef på kimapeders@skedsmofk.no hvis du eller andre er sulten på å være med på et eventyr.

Opp og frem - Vi bygger for fremtiden

Hjemmedrakt foran shorts sponsor