SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv

Minner om Fotballskolen i høstferien 1 - 4 okt.

Skedsmo FK arrangerer fotballskole for barn i alderen 6 - 12 år. Instruktører fra akademiet, A-laget samt damelaget vil veilede barna til å bli enda bedre fotballspillere. Velkommen til en opplevelsesrik og lærerik uke på Skedsmo stadion. Se info

Damelaget seriemester i 4 div

Skedsmo FK sitt nystartede 4 div. lag er seriemestere i sin første senior sesong. Etter sterke 6-0 borte mot Skjetten var seriemesterskapet klart. Nå gjennstår fortsatt en kamp i 4 div. mot Eidsvold TF før det blir 2 kamper mot Bærums verk for opprykk til 3 div.

Årets første kretsmesterskap i havn

Etter seier mot tabbeltoer Søndre Høland i kveldens kamp er det klart at ingen kan ta igjen Skedsmo veteranene.

Dermed er kretsmesterskapet i klassen M 39 igjen der det skal være, nemlig på Korset. Med 28 poeng og nipoengs ledelse før siste kamp er det bare å feire.

Vi gratulerer gutta med en flott sesong og registrerer at årets første kretsmesterskap er i boks.

Så får vi håpe de yngre lagene også følger opp med lignende resultater i serieinnspurten .

Høstens første tap

”Overkjørt i LSK hallen” kunne vært en passende overskrift etter 6-0 i første omgang. Men nå kommer vi oss litt på beina i andre omgang slik at resultatet blir noe penere. Med tre scoringer av Andy i andre omgang kan vi faktisk se oss i speilet også etter denne kampen. Hadde vi vært like effektive som LSK var i første omgang kunne det fort også blitt poeng.

Ida spiller dobbel landskamp mot Sverige

Ida(f.97) som spiller på Skedsmo FK damelaget og J19 interkrets har kommet hjem etter en uke i Tyskland og spilt dobbel landskamp mot Tyskland. Søndag dro Ida til Sverige for å spille dobbel landskamp mot Sverige. Kampene spilles tirsdag og torsdag i denne uken. Vi ønsker Ida lykke til.

Lagersalg på Samfunnshuset starter 19 september

Ta med venner og bekjente på lagersalget som starter på Skedsmo Samfunnshus onsdag 19 september og varer frem til torsdag 27 september. Høstsalget starter onsdag.

Detaljene er viktig

Detaljene er viktig for å lykkes i fotball som i alle andre idretter. I tillegg til felles måltid etter kamp er restitusjonstreningen dagen etter en viktig del av våre forberedelsene til neste kamp. Så mens rekruttlaget spilte uavgjort mot serieleder Gjerdrum i 4 divisjon, gjennomførte de som slo UllKisa på mandag en viktig restitusjonsøkt på Kjeller Treningssenter tirsdag kveld.

Bodø-tur for Skedsmo J13

Det var en spent gjeng med Skedsmojenter som møtte opp på Gardermoen lørdag morgen kl. 09.00 for avreise til Nord-Norge. Målet for turen var kvartfinale J13 i Adidas cup mot Grand Bodø.

På flyplassen i Bodø ble vi tatt godt i mot av trivelige representanter fra motstanderens foreldregruppe, som transporterte oss de få kilometerne bort til skolen vi der vi skulle bo. Kampen var satt til dagen etter – søndag kl. 15.15, så vi fikk god anledning til å «lande» skikkelig og gjennomføre en forberedende økt etterfulgt av en times tid på byens badeland.

Sesongens ellevte strake hjemmeseier

Med full pott etter ferien og sesongens ellevte strake hjemmeseier var det en fornøyd skedsmogjeng som samlet seg til en matbit på stadion etter dagens kamp mot Ull/Kisa 2. I dag fikk vi se litt mer av det vi ønsker å se på stadion. Ballbesittende og teknisk fotball som gjør at publikumstallene på stadion nå øker fra kamp til kamp.

J15 klare for sluttspillet i Adidas cup

J15(f.97) slo lørdag Høybråten/Stovner 3-0(2-0) i kvartfinalen i Adidas Cup. Etter å ha tatt en tidlig 2-0 ledelse i 1 omg. hadde jentene full kontroll. Sluttspillet går på Valle Hovin helgen 22 - 23 september. Lørdag spilles semifinalen, mens søndag blir det enten bronsjefinale eller finale.