SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv

Oppstart for 2006 i Skedsmo FK

Til alle barn i 1. klasse på Skedsmokorset! Velkommen til Skedsmo Fotballklubb.

Skedsmo Fotballklubb starter nå opp med fotball for barn født i – 2006.

Skedsmo Fotballklubb kan tilby følgende:

Gode treningsfasiliteter, IdrettsSFO for alle barn fra 6-11 år, Fotballakademi fra 9 år og oppover, ivriggrupper/treningsgrupper for alle, god oppfølging av trenere og ledere, trenerforum, trenerkurs, god informasjonsflyt og et stort engasjement for utvikling og tilrettelegging for enkeltindividet. Vi har stor fokus på barnefotball.

For mer informasjon se vår hjemmeside www.skedsmofk.no

Andreas Castilla klar for Skedsmo FK

Andreas Castilla ble i kveld klar for Skedsmo FK. Dermed er ringen sluttet. Andreas er tilbake i klubben han forlot som 15 åring til fordel for Lillestrøm. Nå kommer Andreas fra Ull Kisa hvor han i fjor var veldig sentral i jobben med å spille klubben opp i Adeccoligean. I år har det blitt mindre spilletid i en spillestil som passer Andreas dårlig. Med sin tekniske og hurtige spillestil vil Andreas passe perfekt i Skedsmo, og vi ser frem til å se han i skedsmodrakta både i høst og neste år. Vi ønsker Andreas velkommen tilbake.

Bendit fotball cup Små Føtter 25 - 26 august

Først kommende helg arrangeres Bendit fotball cup Små Føtter. Skedsmo FK inviterer alle på og rundt Skedsmokorset til en fantastisk happening på Skedsmo stadion. Ca. 140 5er lag er med på cupen. I år har vi mange leker som barn ned i 2-3 års alderen kan delta på. Du kan kjøre båt, "hyper" baller i vann og masse annet. Vi gleder oss til å se mange ta en tur innom stadion for å se glad fotball og kose seg.

Tre poeng uten å imponere

Det ble en lang og lite underholdende kveld på Rolvsrud onsdag kveld. Selv om Lørenskog 2 stiller med årets sterkeste mannskap skal vi levere bedre enn dette.

Bortsett fra en periode i første omgang er vi veldig langt fra å levere det vi har sett av dette laget på sitt beste. Det var liten vilje til å flytte bein og det kunne til tider virke som en kollektiv kollaps.

Poengene og målene var dagens beholdning

Etter  en meget god kamp mot et godt Hønefoss 2 i forrige runde fikk vi en nedtur med tap for rekruttene tidligere i uka. Spenningen var derfor stor om fokuset og lysten til å vinne kamper igjen var tilbake i dagens kamp mot bunnlaget Grüner. Og gutta leverte varene.  Vi fikk 5 mål og 3 poeng, uten å levere særlig godt spill.

Dommerkurs - Bendit Fotballcup - Små Føtter 25 og 26 August

Dommerkurs Fredag 24.8 kl.18.00 - 19.00

Kursansvarlig: Tormod Ludvigsen

Dette kurset gjennomgår reglene, for Bendit Fotballcup - Små Føtter 25 og 26 August

Alle som skal dømme på cupen må komme på kurset.

Har du ikke meldt deg på igjennom laget ditt, så send en påmelding til post@skedsmofk.no

Velkommen på kurs

Sterk seier over Hønefoss 2

Det har vært mange og lange diskusjoner rundt andrelagene til tippeligaklubbene, og deres spill i lavere divisjoner. Utfordringen er jo at de ofte vil mønstre veldig forskjellige lag. En egen serie for disse andrelagene hadde sikkert vært å foretrekke, men fordelen er jo at vi fra tid til annen får mulighet til å måle krefter mot yrkesspillere fra landets øverste divisjon.

Hønefoss 2 er neste motstander på stadion mandag kl 1900

Med vår siste seier mot Eidskog(5-2) er vi fortsatt ubeseiret hjemme, og står nå med 8 strake gevinster på hjemmebane og svært solide 33-5 i målforskjell. Seiersrekken vil sannsynligvis bli satt på en alvorlig prøve i mandagens kamp mot Hønefoss 2.

Kampoppsettet til Bendit Fotballcup Små Føtter er klart.

Oppsettet og mer info om turneringen finner du ved å klikke på vår Små Føtter link her på frontsiden :)

Sesongens 8. strake hjemmeseier

Så er fotballferien endelig over og vi kunne innvie vårt nye kunstgress med hjemmekamp mot Eidskog. Etter en litt kort oppkjøringsperiode etter ferien kunne det virke som om noen av gutta fortsatt var i feriemodus. Men med seier 5-2 på en litt dårlig dag sier det en del om hva som bor i dette laget.  Tar vi med at troppen fortsatt er litt skadeutsatt, noen soner for kort og andre fortsatt er på ferie, skal dette bli bra når alle er på plass.