SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv

Nyhetsarkiv

Informasjonsmøte for gutter født 2000 om sesongen 2012/2013 - Fra barn til ungdom

Hei alle sammen. Som dere vet så nærmer 2000 guttene seg slutten på sin karrierer i barnefotballen, og trer nå inn i ungdomsfotballen. Og dette er jo veldig spennende.

I den forbindelse så ønsker Skedsmo Fotballklubb å informerer om hva som skjer neste sesong. Det blir også utdelt et informasjonsskriv som man må levere inn igjen dersom man ønsker å være med å spille fotball i Skedsmo neste sesong. Informasjonsskrivet som skal gås igjennom ligger vedlagt som fil. Det kan være greit å lese igjennom dette slik at eventuelle spørsmål vil bli kunne besvart på møtet.

Møtet for foreldre og ledere på 2000 trinnet:Mandag 25.6 1730-1900 Åsenhagen skole

Sterk 3 poenger borte mot serielederne

Rekruttene presterte årsbeste borte mot serieleder Rælingen mandag kveld.

En sterk 3-1 seier på bortebane var svært overbevisende, og ikke minst måten seieren kom på beviste at dette laget ikke blir en kasteball i årets 4 div. Med 5 poeng til opprykksplass begynner dette å se virkelig bra ut. Veldig gledelig er det å se at de mest rutinerte gutta tar ansvar, og at unggutta ikke er redde for å melde seg på.

5-0 og årsbeste mot Jevnaker

Fem kamper, fem seiere og  20-2 i målforskjell er fasiten etter årets første hjemmekamper. Legger vi til at det har blitt to seiere, en uavgjort og et tap borte holder det til tabelltopp etter ni runder. En imponerende statistikk uten at vi ennå ikke har vist frem vårt beste. På lørdag tok vi imidlertid et langt steg og viste til tider hva som bor i laget.

Seier 3-2 over Flisbyen

Etter en grei første omgang og en fryktelig dårlig andre omgang kunne gutta gå av banen med 3 poeng og seier 3-2. Det virket nesten som gutta trodde kampen var over etter 60 min. Vi gjør den feilen som vi litt for ofte opplever. Vi faller ned på motstandernes tempo.

Åkrene mest effektive

Åkrene var det beste laget innenfor begge 16 meterene og vant derfor fortjent 3-1 i mandagens 4 divisjonskamp på stadion.

I banespillet er vi som vanlig fullt på høyde og sett med litt hvite øyne faktisk et hakk bedre enn Åkrene. Men det er målene som teller og poengene kunne de for anledningen gulkledde gutta ta med seg hjem.

3-2 seier over Ull/Kisa

Etter en intens avslutning på en heller dårlig fotballkamp kunne skedsmogutta ta med seg 3 poeng hjem fra Jessheim.  Ukens andre seier som fører oss opp i 19 poeng på 8 kamper og a poeng med Frognerparken som leder avdelingen. Selv om disse poengene satt langt inne viser gutta vilje og gir seg ikke før sluttsignalet går. Det kjennetegner et vinnerlag.

Kunstgress på stadion

Som de fleste av dere vet jobbes det paralellt med 2 prosjekter på Skedsmo stadion, hvor det ene prosjektet går på rehabilitering av grusbanen med legging av kunstgress. Det andre prosjektet går på bytte av kunstgress på hovedbanen 11er. Skedsmo FK fikk 9 mai godkjent låne garanti av Skedsmo kommune på 3,6 mill for å gjennomføre nevnte 2 prosjekter.

Edvard Åretun tatt ut på talentleir i Stavanger

20. juni reiser Edvard sammen med 47 av Norges største fotballtalenter på en treningsleir de sent vil glemme. De lovende spillerne er nemlig tatt ut til Statoils Talentleir i Stavanger, der landslagskaptein Brede Hangeland er med som trener og ambassadør.

Sesongens fjerde hjemmeseier

LSK 2 var motstander i sesongens fjerde hjemmekamp i 3 divisjon.  Etter en jevn og ikke altfor god fotballkamp, mellom et lag som forsøkte å spille fotball og et lag som stort sett slo ballen så langt de kunne, var det Skedsmogutta som gikk av banen med en etter vår mening fortjent 1-0 seier. Med 4 av 4 seire på eget gress og 15-2 i målforskjell har vi gjort Stadion til den fryktede arenaen den skal være.

Stor bilfest hos Mobile Kjeller

Vår sponsor Mobile Kjeller feirer 1 års jubileum denne uken!

Alex Rosen, Plumbo, Charlotte Perrelli og mer kommer! Se plakat her.