SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Fortjent tap borte mot Jevnaker

Fortjent tap borte mot Jevnaker

Vi viste at Jevnaker har vært gode hjemme på eget naturgress gjennom hele sesongen, og at det bare er Ull/Kisa som har tatt poeng der.  Det burde være motivasjon nok til at vi skulle kunne forvente maks innsats av alle i troppen.

Sånn blir det derimot ikke. De første 65 minuttene er noe av det dårligste vi har sett i år, og selv om vi setter inn en brukbar sluttspurt blir det tap 2-1.

Det viser seg raskt at dette skal bli en skikkelig krigekamp. Jevnakerspillerne er virkelig på og gir oss liten mulighet til å spille vårt spill. Hvor er vår beste kriger, Nico, når vi trenger han som mest? Det skal også sies at dagens dommer tillater mange ufinheter fra hjemmelaget uten at dette på noen måte er årsaken til dagens tap. Når vi tar med at vi ikke mestrer dette underlaget særlig godt, fører ball alt for mye og har null bevegelse rundt ballfører blir dette dårlig. Gang på gang går vi oss fast i de trangeste rommene istedenfor å vende spillet og bruke de rom som finnes. Cass blir stående nesten ubrukt ute på sin venstre kant på tross av at de to tre gangene vi forsøker fra denne kanten klarer vi å skape noe.

Bortsett fra noen halvsjanser skaper vi ikke noen foran gjestenes mål i første omgang. Første baklengsmål kommer etter en halvtime. Jevnaker bryter midt på egen banehalvdel og vi henger ikke med hjem.

Andre omgang fortsetter der første slapp, og blant Skedsmosupporterne som hadde tatt turen til Jevnaker denne ettermiddagen steg frustrasjonen i takt med at det ikke ble foretatt noen grep.

Jevnaker dominerer og produserer flere store muligheter. 2-0 kommer på en noe billig straffe, men resultatet er helt fortjent.

Etter 20 minutter får vi endelig se Nico på banen. Dette fører til et mye mer aggressivt Skedsmolag. Vi tar over og får se de første skikkelige Skedsmoangrepene i kampen. Nico er også den som burde redusert da han er alene gjennom med keeper, men blir presset såpass at keeper får slått til corner.

Vi fortsetter å stå høy og mulighetene kommer, men vi sliter med å omsette til scoringer. Så når Hiwa endelig klarer å redusere til 2-1 etter et fint soloraid er  vi alt på overtid.

Null poeng var som fortjent i denne kampen selv om vi hadde nok muligheter på slutten til å utligne.

Nå forventer vi en sulten gjeng mot Vestfossen neste lørdag som ønsker å bevise at dette ikke var Skedsmostandard.

Dagens lag:

Mats           Tømte                           Kristoffer        Farid