SFK / Om SFK / Nyhetsarkiv / Opprykk til 6 div for Skedsmo 3

Opprykk til 6 div for Skedsmo 3

Da er årets første opprykk på plass. Skedsmo 3 kommer på andre plass i sin avdeling og rykker direkte opp til 6 divisjon. Vi gratulerer gutta med det tredje strake opprykket og vi regner med at de fortsetter trenden slik at vi neste høst kan gratulere med opprykk til 5 divisjon.

Les mer om trenerens sammendrag av kampen som sikret opprykket.

ENDELIG var ventetiden over, og en lang sesong(presis 162 dager) bunner ut i at Skedsmo 3 IGJEN har muligheten til å avgjøre opprykkskampen i sambafotballens vugge og opprinnelige opphav: Beintøffe 7.divisjon Menn.

Etter å ha rotet bort 2 matcballer mot henholdsvis Nittedal og Sand kan alt endelig avgjøres. Nå står opprykket og vipper i vindkast med orkan styrke, piskende regnvær, 5+ tilskuere(ikke vanlig i 7.div) og med flomlys på halv styrke(vanlig i 7.div).

16 tapre krigere har trosset Hellstrøm rydder opp og Luksusfellen for å kjempe for klubben i sitt hjerte!

3 poeng skal være nok til å avgjøre en neglebitende opprykksduell mellom Sand – ”Drillo og langpasningens sjelefrende” og Skedsmo 3 – ”Er som å se Brasil”.

Kan det kuliminere i det forventede opprykket for Skedsmo 3? Lagets trener har jo tross alt slept seg inn på polet for å bruke hardt opparbeidede kronasjer på sprudlevann, som seg hør og bør skal fordeles utover idrettsparkens kunstgress!

Troppen har forberedt seg i en hel uke(1 trening) frem til 90 minutters blodslit, og kampplanen er klar.

* Variasjon i presshøyde

* Topping av laget

* Bytte når du er sliten

* Rope offside på alle motstanders overganger

* Påvirke dommeren(gi kjeft)

* Kynisk banke ballen over toglinja dersom vi leder osv… Dette kan ikke gå galt!

Dette var kvelden hvor Skedsmos stolte menn skulle vise at tabellplasseringen aldri lyver, og at man fortsatt er øverst(nesten) på tronen i lavere divisjoners fotballhegmoni.

Som vanlig ankom vi stadion med de kuleste draktene, de nyeste skoene, mest gele i håret, de fineste damene, de feteste bilene og de mest blankpussa brilleglassene.

Samtlige møtte opp til oppvarming og rangelen ca 20 min før kampstart.

- Det var duket for siste og avgjørende seriekamp på ærverdige Sørumsand idrettspark. Sørumsand FK 2 vs. Skedsmo 3.

Laget:

Jostein

Martin           OJ(kap.)                 Brenden         Løype

Even                      Henrik S

Søbbe

Eirik O                      Håkon S                       Mats Ø

Benken: Jarle, Geir Frode, Raymond, G, Carlsen og O`store leder Lasse

Etter en teamtalk værdig Amerikanske storfilmer er kampen i gang!

En ”rysare” av en fotballkamp preget av brutale taklinger og lite finspill ala. Brasil. Begge lag viser at ingen av lagene har tenkt å gi bort poeng. Etter en tett og jevn åpning av kampen tar vi ledelsen ved Even før utligningen er et faktum bare minutter senere. Vi tar mer og mer over kampen og viser flere lekre kombinasjoner på få touch som ender i både 1-2 og 1-3, henholdsvis ved Eirik og Øien. Igjen øker vi ledelsen, denne gang ved Brenden og et velplassert hodestøt.

Pause, 1-4.

Etter pause faller intensiteten. 2-4 og 3-4 kommer før tilskuerene får satt seg. Vi bytter inn samtlige på benken og kampen blir en stillingskrig, hvor redselen for å tape sniker seg innpå. I et smått magisk øyeblikk får Raymond tak i ballen og står for kampens solo-prestasjon. Drar seg lekent forbi backen og skrur inn 3-5 og kampen er avgjort.

Sesongen 2012 har kuliminert i opprykk(som planlagt) og nest år venter spill i 6.divisjon!!!

Under følger de mest minnerike episodene fra kveldens kamp:

• Usain Bolt aka ”Håkon Sognnæs” bestemmer seg, etter å ha fått huden full av Lasse, for å begynne å løpe. Tanken er tom etter 35 min og han må av banen for å spy.

• Søbbe varter opp med noen taklinger i god gammeldags Vinny Jones stil. Dessverre synes ikke dagenes potetdommer at dette var like kult som oss, og dømmer i ett kjør mot Skedsmo. Det skal sies at Søbbe allerede hadde brølt flere kg spytt ca 2 millimeter fra den sortkledde kampleders aldrende ansikt.

• Mr. sålefinte og vipp, Even, som på Xavi vis strør om seg med lekende stikkere, melder etter gjentatte ufinheter fra en eldre herremann på motstanderlaget at ”jeg venter til siste minutt så smeller det”. Dette resulterer i at han blir tatt av.

• Raymond (ikke Kvisvik) Kommer inn i 2.omg. Etter brudd høyt i banen drar han seg forbi en svimmel høyre back med et lekende rykk, før han curler ballen i reneste Beckham-stil forbi keeperen og setter punktum for kampen.

• Mats ”Nani” Øien som tiltrer benken i pausen, holder dialogen med motstanderens trenerteam kontinuerlig gjennom 2.omg. For det meste går det i ren sjikane og ukvemsord. Ledelsen hos SIF er tydelig preget og klarer ikke gjøre endringer av kampbildet. En Mozart-kule til Øien.

• ”Coach-Carter” (undertegnede^^) fyrer oppunder en allerede hatsk stemning på banen med å hele tiden minne laget sitt på at dette ikke bare står om opprykk, men også et heidundrande Mexican-party med barte-påbud, dersom laget innkasserer seier. Dette er tydelig det som skulle til da 1-1 blir til 1-4 i løpet av minutter.

• Brenden vil helt klart ikke la muligheten til Maxican-party gå fra han. Han drar seg frem på en sjelden visitt i motstanders boks, stanger inn ledelse og feirer med forrykende sambadans.

• Carlsen, som er tydelig misfornøyd med benketilværelsen, driver aktiv lobby-virksomhet på sidelinjen ift endringer som kan frigjøre plassen hans på venstre back. Som troll i eske fungerer dette glimrende da Bolt må ut og kaste opp, og flere rotasjoner i troppen må gjøres. Kommer inn og legger til grunn en innsats som trolig sikrer startplass i siste seriekamp.

• Eirik er strålende fornøyd da han blir byttet av. Dette etter en sjelden god defensiv innsats, og en finte som det fortsatt går gjetord om på Idrettsparken, som sendte hele forsvarsrekka til Sørumsand nesten ut på toglinja.

Mvh Lasse Ullereng, trener Skedsom 3 (Nå 6.div)….