Årsmøte i Skedsmo FK 15 mars 2022 kl. 18.00

Årsmøte 2021 for Skedsmo FK blir avholdt på Skedsmo stadion, 2 etg. Dersom du ønsker å delta på årsmøtet, send påmelding til jol@skedsmofk.no. Alle kan delta på årsmøtet, men for å kunne stemme gjelder følgende:

"For å ha stemmerett, være valgbar til årsmøte-/tingvalgte organer og kunne velges/oppnevnes som representant til årsmøte/ting i overordnet organisasjonsledd, må man ha fylt 15 år i løpet av kalenderåret, vært medlem av idrettslaget i minst én måned og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til idrettslaget. Det er ikke lov å stemme på vegne av andre, det vil si foreldre kan ikke stemme på vegne av sitt barn." Frist for påmelding er mandag 15 mars.

Årsmøte papirer finner du her(etterhvert som de blir ferdige):

Har du lyst til å bli fotballdommer, og samtidig bidra til at Skedsmo ikke får bot for manglende dommere etter sesongen?

Nå kan du bli rekrutteringsdommer hvis du er født i 2007 eller tidligere. De første årene vil du i utgangspunktet dømme Gutter/Jenter 13-14år, og du vil få tildelt kamper i nærområdet.

Hvorfor bli fotballdommer?
- Treffe nye venner i et godt dommermiljø
- Bli selvstendig, ta egne avgjørelser og få ledererfaring
- Du lærer deg å samarbeide med andre
- Det er en perfekt deltidsjobb

Romerike Sparebank og Skedsmo FK er sant

Skedsmo FK og Romerike Sparebank har signert avtale for 3 nye år. Skedsmo FK er glade for å kunne ha Romerike Sparebank som hovedsponsor. Jørn Ove Lunder (SFK) signerte avtalen sammen med banksjef Siri Berggreen i dag. Klubben fra 1929 gjør en viktig jobb på Skedsmokorset, og har et godt tilbud til fotballinteresserte i alle aldre.Romerike Sparebank heier på lokale foreninger, og ser frem til videre samarbeid med klubben!#heierpå #skedsmofotballklubb

A-laget med seier i årets første treningskamp

A-laget i 4 div. med god start på 2022 sesongen. Lørdag 5 februar hadde Skedsmo FK besøk av Oslo klubben Heming(som trenes av Skedsmo gutten Daniel Westvang).

Kampverter

Hei alle ledere i Skedsmo FK
Det er stort fokus fra NFF på kampverter. Dette henger sammen med veldig mange uheldige hendelser i Norsk fotball siste årene.
For Skedsmo FK som kvalitetsklubb er det ekstra viktig at vi har velfungerende Kampverter rundt alle lag. Lagleder på laget har et ekstra ansvar for at det er på plass.

Skedsmo FK vil i løpet av våren kalle inn Kampvertene til et møte

Skedsmo FK administrasjon ønsker dere alle en God Jul og ett Riktig Godt Nytt År

Fra 20 desember, har adm. hjemmekontor. Er det noe så er det bare å sende mail til oss eller avtal møte.

Fra 3. januar er vi fysisk tilstede på kontoret igjen.

Skedsmo FK i samarbeid med Meny selger også i år Fyrverkeri på Skedsmo senter

Fra 27 desember kl. 12.00 kan du kjøp fyrverkeri på Skedsmo senter. Gode priser og tilbudspriser på enkelte batteri kan kjøpes på Skedsmo senter. Støtt Skedsmo FK ved å legge jule handelen til Skedsmo senter

Romerike Sparebank

Tilbud fra vår hovedsponsor Romerike Sparebank

Flere rapporter om uakseptabel oppførsel

Det siste året har Akershus Fotballkrets mottatt flere rapporter om oppførsel fra Skedsmo-spillere som har ført til utestengelse i mange kamper.

Ønsker du å trene på Avancia, ikke vent til nest år.

Mye penger å spare på å starte opp i år. Se tilbudet fra Avancia

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Neste kamp