Dana Cup 2018

Skedsmo vant sølv i klasse J16 i årets Dana Cup!

Jentene kom til A-sluttspillet med andre plass i Gruppe 4.  Første kamp var en 2-0 tap mot National Soccer Academy (USA), men laget vant de siste tre kampene i gruppespillet med sifrene 5-1, 2-1 og 4-1.  Laget slo SSIF-Team Sandby (SE) i sekstendedelsfinalen 2-0 og Trott i åttendedelsfinale 1-0.  Kvartfinalen var en tøff, tett kamp mot Forus og Gausel, som endte med en 3-1 serie til Skedsmo.  Forus og Gausel traff tverrliggeren med kun noen minutter igjen med stillingen 2-1, og Skedsmo sikret serien rett deretter.  Storhamar var motstanderen i semifinalen.  Skedsmo lå under 0-1 ved pause, tok en 2-1 ledelse i 2.omgang, før Storhamar utlignet med noen få minutter igjen.  Etter målløse ekstra omganger, avansert Skedsmo til finalen med 5-4 i straffesparkkkonkurranse.I finalen ble Aalborg Akademi for sterk, og de tok en fortjent 2-0 seier.

Vi gratulerer også G16 kom til kvartfinale i A sluttspill, og G13 vant B sluttspill.

Sommerferie nærmer seg i adm.

Sommerferien nærmer seg med stormskritt også for oss i adm. Vi synes det er vel fortjent. I uke 28 og 29 er alle borte fra kontoret. I uke 30 er vi tilstede(avtal tid på post@skedsmofk.no).

Til dere som skal til Dana Cup så har Trond Teigland vimpler med til Danmark. Avtal henting i Danmark på tlf. +47 99167738

sommerferie_1

Pressemelding fra Skedsmo Fotballklubb vedrørende nytt trenerteam

Jørn Harethon ble i går kveld (28.6.18) ansatt som ny hovedtrener for A-lag herrer. Spillermøte, første trening og gjennomgang av veien videre ble gjort i går kveld.

Jørn har jobbet i Skedsmo i flere år på aldersbestemt nivå med både G19 og rekrutt.

Pressemelding:

Pressemelding

Vidar Gundersen har valgt å trekke seg som hovedtrener for Skedsmo FK A-lag.

Sommerens fotballcamp - PÅMELDINGSFRIST UTSATT TIL SØNDAG 24 JUNI

Hei alle sammen.

Interessen rundt årets fotballskole på Skedsmo stadion nærmer seg allerede og derfor er vi tidlig ute med informasjon.

Vedlagt ligger påmeldingsskjema for fotballskolen.

Frist for de som skal levere reiseregning

På grunn av ferieavvikling må reiseregning være levert kontoret senest 30 juni. med utbetaling 13/7.

Vann kran

Vi har nå fått muligheten til å hente vann ute. På nye garderobene er det vann kran. Husk å skru igjen når du har brukt det. Til dere på kiosken så slipper dere nå til å fylle på vann flasker i kiosken.

Sommerpakke 2018

Hvis det er noen som har behov for mer klær.

5'er mål på Øvrebanen A og B

På Øvrebanen har vi nå fått 2 sett med 5'er mål.

De er plassert på bane A og B.

Etter hvert vil vi få 2 sett til med 5'er mål, slik at alle 4 banen på øvrebanen har 5'er.

En-kveldskurs

I løpet av uken inviterer vi til en-kveldskurs både for barnefotball og ungdomsfotball.

Søndag 3.6: Ungdomsfotballkvelden fra 10.00-14.00.

Mandag 4.6: Barnefotballkvelden fra 17.30-20.00

Påmelding gjøres på kimapeders@skedsmofk.no

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her
Været