Klubbensdag for Skedsmo FK 16 oktober

Hei alle sammen Skedsmo FK har klubbensdag søndag 16 oktober. Vi ønsker da at samtlige spillere, ledere og foreldre møter opp og feirer denne dagen. Hold av dagen. Innholdet er ikke helt bestemt, men hold av dagen selv om vi ikke kommer til å holde på mange timer. Det blir lek, morro og utdeling av priser. Fint om lagleder(e) på lagene følger opp mot spillerne når det nærmer seg. Det blir helt sikkert overraskelser.

Skedsmo FK J14

J14 vinner Jentefestivalen 2022 med 4 seire og 23-0 i målforskjell. Slo Rælingen 4-0 i finalen.Vi gratulerer

Jentenes barnefotballdag tirsdag 30 august

Tirsdag 30 august kl. 17.30 arrangeres jentenes barnefotballdag. LSK Kvinner sine damespillere vil være trenere. Alle jenter mellom 6 - 12 år er velkomne. Ta med dere venninner, skolekamerater, andre og møt opp på Skedsmo stadion.

Små føtter Romerike sparebanken cup 27 - 28 august på Skedsmo stadion

Etter noen år med Korona er vi i gang med Små Føtter Romerike Sparebanken cup. Hold av 27 og 28 august. Til dere lag som ikke har meldt dere på, vær raske.

Tilbake til skolen Camp

TTS - tilbake til skolen-camp for jenter og gutter 2009-2013

Uke 32 tirsdag 9. august til og med fredag 12. august.

Dana Cup 2022

Til alle dere som er spillere, trenere, lagledere, støtteapparat og foreldre som skal delta på sommerens store fotballbegivenhet Dana Cup!Etter to års "pause" er det endelig duket for Dana Cup, en fantastisk turnering som skaper samhold og gode minner.I årets Dana cup skal Skedsmo FK bli husket for fotballglede og gode prestasjoner både på og utenfor gressmatta. Vi i Skedsmo FK er gode representanter for Fair play fotballen, og handlingene og holdningene våre preges av verdiene RESPEKT, ÅPENHET og SAMHOLD.Lagene gjør som vi pleier når Skedsmo er på turnering; etter Fair Play hilsen før kampstart, løper hele laget på rekke til motstanders laglederbenk/trenere for å hilse på og ønske lykke til med kampen.Etter kampen kontakter lagkapteinen vår motstanders laglederbenk/trenere for å takke for kampen og ønske lykke til videre. Vår laglederbenk gjør som vanlig det samme.Lagene våre er duellsterke, og vår spiller som er i duellen rekker ut en hjelpende hånd hvis motstander ligger nede.Støtteapparatet/trenere fokuserer på fotballglede og det som fungerer bra sportslig samt coacher løsningsfokusert for endring.Alle på og rundt lagene respekterer dommerens avgjørelser. Dommeren er også et menneske og kan gjøre feil.Støttespillerne på sidelinja heier på lagene i medgang og motgang!8 Skedsmolag reiser til årets Dana Cup:

• G14 født 2008 lag 1
  • G14 født 2008 lag 2
  • G15 født 2007
  • G16 født 2006 lag 1
  • G16 født 2006 lag 2
  • J14 født 2008
  • J15 født 2007
  • J17 født 2005

Vi ønsker lagene lykke til i årets Dana Cup og at det blir en uke fylt med fotballglede og gode opplevelser.

Skedsmo FK og Lørenskog IF er forespurt om å delta i prosjektet UEFA Playmakers 2022

Begge klubbene synes dette er så spennende at det blir vi med på. Kort fortalt er dette et internasjonalt prosjekt initiert av UEFA for å få flere jenter i alderen 5 - 8 år til å starte med fotball. Det er også ønskelig å rekruttere flere jenter til trener og leder yrket så ønsker du å være med som trener er du hjertelig velkommen. Første samling vil være 23 august, så send mail til: jol@skedsmofk.no og meld din interesse. Prosjektet vil gjennomføre 8 treninger a 1 time. Det blir litt godtgjørelse til instruktørene. Til samlingen 23 august blir det servert Pizza.

Til alle dere foreldre som har jenter i alderen 5 - 8 år, spre budskapet i klassen eller i barnehagen. Dette blir gøy. Meld deg på

Sommerferie i adm.

Sommerferien nærmer seg med stormskritt også for oss i adm. Vi vil være redusert allerede fra uke 26. I uke 28, 29, 30 er alle borte fra kontoret. Til dere som skal på turnering i sommer ta kontakt så tidlig som mulig i forhold til drakter, flagg, gensere osv.

Dersom det er noe som haster send mail til post@skedsmofk.no

Påmeldingen til årets TINE fotballskole har åpnet !

Årets TINE fotballskole arrangeres mandag 20.juni til torsdag 23.juni.

Barn som er født 2016-2009 kan melde seg på.

Ny sportslig leder i Skedsmo FK

Per-Einar vender hjem til moderklubben og arvtageren i SKedsmo FK er på plass. Tor Arild Janson-Haddal blir Skedsmo FK sin nye Sportslige leder. Tor Arild jobber i dag i ÅS Fotball både som trener og rundt det sportslige. Tor Arild har god erfaring som Sportslig leder og trener etter sin aktive spiller karriere i Hødd. Tor Arild er 50 år og gleder seg til å komme i gang i Skedsmo FK. I august vil Tor Arild starte i Skedsmo FK

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv