Kim Andre Pedersen har signert for toppklubb!

Kim Andre har signert for Stabæk Fotball Kvinner hvor han vil jobbe som utviklingsleder.

Vi er enormt takknemlig for den jobben Kim Andre har lagt ned i Skedsmo fotballklubb. Han har vært innom flere roller og profesjonaliteten han etterlater seg er noe vi kan dra nytte av i flere år fremover i tid.

Vi ønsker Kim Andre lykke til med nye arbeidsoppgaver fra og med 1. November.

Dana cup 2019 godt gjennomført

Som foregående år så er det mange Skedsmo lag som deltar på Dana cup.

Mye gode opplevelser, stort sosialt samhold og kamp om pokalene.

Vi gratulerer J15 (2004) samarbeidslag Skedsmo og Frogner med 3.plass A-sluttspill i sin klasse

Vi gratulerer G13 (2006) med seier i B-sluttspill.

Tilbake-til-skolen-camp 2019, arrangeres uke 32/33

Hei alle!

Håper alle nyter late, solfylte sommerdagen uavhengig hvor i verden man er. I uke 32 og 33 arrangerer vi suksessen fra fjor; tilbake-til-skolen-camp.

Sommerferie i adm.

Sommerferien nærmer seg med stormskritt også for oss i adm. I uke 28, 29 og 30 er alle borte fra kontoret.

I uke 27 og 31 er kontoret betjent kl. 10-14 mandag - torsdag, eller etter avtale.

Til dere som skal til Dana Cup så har Christian Haulan vimpler med til Danmark.

Fotballskolen nærmer seg - få plasser igjen!

Hei alle!

I uke 26 gjennomføres vår årlige fotballskole på Skedsmo Stadion (G/J 2006 – 2013), de som er påmeldt akademiet i april, mai og juni får rabatterte priser (dvs 900/1200 for mandag til torsdag). Morgen – og ettermiddagstilbud kommer i tillegg.

Innleveringsfrist reiseregninger

Fristen for å levere inn reiseregninger som skal til utbetaling 15/7.2019 er 30/6.

Vi har fortsatt massasje på Skedsmo stadion onsdager!!!

Har du problemer med legger, lår, rygg book en time på Skedsmo stadion. Jo tidligere du tar tak i et kommende legg, lår og rygg problem jo raskere blir du frisk

Onsdager kommer Cecilie på stadion for å gi deg massasje. Husk du må ikke drive med idrett for å få løst opp litt.

Oppstart for spillere f. 2014

Mandag 20/5 var første trening for nye spillere f. 2014

Hele 27 barn barn møtte opp.

Trening fremover blir mandager ved midtsirkelen på Skedsmo Stadion Øvrebanen kl. 17.15-18.30

Vel møtt : )

Spre gjerne denne informasjonen til foresatt av barn f. 2014 : )

Det er gitt klarsignal for gjenoppbygging av innbytter bås

Natt til langfredag ble innbytter bås - bortelag tent på og brent til grunne. Nå har kommunen sentralt gitt klarsignal til at vi kan bygge opp tilsvarende. Driftsjefen på stadion holder i trådene. Skedsmo FK er glade for den beslutningen. Byggingen skal gjøres så fort som mulig. Vi kommer tilbake med tidsestimat etterhvert.

Lokalbidraget - stem på Skedsmo Fotballklubb sin søknad

Lokalbidraget: Nå er det mulig å stemme på Skedsmo Fotballklubb!
Nå er det mulig å stemme på Lokalbidraget, og alle kunder i LillestrømBanken kan gi sin stemme i mobilbank.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her
Været