Fyrverkeri2018

Skedsmo FK og Lillestrømbanken har skrevet ny 3 års avtale

Lillestrømbanken vil fortsatt være general sponsor for Skedsmo FK. Vi i Skedsmo FK er glade for å ha Lillestrømbanken på lag i ytterligere 3 år.

Vi oppfordrer alle som er kunde i Lillestrømbanken til å gå inn på Lillestrømbanken appen og stemme på Skedsmo FK sitt garderobeprosjekt i lokalbidraget. Til dere som ikke er kunde i Lillestrømbanken om å sterkt vurdere det. Her kan det være penger å spare som Skedsmo FK medlem.

Book deg inn på idrettsmassasje onsdager på Skedsmo stadion!!!

Har du problemer med legger, lår, rygg book en time på Skedsmo stadion. Jo tidligere du tar tak i et kommende legg, lår og rygg problem jo raskere blir du frisk

Onsdager kommer Cecilie på stadion for å gi deg massasje. Book deg inn allerede for i morgen.

Påmelding akademiet august/september

Vi er godt i gang med akademitreninger denne høsten, men det er fortsatt ikke for sent å melde seg på for den første perioden.

Høstcamp - Invitasjon

Vi i utviklingsavdelingen invitere gutter og jenter 2006 til høstcamp med godt opplegg, høy funksjonalitet og bra sportslig utbytte.

Dette er første gang vi arrangerer og vi gleder oss over mulighetene vi legger til rette for. Tilbudet er for alle, samtidig så må man være genuint interessert i å lære mer.

Skedsmo FK er klare for Kvalitetsklubb Nivå 2 – Vil du være med i prosjektet?

Skedsmo FK er som den første klubben i NFF Akershus i gang med sertifisering til Kvalitetsklubb Nivå 2.
Kvalitetsklubb er et nasjonalt konsept utviklet sentralt i NFF. Hvor hovedmålet er  -  fotball for alle!

Trenerkurs 2018 - Meld dere på!

Skedsmo FK på Skedsmo stadion arrangerer trenerkurs. Alt fra barnefotballen til ungdoms kvelden.Trenerkurs i 2018 er satt opp og gjort klart.

J16/17 med seier i Hamar talentcup

Etter en godt gjennomført turnering så vinner Skedsmo J16/17 Hamar talentcup i helgen.

Vi gratulerer spillere, ledere- og trenerteam.

Anleggsstatus

Det skjer litt i forbindelse med oppgradering og fornyelse på anleggsfronten. Om det ikke skjer raskt så går det fremover med museskritt

Lokalbidraget - stem på SFK!

Lokalbidraget: Nå er det mulig å stemme på Skedsmo Fotballklubb!
Etter noen tekniske problemer er nå endelig avstemmingen til Lokalbidraget åpen, og alle kunder i LillestrømBanken kan gi sin stemme i mobilbank.

Tilbake til skolen-camp (Uke 32 & 33)

Både i uke 32 og 33 arrangerer vi fotballcampen, "tilbake til skole-camp".

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her
Været