Koronavirus

Skedsmo Fotballklubb administrasjonen opplever økende pågang og spørsmål angående koronaviruset. Det har vi forståelse for. Vi følger utviklingen fortløpende og vårt beste råd er at alle forholder seg til helsemyndighetene.

I tillegg til de generelle rådene fra helsemyndighetene anbefaler Skedsmo Fotballklubb lagene å avlyse møter samt benytte samlinger i garderober minst mulig. La spillerne komme ferdigskiftet hjemmefra og dusje hjemme så langt det lar seg gjøre.

Mange av barnelagene trener inne i gymsaler på ettermiddagene. Øvre banen på Stadion er nå snø og isfri så lagene kan benytte banen i samme tid som de er tildelt innetrening.

Merk også at Fair-Play hilsen før og etter kamper droppes inntil videre : https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2020/fair-play-hilsen-og-koronavirus/?fbclid=IwAR28fFlVBQm4HSB00HQXC8mIM1r86Ck7ondeFr_SkF98PQ9K9IlqpSWVd8E

Fotografering av lagene til Sesongprogramblad 2020

I uke 13 er det tid for fotografering.

Møt opp i Kamputstyr til oppsatte tider:

Fototider.xls 39,50 kB

Skedsmo profil hedret på kretstinget !

Kjell Ove Hansen ble på årets kretsting tildelt kretsens krystallball. Kjell ble omtalt på følgende måte:

Meld deg på vårt fotballakademi !

Fra og med mandag 24.februar er vi i gang med ny periode på vårt fotballakademi. Dette er et fotballtilbud uavhengig ferdigheter, men det er oppfordres til at man er fotballinteressert slik at kvaliteten på øktene blir best mulig.

Vellykket vintercamp på Skedsmo stadion !

Onsdag fullførte vi siste dag med vinterferietiltak på Skedsmo Stadion. I år hadde vi rekordmange påmeldt i vinterferien (30), veldig gledelig! I år gjennomførte vi tre parallelle tiltak for å gi flest mulig fotballinteresserte barn og unge et fullverdig og kvalitativt godt tilbud ut ifra alder; utviklingscamp, kidscamp og jentecamp.

Innbrudd i kiosken

Natt til søndag var det innbrudd i fotballkiosken vår på stadion.

Om noen har hørt noe eller vet noe om hvem som står bak dette bes dere ta kontakt med SFK administrasjonen.

Vinterferietilbud til barn og unge i uke 8.

Gutter og jenter født 2007-2012 inviteres til fotballaktivitet på Skedsmo stadion i vinterferien.

Eget tilbud til jentecamp for jenter født 2009-2012.

Spørsmål kan rettes til akademi ansvarlig Christian Haulan: christian@skedsmofk.no

To Skedsmo gutter med proffkontrakt !

Ved utgangen av fjoråret signerte to Skedsmo gutter proffkontrakt med henholdsvis Vålerenga og Grorud IL.

Skedsmo FK brødet er borte fra Rema 1000 butikkene på Skedsmokorset

Skedsmo FK har hatt en 3 års avtale med Rema 1000 på kick back ved kjøp av Skedsmo FK brød. Rema 1000 sentralt har valgt å prioritere annerledes fremover og vil derfor ikke forelenge avtalen. Dette har gitt Skedsmo FK ca. Kr. 20 000,- pr år. Skedsmo FK takker Rema 1000 sentralt for dette samarbeidet som har bidratt til god lokal aktivitet. Skedsmo FK håper at Rema 1000 lokalt blir med på videre samarbeid.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Neste kamp