Trenere på de ulike lagene for 2020 sesongen

Til info så mangler det fortsatt mange trenere, både hovedtrenere og trenere. Det er litt spesielt i år med litt flere trenere som velger å ta fri år eller gi seg helt. For oss så passer det dårlig da Kim Andre har nylig sluttet, Andre er i fødselspermisjon(gratulerer) og DL er sykemeldt. Ny SL, Per-Einar starter 1/11(kun en ukes tid unna).

Håper på forståelse fra alle at slike prosesser tar litt tid og PLEASE vær litt tålmodige. Det er ikke at dere ikke er ønsket, bare at det er litt tynt med ressurser. På forhånd takk for tålmodigheten.

Ny Sportslig leder og trener A-lag herrer på plass

Vi har ansatt Per-Einar Gjelsvik fra 01.11.2019. Per-Einar vil bekle begge rollene, både sportslig leder og trener A-lag herrer.

Ny periode på akademiet (uke 41 til 49)

I morgen (mandag) er vi i gang med ny periode på akademiet, dvs de treningene vi arrangerer utenom primærlagstreninger på Skedsmo Stadion.

Høstcamp - Uke 40

Uke 40 gjennomfører vi fotballcamp på Skedsmo Stadion

Trenerkurs høsten 2019

Ønsker du å bli en bedre fotballtrener?

Vi kjører trenerkurs på Skedsmo stadion denne sesongen.

Gå inn på mer info og trykk på linkene vedlagt for å melde dere på.

Kommune valget 9 september 2019 - Hvilket parti har du tro på i Lillestrøm kommune? - Hvilket parti er mest opptatt av Skedsmokorset ?

Det er i en kommune mange hensyn å ta, men noen av oss synes det aller viktigste er oppvekstvilkårene i nærmiljøet. Vi har mange barn og unge, men vi har få steder de kan samles både i idretten og utenfor idretten. Dette har fotballklubben signalisert i mange år. Det kan virke som vi må gjøre det i mange år fremover også.

Av de som ikke har besvart henvendelsen er det FRP som sier i sitt partiprogram at de ønsker å prioritere Sandbakken som nytt idrettsområde på Skedsmokorset.

Følgende partier har gjort seg brydd med å besvare henvendelsen: MDG, AP, Helsepartiet, Venstre

Vi ønsker alle våre medlemmer, Godt Valg

Klubbens dag – en suksess!

Skedsmo FK arrangerte klubbens dag for første gang i helgen. Strålende vær bidro til at mange var innom stadion i helgen.

«Dette er første gang vi arrangerer klubbens dag og vi var veldig spente på oppmøte, men dette var over all forventning», sier Trude Bye og Trine Fausk, som er noen av ildsjelene bak arrangementet.

Avsperret område ifbm nye garderober

Det jobbes med å få de nye garderobene ved øvrebanen ferdig. Området er derfor avsperret da det er et anleggsområde og har farlig verktøy. De som bygger kommer nesten daglig på jobb og ser at folk har tatt seg inn på området og ikke låser igjen sperringene. Det er IKKE lov å gå inn for å hente fotballer som blir sparket innenfor gjerdet. Baller som kommer på innsiden vil ble hentet ut dagen etter og lagt i igjen glemt hylla på stadion.

Akademiet starter i uke 35

Førstkommende mandag (uke 35) starter vi høsten for alvor med våre kulltiltak (G10, G11 & G12), samt vårt fotballakademi (for alle gutter og jenter i alderen 7 til 12 år).

Klubbens dag

Alle er velkommen til klubbens dag på Skedsmo Stadion lørdag 24/8 kl. 12-15

Alle våre spillere vil være i aksjon på banen.

Telt og stander på stadion.

Gratis: t-skjorte til alle Skedsmo spillere, kaffe/saft og kaker, aktiviteter

Official åpning av våre 3 v 3 baner

VELKOMMEN

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her