Gutt 1

3v3 målene har kommet til stadion

Skedsmo FK har kjøpt inn 4 stk 3er baner. Vi vil sette opp en 3er bane på Øvre banen er tanken. Neste helg vil vi sette opp en bane på Skedsmo senter.

///LES

Påminnelse !!!!!! Billetter til LSK - Haugesund kampen kan fortsatt hentes på på stadion under A-kampen lørdag 27/4 kl. 13.00 - 15.00 i speaker bua. Deretter blir resten liggende i postkassa til Skedsmo FK

En del av dere har sendt inn bestilling på GRATIS inngangsbiletter til Åråsen søndag. De ligger nå på kontoret på stadion. Så de som har anledning kan hente de når det passer.

///LES

Vi mangler innbytter bås til bortelaget på hovedbanen

Som kanskje noen har lagt merke til så er den ene innbytter båsen ved hovedbanen borte. Jeg har allerede fått spørsmål om når vi har en ny en på plass. Vel, så enkelt er det ikke. Kommunen driver i disse dager å rydder opp det som er igjen. Så skal vi se om dette er noe kommunens forsikring dekker. Skedsmo FK har ikke budsjett på hærverk, men intensjonen er selvsagt at vi skal ha noe på plass. Tålmodighet, er stikkordet

///LES

Vi, Skedsmo FK skal være æresgjest på Åråsen 28 april i forbindelse med tippeligakampen LSK-Haugesund

Klarer vi å dra 1000 spillere, trenere, ledere, foreldre, venner, bekjente, naboer mfl. fra Skedsmokorset på kamp på Åråsen ? Klare vi å fylle RB tribunen ? Inngangen på Åråsen er GRATIS

Men først skal vi imponere på trening på Skedsmo stadion kl. 17.00 med LSK spillere tilstede. 

///LES

Skedsmo FK gratulerer Kim Andre Pedersen med familie økning

Kim Andre har blitt pappa igjen. Denne gangen ble det en gutt. Han har en datter fra før. Fødselen kom 5 uker for tidlig, men det står bra til med både mor og sønn. Det lukter ny spiller i Skedsmo FK.

///LES

Nyttig vårmøte i Skedsmo FK, men skuffende oppmøte

Skedsmo FK er en stor klubb, men det så ikke slik ut på vårmøtet tirsdag 2 april på Tæruddalen skole. Takk til alle de som møtte opp og fikk med seg det aller siste. Nå skal også ungdomslagene stille med "KAMPVERTER". Nedenfor finner du link til NFF Akershus sin presentasjon.

///LES

Vår samarbeidspartner POLARKRAFT leverer strøm til 48 øre pr KW time

Ta en telefon til vår samarbeidspartner på strøm og be om gunstig avtale som samarbeidspartner med Skedsmo FK. I tillegg støtter du Skedsmo FK ved å kjøpe strøm fra POLARKRAFT

Polar Kraft AS Telefon (sentralbord): 987 02006, Postboks 54, 8501 Narvik - firmapost@polarkraft.no.

///LES

Vårmøte 2019

Datoen er 2. april i samlingsalen på Tæruddalen skole kl. 18.00

Vårmøtet er for alle trenere/ledere/spillere/foresatte i Skedsmo Fotballklubb

Agenda:

///LES

Påsketiltak for barn og unge / ny periode på akademiet

Førstkommende mandag er vi i gang med ny måned og ny periode på Skedsmo Fotballakademi.

///LES

Klubbdommer kurs 2019

Onsdag 10/4 kl. 17.30 arrangeres det klubbdommerkurs i 2.etg. på Skedsmo Stadion i regi av Akershus Fotballkrets. Kurset tar 2-2,5 timer.

Kurset er for alle (f. 2006 eller tidligere) som ønkser å dømmen 5'er, 7'er og/eller 9'er kamper på Skedsmo Stadion i 2019 sesongen.

Både de som dømte i 2018 og de som vil begynne som dommere nå.

Påmelding til kurset gjøres til  : trine@skedsmofk.no

///LES
Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Neste kamp

Herrer 4 div. Skedsmo FK - EIF

30.juli kl 15.00

Været