Målene stripset

Kommunen har nå stripset sammen alle fotballmålene på Stadion og Sten Tærud.

Dette er for å unngå at folk samler seg på banene.

Vi ber alle om å overholde myndighetenes regler.

Som noen av dere sikkert leste i RB i går var det aktivitet på Sten-Tærud i går.

For at alle skal vite at det fortsatt gjøres mye av oss og dere skal jeg sitere en sms som jeg fikk fra kommunen sent i går kveld. "Vil si at Skedsmo Fotballklubb er flinke til å informere og dine trenere er flinke til å følge opp. Kun enkelte spillere, to og to sammen i aktivitet, noe jeg synes er greit"Takk til dere, trenere, ledere og foreldre som prater med barn og unge om Korona og får det til å skje.

Vi må vise solidaritet med våre 11000 idrettslag

Kjære idrettsvenner.  Norsk idrett står i en krise. Myndighetene fattet på torsdag et gjennomgripende, men nødvendig, vedtak som rammer det norske samfunnet og idretten hardt. All organisert trening, samlinger og konkurranser opphører med umiddelbar virkning. Vi må være forberedt på at koronavirussituasjonen kan bli langvarig. Les mer

Unngå bruk av Skedsmo Stadion

For å hindre koronasmitte ber vi innstendig om å ikke bruke Skedsmo Stadion. Vi forholder oss til offisielle retningslinjer om at nærkontakt og ansamlinger skal unngås.

NFF: Breddeaktiviteter stoppes ut april

Dette innebærer all form for trening, samlinger og kampaktivitet i fotballen.

Skedsmo FK følger, som tidligere skrevet, disse retningslinjer og stenger anleggene for all aktivitet f.o.m. i dag torsdag 12. mars. Lysene på banene slukkes for å unngå at mange samles.

Det betyr også at årsmøtet utsettes på ubestemt tid.

Vårmøtet 2020 utsettes.

Fotograferingen i uke 13 utgår.

Grønn Cup flyttes (fra 9.-10. mai til enten 21.-22. august eller 17.-18. oktober).

Koronavirus

Skedsmo Fotballklubb administrasjonen opplever økende pågang og spørsmål angående koronaviruset. Det har vi forståelse for. Vi følger utviklingen fortløpende og vårt beste råd er at alle forholder seg til helsemyndighetene.

I tillegg til de generelle rådene fra helsemyndighetene anbefaler Skedsmo Fotballklubb lagene å avlyse møter samt benytte samlinger i garderober minst mulig. La spillerne komme ferdigskiftet hjemmefra og dusje hjemme så langt det lar seg gjøre.

Mange av barnelagene trener inne i gymsaler på ettermiddagene. Øvre banen på Stadion er nå snø og isfri så lagene kan benytte banen i samme tid som de er tildelt innetrening.

Merk også at Fair-Play hilsen før og etter kamper droppes inntil videre : https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2020/fair-play-hilsen-og-koronavirus/?fbclid=IwAR28fFlVBQm4HSB00HQXC8mIM1r86Ck7ondeFr_SkF98PQ9K9IlqpSWVd8E

Fotografering av lagene til Sesongprogramblad 2020

I uke 13 er det tid for fotografering.

Møt opp i Kamputstyr til oppsatte tider:

Fototider.xls 39,50 kB

Skedsmo profil hedret på kretstinget !

Kjell Ove Hansen ble på årets kretsting tildelt kretsens krystallball. Kjell ble omtalt på følgende måte:

Meld deg på vårt fotballakademi !

Fra og med mandag 24.februar er vi i gang med ny periode på vårt fotballakademi. Dette er et fotballtilbud uavhengig ferdigheter, men det er oppfordres til at man er fotballinteressert slik at kvaliteten på øktene blir best mulig.

Vellykket vintercamp på Skedsmo stadion !

Onsdag fullførte vi siste dag med vinterferietiltak på Skedsmo Stadion. I år hadde vi rekordmange påmeldt i vinterferien (30), veldig gledelig! I år gjennomførte vi tre parallelle tiltak for å gi flest mulig fotballinteresserte barn og unge et fullverdig og kvalitativt godt tilbud ut ifra alder; utviklingscamp, kidscamp og jentecamp.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her
Været