Tusen takk for innsatsen gjennom årets sesong

Julefreden er i ferd med å senke seg over stadion og alle spillere, trenere, ledere og supportere kan ta en velfortjent juleferie.

Vi ønsker å benytte anledningen til å takke alle trenere, lagledere, ledere, foreldre, samarbeidspartnere og andre støttespillere for innsatsen gjennom årets sesong. Deres innsats er verdifull og viktig for Skedsmo FK.

En ekstra stor takk rettes mot de av dere som har valgt å gi dere eller tar en pause fra verv i Skedsmo FK neste år. Dere er hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

På vegne av administrasjonen og styre i Skedsmo FK ønsker vi alle en riktig God jul og ett Godt nytt fotballår!

Hovedbanen på Skedsmo stadion vil forbli vinterbane i hvertfall frem til 10 januar

Vi fikk beskjed i dag 20 desember, at det er forsinkelse på utbedring av fjernvarme systemet på hovedbanen. Utbedring og deler kommer ikke før 10 januar. Skulle noe skje før planlagt gir vi dere beskjed. Til info så til de som ønsker å booke bane ett annet sted så dekker ikke klubbkassa det.Viktig å sette målene på kortlinjen

Da ønsker vi i adm dere alle en god jul og ett riktig godt nytt år.

God jul

Skedsmo Fotballklubb administrasjonen ønsker dere alle en riktig God Jul og et godt nytt år : )

Kontoret er stengt f.o.m lillejulaften mandag 23/12.19.

Fra torsdag 2/1.20 er vi tilbake til vanlige åpningstider: https://www.skedsmofk.no/Om-SFK/AApningstider

Simen Bakke ny hovedtrener for vårt damelag i 3.div

Simen Bakke blir hovedtrener for vårt damelag som skal spille i 3.div sesongen 2020.

Det er med stor glede vi kan informere om at Simen Bakke blir vår nye hovedtrener for damelaget sesongen 2020.

Simen har innehatt flere roller i klubben over mange år. Både som keepertrener A-lag og assistenttrener på div jentelag.

Spillere eller andre som ønsker å komme i kontakt kan henvende seg til Simen på mobil: 98245211

Skedsmo Fotballakademi 2020

Fotballsesongen 2019 er historie og forbredelsene til 2020 er godt i gang. Vi har over lengre tid rustet opp vårt akademitilbud (fotballtrening etter skoletid) slik at vi kan legge til rette for utvikling av barn i alderen 7 til 12 på en best mulig måte. Vi tilbyr kvalitetstreninger for barn ut i fra deres behov.

Slm Tærud Cup 2020

Vi har tjuvstartet på 2020 og arrangerer i helgen Slm Tærud Cup 2020 (det er aldersklassen for 2020 som gjelder).

Oppdatert resultatliste finner du under cuper/Slm Tærud Cup/kampoppsett

Scantrade(UMBRO) og Skedsmo FK har skrevet ny avtale for 2020 - 2025

Skedsmo FK og Scantrade har skrevet ny avtale som varer frem til år 2025. Skedsmo FK og Comet Sport har også skrevet ny avtale frem til 2025. Hvorfor har Skedsmo FK valgt og fornye avtalen med Scantrade og Comet Sport. Årsaken er flere, leveringsdyktighet, lite reklamasjoner, god kvalitet(nå enda bedre) og god service. Hva betyr dette for medlemmene utover dette ?

Skedsmo FK sammen med MENY vil i år ha Fyrverkeri salg på Skedsmo senter

En oppfordring til alle medlemmene vår og deres venner, naboer osv. støtt SKEDSMO FK og gjør Fyrverkeri innkjøpet på Skedsmo senter

Skedsmo fotball A3 2019 v3_1

Gode Skedsmo FK resultater i KM 5er

Skedsmo lagene skal ha masse skryt for resultatene de oppnådde på Km 5er i helgen som var. Både J15 og A-lag herrer kom til finalen og vant den med henholdsvis 6-1 mot LSK for J15, og A-laget herrer vant 4-3 etter straffespark mot Lørenskog. Bilder fra AFK

J15_km
Mia_km

Skedsmo FK J15   Vi gratulerer Mia med prisen for finalens profil

Trafikale grunnkurs og kjøretimer hos LB trafikkskole - Støtt Skedsmo FK sin samarbeidspartner på Skedsmokorset

Link med dato til kommende kurs.

Skedsmo FK og LB Trafikkskole http://www.lbtrafikkskole.no/ har et samarbeid hvor både spillere, foreldre, øvrig familie og Skedsmo FK kan få fleksible løsninger og gode priser på trafikalt grunnkurs kjøretimer.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her
Været