Gutt 1

Samarbeidsavtale mellom Avancia og Skedsmo FK

Avtalen inneholder mange krav både til klubb og Avancia, men her er kanskje det viktigste for de som trener på Avancia eller først og fremst de som ønsker å starte. PS! Det vil komme et velkomst tilbud litt senere i måneden som legges kun ut i Hoopit.

Avancia gir medlemmer av klubben(SFK medlemskort må fremvises ved innmelding) tilbud på:

- Treningsmedlemskap 12 mnd, for spillere opp til 18 år: Kr. 399,- pr. mnd.

- Treningsmedlemskap 12 mnd, for øvrige medlemmer Kr. 469,- pr mnd.

* Det tilkommer ingen innmeldingsavgift for medlemmer under denne avtalen. Avtalen inkl. en gratis veiledningstime med personlig trener

///LES

Skedsmo FK starter med eFotball

Skedsmo FK er nå offisielt registrert som en eFotballklubb hos Norges Fotballforund. Dette betyr at vi nå ser etter digitale fotballspillere som skal representere Skedsmo FK i både FIFA22 (EA Sports) og eFootball 2022 (Konami). Første mesterskapet vi skal delta i er Norgesmesterskap i FIFA22 og det er like rundt hjørnet. Skedsmo FK vil ta ut en tropp på 3-4 spillere som skal representere klubben og kjempe mot Norges beste FIFA spillere.

///LES

Skedsmo FK sin Grasrotandel

Hei alle i Skedsmo FK familien. Dersom du er en av de som tipper med et av Norsk tipping sine spillønsker vi i Skedsmo FK at du gir Grasrotandelen til Skedsmo FK. Hva er Grasrotandelen? Gjennom Grasrotandelen fordeler Norsk Tippings kunder store beløp til lokale klubber og foreninger. Kundene bestemmer selv hvilket lag eller forening som skal få et beløp tilsvarende sju prosent av spillinnsatsen deres. Ved spill på Multix, Oddsen og Kasinospill/Bingospill på nettet er grasrotandelen 14 prosent av spillinnsatsen etter fratrekk for gevinster. Det eneste kravet er at organisasjonen kunden vil støtte er registrert i Frivillighetsregisteret. Det er Kulturdepartementet som bestemmer kriteriene for hvem som er berettiget grasrotandel.

///LES

Skedsmo FK fikk det synlige bevis for at klubben er sertifisert som Kvalitetsklubb 2

Gratulerer Skedsmo Fotballklubb, sertifisert som Kvalitetsklubb 2. Lørdag 25 september 2021 i pausen på A-kamp mellom Skedsmo FK og Gjerdrum hadde vi besøk at to representanter fra forbundstyret i Norges Fotballforbund og styreleder og klubbutvikler i Akershus fotballkrets. Mentor Anki Mikalsen var også tilstede under utdelingen. 

Skedsmo Fotballklubb ved styret og adm. vil takke alle som har bidratt til denne sertifiseringen, en stor takk til Emilie Haavi som har jobbet i prosjektet som student.

PS! Vi vil i tiden fremover legge ut del for del hva Kvalitetsklubb innebærer og hva betyr det for Skedsmo FK.

Bildene tatt av NFF Akershus

///LES

Lørdag 25 september Kl. 15.00

Først kommende lørdag vil Skedsmo FK få det synlige beviset på at de er sertifisert som Kvalitetsklubb 2 klubb. Utdelingen vil skje i pausen på A-kampen Skedsmo FK - Gjerdrum. Styreleder i NFF Akershus Gro Langdalen vil stå for utdelingen.

Vi vil også få besøk fra ledelsen i Gjerdrum. Hyggelig om Skedsmokorset støtter opp om utdelingen også.

///LES

LillestrømBanken bytter navn til Romerike Sparebank

Generalforsamlingen i LillestrømBanken har vedtatt navneendring til Romerike Sparebank.

Mandag 6. september 2021 ble det gjennomført ekstraordinært møte i generalforsamlingen i Lillestrøm Sparebank. Beslutningssaken som var oppe til behandling, var forslag om å bytte navn på banken fra Lillestrøm Sparebank til Romerike Sparebank. Forslaget ble vedtatt av generalforsamlingen, og vedtektene til banken er endret deretter.

https://lillestrombanken.no/ombanken/kontakt_presse/presserom/romerikesparebank

///LES

Forberedelser inn mot 2022 sesongen

Selv om de fleste sikkert har mer enn nok med treninger og kampavvikling i en hektisk høstsesong, er vi i gang med planleggingen av neste år.

Nye treningsgrupper skal etableres og trenere skal engasjeres. Så fort vi begynner å få ting på plass vil vi informere om dette. Om det skulle være spørsmål eller innspill i prosessen er det bare å ta kontakt med Sportslig leder Per-Einar Gjelsvik på mail eller telefon. peg@skedsmofk.no(95 11 06 49)

///LES

Høstopprydding i klesskapet ?

Venligst benytt dere av UFF kontainere på Circle K Skedsmokorset, Skedsmo senter eller Europris. Det vil gi en liten kick back til Skedsmo FK.

Vi vet at det er satt opp kontainere også på Skedsmo stadion, men dette er et kommunalt prosjekt som ikke gir klubbkassa noe.

///LES

Lokalbidraget gir penger i klubbkassa

Takk til alle dere som har stemt på Skedsmo FK sin søknad om lokalbidrag fra Lillestrømbanken. Stemmene ga oss Kr. 104 205,-

///LES

Påmeldingen til årets TINE fotballskole har åpnet !

Årets TINE fotballskole arrangeres onsdag 23.juni til lørdag 26.juni.

Barn som er født 2015-2008 kan melde seg på.

///LES
Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Neste kamp

Herrer 4 div. Skedsmo FK - EIF

30.juli kl 15.00

Været