Romerike Sparebank og Skedsmo FK er sant

Skedsmo FK og Romerike Sparebank har signert avtale for 3 nye år. Skedsmo FK er glade for å kunne ha Romerike Sparebank som hovedsponsor. Jørn Ove Lunder (SFK) signerte avtalen sammen med banksjef Siri Berggreen i dag. Klubben fra 1929 gjør en viktig jobb på Skedsmokorset, og har et godt tilbud til fotballinteresserte i alle aldre.Romerike Sparebank heier på lokale foreninger, og ser frem til videre samarbeid med klubben!#heierpå #skedsmofotballklubb

A-laget med seier i årets første treningskamp

A-laget i 4 div. med god start på 2022 sesongen. Lørdag 5 februar hadde Skedsmo FK besøk av Oslo klubben Heming(som trenes av Skedsmo gutten Daniel Westvang).

Kampverter

Hei alle ledere i Skedsmo FK
Det er stort fokus fra NFF på kampverter. Dette henger sammen med veldig mange uheldige hendelser i Norsk fotball siste årene.
For Skedsmo FK som kvalitetsklubb er det ekstra viktig at vi har velfungerende Kampverter rundt alle lag. Lagleder på laget har et ekstra ansvar for at det er på plass.

Skedsmo FK vil i løpet av våren kalle inn Kampvertene til et møte

Skedsmo FK administrasjon ønsker dere alle en God Jul og ett Riktig Godt Nytt År

Fra 20 desember, har adm. hjemmekontor. Er det noe så er det bare å sende mail til oss eller avtal møte.

Fra 3. januar er vi fysisk tilstede på kontoret igjen.

Skedsmo FK i samarbeid med Meny selger også i år Fyrverkeri på Skedsmo senter

Fra 27 desember kl. 12.00 kan du kjøp fyrverkeri på Skedsmo senter. Gode priser og tilbudspriser på enkelte batteri kan kjøpes på Skedsmo senter. Støtt Skedsmo FK ved å legge jule handelen til Skedsmo senter

Romerike Sparebank

Tilbud fra vår hovedsponsor Romerike Sparebank

Flere rapporter om uakseptabel oppførsel

Det siste året har Akershus Fotballkrets mottatt flere rapporter om oppførsel fra Skedsmo-spillere som har ført til utestengelse i mange kamper.

Ønsker du å trene på Avancia, ikke vent til nest år.

Mye penger å spare på å starte opp i år. Se tilbudet fra Avancia

Samarbeidsavtale mellom Avancia og Skedsmo FK

Avtalen inneholder mange krav både til klubb og Avancia, men her er kanskje det viktigste for de som trener på Avancia eller først og fremst de som ønsker å starte. PS! Det vil komme et velkomst tilbud litt senere i måneden som legges kun ut i Hoopit.

Avancia gir medlemmer av klubben(SFK medlemskort må fremvises ved innmelding) tilbud på:

- Treningsmedlemskap 12 mnd, for spillere opp til 18 år: Kr. 399,- pr. mnd.

- Treningsmedlemskap 12 mnd, for øvrige medlemmer Kr. 469,- pr mnd.

* Det tilkommer ingen innmeldingsavgift for medlemmer under denne avtalen. Avtalen inkl. en gratis veiledningstime med personlig trener

Skedsmo FK starter med eFotball

Skedsmo FK er nå offisielt registrert som en eFotballklubb hos Norges Fotballforund. Dette betyr at vi nå ser etter digitale fotballspillere som skal representere Skedsmo FK i både FIFA22 (EA Sports) og eFootball 2022 (Konami). Første mesterskapet vi skal delta i er Norgesmesterskap i FIFA22 og det er like rundt hjørnet. Skedsmo FK vil ta ut en tropp på 3-4 spillere som skal representere klubben og kjempe mot Norges beste FIFA spillere.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Været