Sykler på stadion

Disse to syklene har ligget på stadion i over en uke.

Høstcamp

Mandag, tirsdag og onsdag i uke 40 (høstferieuka), arrangeres høstcamp på stadion for spillere f. 2010 - 2005.

Her blir det mye fotball og lek, samt pause hvor det serveres varmmat.

Meld dere på : )

HØSTCAMP17.pdf 604,27 kB

Viktig møte for Skedsmo FK, Skedsmo Ishockey og Skedsmo Isdans.

Er du fornøyd med Skedsmo stadion sine fasiliteter trenger du ikke å møte. Mener du at vi har vokst ut av Skedsmo stadion du møte 21 september. Si din mening på møtet eller hør hva politikerne sier. Er det nødvendig å vente 4 år før man jobber videre med nytt idrettsområde etter avslag?

Skedsmo stadion og klubbene der taper kampen om barn- og ungdommen. Hvem vinner jo sofa, spill og party(og det som det fører med seg). Skal vi kunne konkurrere må vi ha noe å konkurrere med. Møt opp å bidra til fortgang i planene om nytt idrettsområde. Hvordan ønsker du at oppveksten for dine barn skal være ?

Vi heier på Norge - dugnad!

Som en del av prosjektet kvalitetsklubb, får Skedsmo FK sine lag også i høst år et veldig bra tilbud fra NFF.

NFF kjører prosjektet «Vi heier på Norge», hvor hovedmålet er å skape fellesskap, styrke tilhørighet til klubb og landslag, samt fylle Ullevål stadion på Norges landslags kamper.

I den forbindelse kan vi som klubb dra på landskamper «gratis».

Alle spillere, ledere, foreldre, søsken m.m er invitert til å se

Norge - Nord-Irland søndag kl. 20.45

Trenere og ledere i Skedsmo FK

Skedsmo FK har som de fleste vet kvalifisert seg for Kvalitetsklubb. Dette betyr ikke at man kan sole seg i kvalitetsklubb glansen, men at vi søker stadig nye mål. Målet er at vi ønsker å tilby kurs, både lederkurs og trenerkurs. Trenerkursene starter nå i oktober og vi håper at akkurat DU har lyst til å lære enda mer om det å være trener, enten for kun barnefotball – ungdom eller begge deler. Trener – C-lisens er på hele 60 timer, men er delt opp i 4 deler(2 av delene er barnefotball). Du må ikke ta alle 60 timene nå, men kan ta en og en del. se mer info ved å trykke på linken: https://www.fotball.no/kretser/akershus/klubb-leder-og-trener/trener/nff-c-lisens/#Toppen

Nora spilte hele kampen mot Sverige

Skedsmo FK spiller Nora var sterkt delaktig i Norges 2 - 1 seier over Sverige tirsdag 5 september. Nora spilte stopper hele kampen. Ny kamp torsdag 7 september mot Sverige. Lykke til Nora!!!

Se høst tilbud fra Avancia

Mulighet for å bli sprek nå som høsten nærmer seg med stormskritt. Kort tid til jule ribba skal fordøyes. Det må forberedes og Avancia vet hvordan

Oppstart lag 6 åringer f. 2011

Vi starter opp med treninger for 6 års lag 5/9.

Meld dere på innen 30/8.

Foreldremøte med info om klubben er 4/9.

Til spesielt jentetrenere eller jentespillere som ønsker å bli trenere - Grasrottrener delkurs 1 – 9-10 september

Grasrottrener delkurs 1 (16 timer) – 9.- og 10. september kl. 09.00- 17.00 begge dager. Dette kurset er satt opp på Strømmen Stadion og er beregnet for jenter fra 15 år og oppover, men de jentene som er født i 2004 og 2003 kan også melde seg på, dersom ledig plass så får dere også delta.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Neste kamp