Vi utvider staben på akademiet

Skedsmo Fotballklubb v/ SFA (Skedsmo Fotballakademi) utvider staben og vi søker etter 1-2 nye spillerutviklere på jente- og eller guttesiden tilknyttet akademiet.

Dommerpriser 2018

Dommerkomiteen er stolte over at NFF Akershus fortsetter å utvikle gode kvinnelige assistentdommere.

Prisen ble tildelt Liv Boberg Kristiansen fra Skedsmo FK.

Vi gratulerer så mye.

Skedsmo FK sine Serie/Kretsmestere

I forbindelse med siste A-kamp mot Bjørnevatn lørdag 20 oktober(Trine sin gebursdag) hadde Lillestrømbanken trukket ut 5 av 8 serie/kretsmestere. De heldige som fikk en helaften på Peppes var G13.2, G19.1, G19.2, G16.1 og J14. Gratulerer.

En stor gratulasjon til G19.4, J13 og Old boys som også ble kretsmestere i 2018. På vegne av Skedsmo FK gratulerer vi alle våre serie/kretsmestere.

New article

Motivasjonsmøte for jenter i Skedsmo FK

Vi inviterer alle jentelagene i ungdomsfotballen (J06-J02) trenere og lagledere til et motivasjonsmøte torsdag 8. november kl 18:00 i samlingsalen på Sten-Tærud skole.
Vi ber om at alle holder av dette tidspunktet og prioriterer dette.

Kjøregodtgjørelse

VIKTIG at kjøregodtgjørelsen leveres meg, signert senest 5 november

Innbrudd i den blå kontaineren natt til søndag(tror vi)

Skedsmo FK har hatt innbrudd i kontaineren som vi bruker til arrangement. Speaker anlegget er stjålet og det er gjort en del hærverk i selve kontaineren

Tiltak i høstferien (utviklingsskole / camp)

Det nærmer seg høstferie (uke40). Som vanlig arrangerer vi ekstratiltak i høstferien, som i alle andre skoleferier. Utviklingsskolen er nå FULLBOOKET, fortsatt plass på høstcampen.

Skedsmo FK og Lillestrømbanken har skrevet ny 3 års avtale

Lillestrømbanken vil fortsatt være general sponsor for Skedsmo FK. Vi i Skedsmo FK er glade for å ha Lillestrømbanken på lag i ytterligere 3 år.

Vi oppfordrer alle som er kunde i Lillestrømbanken til å gå inn på Lillestrømbanken appen og stemme på Skedsmo FK sitt garderobeprosjekt i lokalbidraget. Til dere som ikke er kunde i Lillestrømbanken om å sterkt vurdere det. Her kan det være penger å spare som Skedsmo FK medlem.

Book deg inn på idrettsmassasje onsdager på Skedsmo stadion!!!

Har du problemer med legger, lår, rygg book en time på Skedsmo stadion. Jo tidligere du tar tak i et kommende legg, lår og rygg problem jo raskere blir du frisk

Onsdager kommer Cecilie på stadion for å gi deg massasje. Book deg inn allerede for i morgen.

Påmelding akademiet august/september

Vi er godt i gang med akademitreninger denne høsten, men det er fortsatt ikke for sent å melde seg på for den første perioden.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her
Været