Grasrottrenerkurs høsten 2020

Datoene for høstens kurs er nå klare!

Emilie Bosshard Haavi har praksis plass hos Skedsmo FK

Emilie Bosshard Haavi har i disse dager praksis hos Skedsmo FK. Hun er kaptein på LSK Kvinner sitt toppserielag og har spilt 83 kamper på landslaget og har 16 mål.  Emilie studerer Sport Management ved Norges Idrettshøgskole. Hun startet sin praksisperiode 31.Aug og blir her til 11.Desember.

Eat - Move - Sleep - en viktig brikke i en fotballspillers hverdag

EAT MOVE SLEEP er et samarbeid mellom Norges Fotballforbund, Bama og Eat, som ønsker å sette fokus på helheten i det som skaper sunnhet, god helse og livskvalitet for oss mennesker – nemlig kombinasjonen av riktig kosthold, fysisk aktivitet og nok søvn.

Vi i Skedsmo FK stiller oss bak dette, og ønsker derfor å spre det viktige budskapet videre til alle klubbens medlemmer og foresatte.

Grasrottrenerkurs i regi av Skedsmo FK

Skedsmo FK vil i løpet av oktober/november tilby Grasrottrenerkurs for alle registrerte trenere i klubben!

Akademiet starter opp i uke 36

Åpen påmelding til Skedsmo FK's fotballakademi.

Vi har nå åpnet for påmeldinger til akademiet på mandager(2012 barn) og torsdager(2009-2011 barn).

Lenken til påmelding/betaling: https://www.superinvite.no/#/invitation/e334fd9dac68f13fa1a57796148cf812

Endelig fotballkamper på Skedsmo Stadion igjen !

Denne uken starter kampene på stadion. Etter tidenes lengste forsesong, er det mange som nå gleder seg til kamper.

Vi som klubb må allikevel minne om at det er ganske omfattende retningslinjer som skal følges.

Vi ber alle som skal arrangere kamper sette seg nøye inn i hva som gjelder.

Velkommen til fotballcamp på Skedsmo Stadion i uke 32 og 33

I uke 32 og 33 arrangerer Skedsmo Fotballakademi fotballcamp før skolen starter igjen. For barn i alderen 8-12 år.

Påmeldingslink finner dere her:

Gjennom høsten blir det muligheter til å bli med på kurs for å skape forståelse for å lede klubb.

NFFs lederutdanningsstige skal være med å sikre at den frivillige får fotballspesifikk lederkompetanse og nødvendig ballast til å håndtere de utfordringene en vil møte i sin rolle.
Enten det er nye styremedlemmer, noen som allerede er med i styret, men ønsker litt kompetansepåfyll, eller noen som ønsker å ta et steg videre på kursstigen, så er tilbudet der.
Det er muligheter for melde seg på allerede nå.

Dato og klokkeslett Kurs Sted
12. september  Fotballederkurs 1 Aurskoghallen Mer info
17. oktober Fotballederkurs 1 Nes Arena, Hvam Mer info
17. - 18. oktober Fotballederkurs 2 Nes Arena, Hvam Mer info

Dersom dere ønsker å gå lederkurs 1 og/eller lederkurs 2 betaler Skedsmo FK(klubbkassa) kursavgiften.

PS! Det er fullt mulig for interesserte spillere å delta også. Må avtales med jol@skedsmofk.no

Adm. tar sommerferie

Adm. tar ferie fra 6 juli og til 27 juli. Vi ønsker alle spillere, trenere, ledere og foreldre en riktig god sommer

Tine fotballskole med rekordpåmeldinger !

Fotballskolen på Skedsmo stadion avholdes ons 24.juni-lør 27.juni.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Været