Seier i svak serieåpning. Skedsmo - Salangen 2 - 1

Fuglene kvitret, blomstene blomstret, snøen var smeltet og dagen var her. SERIEÅPNING! Ordene som hvert eneste år gir den kilende følelsen i magen. Da tenker jeg ikke på ettervirkningene av en Kebab fra Verona, men spenningen før kamp. Den herlige sitringen før det hele er i gang. SERIEÅPNING. Det er alltid noe spesielt med serieåpningen. Selv om sesongen er igang, og vi har vært gjennom to kvalifiseringsrunder til NM, er det alltid noe spesielt med serieåpninger. Idag eksemplifisert ved at halvparten av lagene i avdelingen spilte uavgjort, og vi var det eneste laget som scoret mer enn et mål.

Påske Skedsmo Fk administrasjonen

Fom onsdag 12/4 tom mandag 17/4 har Administrasjonen påskeferie

Vi er tilbake tirsdag 18/4 til vanlige åpningstider

G13 med sølv i Drammen Cup

Strålende innsats av våre gutter i Drammen i helgen.  Vi stilte med G14-1, og to lag fra TG1, i G13.
G14 leverte et bunnsolid gruppepill på lørdag, som endte i gruppeseier. I A sluttspillet søndag ble et solid Asker lag for sterke.
Gode fremganger og et godt resultat fra G14!

Det var mange gode lag å bryne seg på i G13 klassen også. Gruppespillet lørdag viste glimrende innsats fra begge lag.
Mange gode treningsøkter så langt i år, ga uttelling i gode fremganger på banen.

Viktig for alle barnelag: Autorisering av lag til kamper i utlandet

Alle norske lag som skal delta i privatkamper, offisielle kamper eller turnering i utlandet må autoriseres før avreise fra Norge.

Kamper i Norden For kamper i Norden trenger ikke norske lag autorisasjon for deltakelse. Tilsvarende gjelder for Nordiske lag som spiller kamper i Norge.

For spillere som ikke har fylt 12 år ved årets begynnelse (m.a.o. spillere til og med det året de fyller 12 år), gjelder NIFs Barneidrettsbestemmelser. Ved henvendelser eller spørsmål fra lag/klubber er det viktig å understreke at de må etterleve NIFs Barneidrettsbestemmelser.

Først det året spilleren fyller 11 år, kan spilleren delta i konkurranser i Norden.

Reiseregningene for mars utbetales 12 april(ikke 15 som vanlig)

Det betyr at fristen for levering er 5 april kl. 12.00

Kommer reiseregningene til jol@skedsmofk.no etter kl. 12.00 blir de utbetalt 15 mai

Vegard tatt ut på landslaget

Skedsmo FK gratulerer Vegard med uttak til U15 landslaget. Gratulerer Vegard og lykke til mot Tsjekkia https://www.fotball.no/landslag/norge-gutter-15/

Se preseseringer av de nye reglene fra 2017

Dette er viktig informasjon før sesongen 2017!

IFAB/FIFA vil 1. juni komme med nye regler/ retningslinjer.

NFF Dommerkomite har bestemt at vi innfører to nye regler fra sesongstart i norsk fotball og ved samme anledning kommer med noen presiseringer.

Etter en godt gjennomført landsdel samling for Nora og Mille er det nå Vegard og Brage sin tur. Gutta sin samling starter torsdag 30 mars og varer til søndag 2 april

Hele 4 spillere fra Skedsmo FK tatt ut på landsdelsamling i Østfoldhallen 23 - 26 mars og 30 mars til 2 april. Gratulerer Nora, Mille(har dessverre ikke bilde), Brage og Vegard med uttaket: Les merhttps://www.fotball.no/kretser/akershus/spillerutvikling/artikkel/2016/uttak-landsdel-gutter/

Årsmøte i Skedsmo FK 17 mars 2017 kl. 18.00 på Skedsmo stadion

Dagsorden:

1. Godkjennelse av de stemmeberettigede.

2. Godkjenning av innkalling og dagsorden

3. Valg av møteleder, referent og 2 medlemmer til å underskrive protokollen

4. Styrets årsberetning 2016

5. Behandle regnskap i revidert stand

6. Behandle innkomne forslag og saker– må meldes innen 03.03.2017

7. Fastsette kontingent og treningsavgift

8. Godkjenning av styrebehandlet budsjett

9. Valg:

a) Leder og Nestleder

b) 8 styremedlemmer og 1 varamedlem

c) Velge statsautorisert/registrert revisor

d) Kontrollkomité med 2 medlemmer

e) Valgkomité med leder og 1 medlem

Skedsmo FK har inngått et samarbeid med Ford Store Røhneselmer Lillestrøm.

Vi har fått til en bra avtale og alle medlemmer av Skedsmo Fk får rabatt når de handler bil hos dem. I tillegg blir det en kickback til Skedsmo FK.

Ta kontakt med Mato på RøhneSelmer  på mail Mato@rohneselmer.no el på telefon 93284994.

Hvis spørsmål ang denne avtalen kan du/dere også kontakte

Glenn Johansen i Skedsmo FK. Mail : Glenn.o,j@gmail.com el tlf 93050011.

Så løp og kjøp så blir det ny bil før påske .

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Neste kamp