Skedsmo Fk Vårmøte

Skedsmo FK Styret, Lu og adm. ber alle holde av TIRSDAG 28/2 kl. 18.30 til årets vårmøte på Tæruddalen Ungdomsskole samlingssal.

Banen er stengt for treninger i det samme tidspunktet slik at alle skal ha mulighet til å delta.

Alle personer i Skedsmo Fk inviteres herved til kick off vårmøte.
Vi ønsker at alle trenere og lagledere prioriterer denne eventen, slik at vi sammen kan utvikle oss best mulig.

AGENDA:

Samarbeid med Skedsmo naprapatklinikk

Få hjelp med idrettsskader, rehabilitering og andre muskel- og leddplager hos Skedsmo Naprapatklinikk.

Skedsmo FK har siden 2015 hatt en samarbeidsavtale som gir medlemmer i Skedsmo FK og nærmeste familie rabatt på behandlinger hos Skedsmo Naprapatklinikk.

Dere får 15% rabatt på første behandling, og 10% rabatt på oppfølgninger.

Se mer

Vintercamp i vinterferien

Skedsmo Fotballakademi arrangerer fotballcamp i skolens vinterferie uke 8. Campen er åpen for alle jenter og gutter i akademialder født 2005 til 2009.

Pris for barn påmeldt Skedsmo Fotballakademi i februar: 477 kr, inkl avgifter.

Pris for barn som ikke går på Skedsmo Fotballakademi: 685 kr, inkl avgifter.

For registrering, følg denne linken; https://www.superinvite.no/#/invitation/c4f796afbc6267501964b46427b3f6ba

Registreringsfrist: 15 februar

Sesongens første A-kamp unnagjort

Skedsmo gutta spilte 2-2 mot Strømsgodset 2 etter å ha ledet til pause. Strømsgodset 2 spiller i 2017, en divisjon høyere enn Skedsmo FK, men det ble en god matching for Skedsmo gutta mot de unge Godset gutta.

SIF 2 startet kampen best og hadde ett par halv sjanser i løpet av første 10 min, men i det 10 min. vinner Mergim ballen på vår venstre side, slår inn til Didrik på bakre stolpe - 1 - 0.

Klubbdommerkurs Skedsmo FK

Tirsdag 14/2 kl. 17.45 - ca. 20.30 avholdes klubbdommerkurs på Møterommet i Kafeteriaen 2. etg. på Skedsmo Stadion.

Dette er et teori kurs i 7'er og 9'er fotball. Aldersgrense for å dømme 7'er er 12 år (f. 2005), og aldersgrense for å dømme 9'er er 14 år (f. 2003).

Alle som ønsker å dømme fotball i 2017 bes møte på dette kurset.

Kursholder er satt opp av Akershus Fotballkrets.

Påmelding gjøres i forkant av kurset, til Skedsmo Fk sin dommeransvarlig Jon Spantell.

mail: j_spantell@yahoo.no  sms: 47252003

Skuffende INNE-KM, mens G15 leverte en bra turnering!

Etter en hektisk helg med Inne-KM del 2 så er vi ikke fornøyd med den totale prestasjonen.

G15 spilte seg hele veien til finalen og kan være godt fornøyd med det.

A-laget herrer møter Blaker borte i første kvallik runde til NM

Skedsmo FK gutta vil få mer enn nok å stri med når de skal til Bruvollen? for å kvallifisere seg til videre NM spill. Kampen må spilles senest 29 mars, så får vi se om det blir Champagnejubel. Tore Wang har mest trolig allerede bestilt plass på ullevål i desember.

Skedsmobrødet gir klubbkassa gode penger - Takk til alle dere som kjøper Skedsmo brødet på Rema Skedsmokorset og på Holt/Vestvollen!!!

For hvert brød som selges går 2 kr  til klubbkassen til SFK.

Totalt kick back i 2016 ble Kr. 14 530,-

Tilbud på overdel-underdel REST SALG

For de som har behov:Body overdel og underdel hvit.Tilbud kr 299,00

Overdel Kr. 199,-

Underdel Kr. 150,-

Vi søker etter regnskapsmedarbeider i kombinasjon med fotballtrener

Skedsmo Fotballklubb søker etter ny medarbeider med bakgrunn i regnskap og som fotballtrener.

Vi er ute etter en person i fulltidsstilling.

Se mer informasjon.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Neste kamp