Små føtter er godt igang

Lørdag 27 og søndag 28 august er det/og har det vært Skedsmos små føtter turnering.

Det var strålende vær på lørdag, og mer overskyet på søndag.

Mange barn, mange voksne og mye fotball for store- og små.

LillestrømBanken er hovedsponsor sammen med Transportsentralen under årets turnering.

Oppstart lag barn f. 2010

Skedsmo Fotballklubb starter nå opp med fotball for barn f. 2010.

Fyll ut dette skjemaet for å melde opp.

Noen spillere f. 2010 har deltatt på trening gjennom vinteren/våren. De trenger ikke fylle ut dette skjemaet da de er reg. i vårt system.

Skjemaet blir også levert til alle barn i 1. klasse på Åsenhagen, Sten-Tærud, Vardeåsen, Brånåsen og Kjeller skole via postmappa på skolen i uke 34.

Barn f. 2011 som vi begynne vil bli satt i en egen gruppe dersom de er mange nok.

Viktig Info til ungdoms og senior lag som har kamp 24 august

Varsel om mulig nedetid for FIKS - 24. august

NIF har varslet oss om følgende nedetid på sine idrettssystemer:

Det rulles ut nye versjoner av TurneringsAdmin, ResultatAdmin og flere andre støttesystemer førstkommende onsdag. Dette påvirker også de øvrige av idrettens IT-systemer, som f.eks. KlubbAdmin, SportsAdmin og Min idrett, og disse vil være utilgjengelige i nevnte tidsrom.
Vi beklager ulempene dette medfører.

Ved spørsmål kan du kontakte Idrettens support: support@idrettsforbundet.no eller på telefon: 03615

FIKS er koblet sammen med Idrettens fellesdatabase (SportsAdmin / SA) og stopp i servicer hos NIF gjør at FIKS vil feile hver gang man gjør en endring i FIKS som også skal oppdateres i SA. Vi gjør det vi kan for at det skal bli minimalt med nedetid, men alle må ta høyde for at FIKS har samme nedetid som varslet for idrettssystemene.

Det anbefales at forespørsel om overganger ventes med å behandle/utføre til etter dette vedlikeholdet er ferdiggjort.

Mvh NFF-support

Skilt på stadion ?

Det er god reklame og god støtte til Skedsmo FK å ha skilt på Skedsmo stadion. Ønsker du å støtte Skedsmo FK samt få god reklame på den best besøkte stadion i Norge og Romerike ta kontakt med jol@skedsmofk.no

Send mail og få en god pris!!!

Innbrudd på Skedsmo stadion

Natt til søndag ble vår "kunstgress"-traktor stjålet. Allerede natt til fredag hadde antakelig de samme tyvene klippet over kjettingen som sikrer traktoren i kontaineren. Natt til søndag kom de tilbake og hentet traktoren, trolig er den frakten herfra med henger eller lastebil. Noen som har vært seint oppe og sett noe så gi beskjed.

Det har også vært folk og klippet over begge hengelåsene til kiosken. Dette vil være på plass i kveld. Noen som har sett noen mistenkelige så si i fra.

Trolig er det utenlandske ligaer som har vært på gang.

J14 - 2002 med sølv i Norway cup

Etter en strålende innsats og mye godt spill så klarte J14 å spille seg frem til finalen i Norway cup.

Der møtte de ett meget spillende og sterkt finsk lag som vi dessverre tapte 1-0.

Allikevel har jentene, trenere og støtteapparat all grunn til å være stolte og fornøyd med egne prestasjoner.

Herlig jobbet alle sammen.

Norway cup sluttspillet er igang

I dag spiller vårt J14 og J16 lag 16 dels finaler.

J14 spiller kl 1115 mot Kragerø.

J16 spiller kl 1230 på Ekeberg (TV banen). Skedsmo skal møte Sogndal.

I tillegg spiller våre barnelag født 2007, 2004 og 2006. Vi ønsker alle våre lag lykke til.

J2004 i RB

Etter den strålende seieren under Dana cup fikk også jenter 2004 Alver en liten sak i RB.

Se mer her: http://mobil.rb.no/sport/breddefotball/skedsmo-fk/gikk-til-topps-i-dana-cup/s/5-43-332188

Oppsummering Dana cup 2016 og takk til alle som bidrar i SFK.

Jentenes år i Dana Cup, seier til J12 sammen med mange andre gode prestasjoner.

J2004 fulgte opp fjorårets G2002 med seier i Dana cup.

Dag 2 og nok en flott dag på Skedsmo stadion med mange flinke barn

Det er lovet litt mer forfriskende dag med litt nedbør fredag, men det er bare å ha med regntøy og godt humør så gjør vi dagen til nok en positiv dag.

Nedenfor ser dere noen bilder fra dagens Fotballskole. Følg også Facebook siden vår hvor det hver dag ligger en film snutt med intervju av deltagere(Ved spørsmål til FB ta kontakt med Richard)

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Været