Sten-Tærud banen pr.mandag 9/4

Banen er fortsatt isete i hjørnene/ytterkanetene.

Men, det er fullt mulig å kjøre treninger på gresset. Gresset er mykt og fint.

Bilde er fra 9/4:

Øvre Kunstgress pr. mandag 9/4

Banen er fortsatt isetet i ytterkantene, men fullt mulig å kjøre treninger på f.o.m i dag.

Bildet er fra 9/4:

Barnehageakademiet

Fra og med 18. april starter vi opp nytt tiltak for de eldste barna i barnehagen, i år 2012-kullet. En organisert akademitrening i uken frem til de starter opp med den organiserte fotballen i september.

SLM og Skedsmo FK fortsetter samarbeidet

Vi fortsetter det gode arbeidet som gjøres på marked og kommer med svært gode nyheter. SLM har signert en ny tre års avtale med Skedsmo Fotballklubb.
Vi gleder oss til å fortsette det gode samarbeidet.

Opp og frem - Vi bygger for fremtiden

Vi søker flere samarbeidspartnere

Skedsmo Fotballklubb er i stor utvikling, både sportslig og på markeds- og inntektssiden. Vi jobber kontinuerlig med å se på nye inntektsbringende tiltak som gir oss handlingsrom til å utvikle barne, ungdom og seniorfotballen i forhold til klubbens visjoner og målsetninger.

I den forbindelse har vi laget en oversikt, og promo, for hvilke samarbeidsmuligheter som finnes hos oss.

Sten-Tærud banen og Øvre banen stadion

Sten-Tærud banen og Øvre banen er pr. 3. april ikke gode treningsbaner.

Lagene som er satt opp der må trene alternativt de neste dagene (noen lag får vi inn på 7'er banen).

Nå er det meldt + grader og regn de neste dagene slik at isen forhåpentlivs vil tine raskt.

Det er forøvrig også sendt forespørsel til kommunen om salting slik at isen går så fort som mulig.

Bedre forhold vil det uansett snart bli, så hold ut... : )

Veien til Ullevål - andre kvalifiseringsrunde

Veien til Ullevål:

Oiiiii nå begynner vi virkelig å glede oss. Trekningen til andre kvalifiseringsrunde er gjort. Vi får hjemmekamp onsdag 4 april og kampen skal foreløpig spilles 1900.

Vi håper flest mulig tar seg tid til å komme på kamp. Vi ønsker å fylle stadion.

Veien til Ullevål - vi er fortsatt med!

Veien til Ullevål

I første kvalifiseringsrunde vi møtte Aurskog-Høland på en onsdags kveld. Tross mye vær, snø og tøffe forhold i år så var banen myk og klar til kamp.

Som de fleste fikk med seg så ble det en tøff batalje som endte med 120 minutters kamp og straffekonkurranse.

Årets vårmøte er vel overstått

40 - 50 trenere og lagledere tok seg tid til å møte opp på årets vårmøte. Flott og se kjernen i Skedsmo fotballen tilstede. Nedenfor ligger presentasjonen som ble brukt.

Vårmøte Skedsmo Fotballklubb

Vårmøtet finner sted på Tæruddalen Ungdomsskole samlingssalen førstkommende tirsdag (20/3) kl. 18-20.30.

Møtet er for alle med interesse rundt Skedsmo Fotballklubb (trenere, ledere, spillere, dommere, foreldre mm)

Alle lag må være rep. med minst en person.

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her
Været