LillestrømBanken bytter navn til Romerike Sparebank

Generalforsamlingen i LillestrømBanken har vedtatt navneendring til Romerike Sparebank.

Mandag 6. september 2021 ble det gjennomført ekstraordinært møte i generalforsamlingen i Lillestrøm Sparebank. Beslutningssaken som var oppe til behandling, var forslag om å bytte navn på banken fra Lillestrøm Sparebank til Romerike Sparebank. Forslaget ble vedtatt av generalforsamlingen, og vedtektene til banken er endret deretter.

Forberedelser inn mot 2022 sesongen

Selv om de fleste sikkert har mer enn nok med treninger og kampavvikling i en hektisk høstsesong, er vi i gang med planleggingen av neste år.

Nye treningsgrupper skal etableres og trenere skal engasjeres. Så fort vi begynner å få ting på plass vil vi informere om dette. Om det skulle være spørsmål eller innspill i prosessen er det bare å ta kontakt med Sportslig leder Per-Einar Gjelsvik på mail eller telefon. peg@skedsmofk.no(95 11 06 49)

Høstopprydding i klesskapet ?

Venligst benytt dere av UFF kontainere på Circle K Skedsmokorset, Skedsmo senter eller Europris. Det vil gi en liten kick back til Skedsmo FK.

Vi vet at det er satt opp kontainere også på Skedsmo stadion, men dette er et kommunalt prosjekt som ikke gir klubbkassa noe.

Lokalbidraget gir penger i klubbkassa

Takk til alle dere som har stemt på Skedsmo FK sin søknad om lokalbidrag fra Lillestrømbanken. Stemmene ga oss Kr. 104 205,-

Påmeldingen til årets TINE fotballskole har åpnet !

Årets TINE fotballskole arrangeres onsdag 23.juni til lørdag 26.juni.

Barn som er født 2015-2008 kan melde seg på.

Fristen for å stemme på lokalbidraget nærmer seg - 31/5

Hei alle sammen
Skedsmo FK har søkt Lillestrøm banken om midler gjennom lokalbidraget. Det er dere som stemmer igjennom Skedsmo FK sitt tiltak. Stemmene gis gjennom Lillestrøm banken sin app. Dere som ikke har konto i Lillestrøm banken har også mulighet ved å søke om konto. Dette er helt gratis. Det er fult mulig å bli kunde i Lillkestrøm banken. Det er GRATIS. . Du vil kunne dra nytte av alle fordels avtaler vi får gjennom vårt samarbeid. Gå inn på denne linken: lillestrombanken.no/hvorfor-oss Når du får kontonr. kan du laste ned appen og stemme. PS! fristen er 31/5. Skedsmo FK trenger den støtten de kan få slik at vi kan holde prisne nede. Påvirk gjerne folk utenfor klubben og fotballen også. Alle stemmer er mye verdt.
På forhånd takk!!

Oppstarts dag gutter og jenter født 2015

Det er en stor glede å ønske alle barn f.2015 velkommen til oppstarts dag. Søndag 30 mai fra kl. 13.00 - 14.30. Både gutter og jenter er velkommen.

Kiosken på stadion åpner i uke 21

Vi åpner kiosken på Stadion fra mandag 24/5.

Kiosken som vanligvis er åpen når det er kamper har en begrenset åpningstid pga Covid-19 restriksjoner. Åpningstider pr. dag finner man øverst i baneboka

Vi er heldige å ha fått med oss Abodese Thoresen som ny kioskansvarlig sammen med Trude Bye.

Velkommen til stadion kiosken :)

Klubb og krets har behov for flere fotballdommere

En fotballdommer har som oppgave å se til at fotballkamper gjennomføres slik det er meningen at de skal gjennomføres, og at regelverket følges.

Har du et stort hjerte for fotball og brenner for rettferdighet? -Bli fotballdommer du også!

Hei alle sammen

Skedsmo FK har søkt Lillestrøm banken om midler gjennom lokalbidraget. Det er dere som stemmer igjennom Skedsmo FK sitt tiltak. Stemmene gis gjennom Lillestrøm banken sin app. Dere som ikke har konto i Lillestrøm banken har også mulighet ved å søke om konto. Dette er helt gratis. Det er fult mulig å bli kunde i Lillkestrøm banken. Det er GRATIS. . Du vil kunne dra nytte av alle fordels avtaler vi får gjennom vårt samarbeid. Gå inn på denne linken: lillestrombanken.no/hvorfor-oss Når du får kontonr. kan du laste ned appen og stemme. PS! fristen er 31/5. Skedsmo FK trenger den støtten de kan få slik at vi kan holde prisene nede. Påvirk gjerne folk utenfor klubben og fotballen også. På forhånd takk!!

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Været