Skedsmo sommercamp REKORD i antall påmeldte nå 185. I 2013 hadde vi 178 påmeldte. Dette blir kjempegøy!!!

Årets sommercamp vil starte onsdag 22 juni og vare frem til og med lørdag 25 juni.

For mer informasjon kan du klikke deg inn og se på vedlegget.

Vi satser på masse barn, fint vær, flinke instruktører og gode mat.

Meld dere på sommerens happening.

Antall påmeldte er nå: 185 barn/ungdom

Skedsmo FK beklager ovenfor Klubbportalen

Skedsmo FK la ut en artikkel på nettsiden hvor vi fortalte at Klubbportalen saksøker Skedsmo FK. Dette er en missforståelse hvorpå Skedsmo FK har beklaget ovenfor Klubbportalen.

Frist for levering av reiseregninger er 24 juni

Til trenere og spillere som er under kontrakt. For utbetaling av juni(frem til 24 juni) er fristen for levering til jol@skedsmofk.no 24 juni. Disse vil bli utbetalt 30 juni(normalt 15 juli). Forskyvelse i frist og utbetalingsdato skyldes ferie tid. Håper dette ikke blir noe problem.

3 div herrer: Årdal - Skedsmo 1 - 3

Årdal - Skedsmo  1 – 3 (0 – 3)

Årets andre langtur for gutta gikk til Årdal denne helgen, grunnet lang reise på kampdag ble det organisert avreise fredag med påfølgende overnatting på Golsfjellet ved Per’s hotell for den best mulige forberedelsen til kamp.

Alle jentelag i Skedsmo FK!!! Møt opp på Skedsmo Stadion tirsdag 14.juni mellom kl. 17.00-18.00

Hei alle sammen.

Vi får besøk fra LSK Kvinner.

5-6 spillere med trenere kommer og skal gjennomføre en trening med vårt damelag (utvidet med 6-7 fra J17)

Vi håper jentene deres og dere har anledning til å stille for å kikke på.

Vet at J14 har kamp, men flott om øvrige lag stiller.

Garantert masse fin inspirasjon :)

Skedsmo Stadion tirsdag 14.juni kl. 17.00-18.00

Flott om dere tar denne videre med gruppa deres

Helt sikkert motiverende for våre trenere og ledere også.

Rune

3 div herrer: Skedsmo - FUVO 2-1

Da var det klart for en ny storkamp på stadion mellom 2 seriefavoritter i årets sesong i 3 divisjon (avd 3) Skedsmo – FUVO.

Møt opp på kamp lørdag. Her blir det lags-konkurranser!

Hei alle store og små, jenter og gutter.

Til helgen, nærmere bestemt lørdag 28.05 er det toppkamp for senior herrer mot FUVO. FUVO er ett meget godt lag som i aller høyeste grad ønsker å konkurrere mot Skedsmo.

I den forbindelse så kommer det å bli kjørt i gang en konkurranse for alle lagene som er representert.

Tilbud på trening hos Avancia Sport Center

Tren på Avancia sport Center i 3 måneder for kun Kr. 990,-

NM J16 Skedsmo - Raufoss 3-2

NM mellomrunde 1
Skedsmo J16 – Raufoss 3-2.
Mål Skedsmo Martine, Ingrid, Celin

Nytt medlem, foresatt eller lagansvarlig? Registrer deg her

Handlekurv

Været